BesaleT
Emekli
Çok karışık olmuş kime hangi yorum gitti çözemedim.Dark için o Nokta gelince sana yazmışım gibi olmuş.
Sende gelişme var ama gülücük emojileri filan.
Bana yorum yapmadın o zaman.
Çok karışık olmuş kime hangi yorum gitti çözemedim.Dark için o Nokta gelince sana yazmışım gibi olmuş.
Sende gelişme var ama gülücük emojileri filan.
O iki kütüğe güvenilir mi bacım sen de ne yaptın.Listesini yapan herkese çok teşekkür ederim. 👏 Editlemenize gerek kalmadı artık. Yarından itibaren hesap kitap işlerine girerim belirli limitler olacak, mrt-06'y danışarak nasıl hesap edeceğimi belirtmiştim. Yarın gündüz tüm günümü bu konuyla geçireceğim. Umarım yeterli bir süre olur. Toplam 27 kişi listesini yapmış bulunmakta.
Listeyi yapmayacağını en başta belirten @DarkLegenD @dreamy teşekkürler belirttiğiniz için.
@Forumdash sen başta olumlu baktın gibi ama sonra yapmayacağını belirttin ama sıkıntı yok halettik😊
@xBUGRAx sana ve bir kaç kişiye daha yapmayacaksınız belirtin hatırlatma etiketi yapmayayım dedim ama sadece güldürü atıp geçmen sinir bozucuydu ama sonra yapamayacğını belirtiçme nezaketşnde bulununca sorun olmadı
@MasacRE ve @Maskeli Fedai size karşı diyeceğim tek şey """" """"
Aa evet bana da ekle. @DosiEn özlenilen üyeye @dizi kolik'i unutmusum, ona da +1 ekle tamamdir.
Aklın nerdeydi unutmam inşallahEn özlenilen üyeye @dizi kolik'i unutmusum, ona da +1 ekle tamamdir.
İşte bir umut bekliyor insan
Teşekkür ederim canım🤗Canım benim emeğine sağlık sonuçları merakla bekliyorum
Teşekkür ederim canım🤗
@MasacRE ve @Maskeli Fedai nin cesedini ne zaman buluruzListesini yapan herkese çok teşekkür ederim. 👏 Editlemenize gerek kalmadı artık. Yarından itibaren hesap kitap işlerine girerim belirli limitler olacak, mrt-06'y danışarak nasıl hesap edeceğimi belirtmiştim. Yarın gündüz tüm günümü bu konuyla geçireceğim. Umarım yeterli bir süre olur. Toplam 27 kişi listesini yapmış bulunmakta.
Listeyi yapmayacağını en başta belirten @DarkLegenD @dreamy teşekkürler belirttiğiniz için.
@Forumdash sen başta olumlu baktın gibi ama sonra yapmayacağını belirttin ama sıkıntı yok halettik😊
@xBUGRAx sana ve bir kaç kişiye daha yapmayacaksınız belirtin hatırlatma etiketi yapmayayım dedim ama sadece güldürü atıp geçmen sinir bozucuydu ama sonra yapamayacğını belirtiçme nezaketşnde bulununca sorun olmadı
Bilmiyorum. Yarın nekadar toparlaycağıma bağlıNe zaman açıklarsın sonucu gerçi bugün son gündü bir kaç günü bulur dimi
Yakında@MasacRE ve @Maskeli Fedai nin cesedini ne zaman buluruz
A Haber'e bile güvenilir onlara güvenilmez o derece.İşte bir umut bekliyor insan
Hhahaha dur @xemrexxx nin güncelemesi geldi aklıma yazık A habere mahkum olmuşA Haber'e bile güvenilir onlara güvenilmez o derece.
Bugün keyfin yerinde gibiBeter olsun yılan. @xemrexxx
Bilmiyorum. Yarın nekadar toparlaycağıma bağlı
Ne mutlu sanaPil buldum düzelttim
Boyu devrilesice @xBUGRAx eline mi yapışacaktı be.Listesini yapan herkese çok teşekkür ederim. 👏 Editlemenize gerek kalmadı artık. Yarından itibaren hesap kitap işlerine girerim belirli limitler olacak, mrt-06'y danışarak nasıl hesap edeceğimi belirtmiştim. Yarın gündüz tüm günümü bu konuyla geçireceğim. Umarım yeterli bir süre olur. Toplam 27 kişi listesini yapmış bulunmakta.
Bu bizi alakadar etmez, hemen yap listeni. Unutma ki sana hiçbir şey olmaz, aptallık etme.