The_Erinch
Favori Üye
5 aylık üye olunca; unutulmaz gibi eskiyi yad edecek üyeler hakkında bilgim yok. ondan sormak istedimde.Evet tabiki 😊
5 aylık üye olunca; unutulmaz gibi eskiyi yad edecek üyeler hakkında bilgim yok. ondan sormak istedimde.Evet tabiki 😊
Birincisi üşeniyorum, ikincisi bir aylık aktif olmayla en listesi yapmak mantıklı gelmiyor.Millet şimdi hevesli, sonra azalır.
Sende yap listeni
Çamur atma yılan dilli .ssHerkesin ifşası var @serhatt sağol sun herkesle +18 video çekmiş
Ben 2016 senesinin en iyi çıkış yapan ve en objektif yorum yapan üyesi seçilmiştim ama halbuki son aylsrda aktiftim.Birincisi üşeniyorum, ikincisi bir aylık aktif olmayla en listesi yapmak mantıklı gelmiyor.
Puanlarımı görünce şaşıracaksın bence. 2 kişi açık ara elenme adayı. Diğerleri risksiz gibi görünüyor, bakalım.Bakalım orta yolda buluşacakmiyiz sen yine herkese bol keseden puan verirsin
eskici veya deniz kötü gelmiş olabilir çok hakim değiller diye biliyorum Özgür de muamma
Liste yapilmadan yakaniza yapışıp rahat bırakmayacağımdan emin olabilirsinizDoldururuz inşallah kısmetse.
1. Belli çünkü baş harfi ben
Aaa kesinlikle olmasını gerek
Oşt yerini bil senden anca geveze olur mahalle gacısı .ss Benimle aşık atamazsın pis kaknem .ss1. Belli çünkü baş harfi ben
Ekleme yapabilirsin 3-5 oy gelirse sonuç konusunda onu da belirtirim
Ekleme seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum.Ekleme yapabilirsin 3-5 oy gelirse sonuç konusunda onu da belirtirim
Kaos yaptığını sanıyor zilli .ss
Aslında eski konularda ekleme yapabilirsiniz seçeneği vardı ama ben sildim Sonuç konusuna etki ettiğini hatirlamiyorum. Senin gibi kaos seven için o seçeneği yine devreye koyabilirimEkleme seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum.
Merak ettirdin 😱 birazdan dinlerim listeyiPuanlarımı görünce şaşıracaksın bence. 2 kişi açık ara elenme adayı. Diğerleri risksiz gibi görünüyor, bakalım.
Ya beni nasıl da sever.Aslında eski konularda ekleme yapabilirsiniz seçeneği vardı ama ben sildim Sonuç konusuna etki ettiğini hatirlamiyorum. Senin gibi kaos seven için o seçeneği yine devreye koyabilirim
Enler seçildiği için herkes bir yarışmacı sayılır en nihayetindeKimse yarışmacı değil. bu da bir yarisma değil