The_Erinch
Favori Üye
5 aylık üye olunca; unutulmaz gibi eskiyi yad edecek üyeler hakkında bilgim yok. ondan sormak istedimde.Evet tabiki 😊
5 aylık üye olunca; unutulmaz gibi eskiyi yad edecek üyeler hakkında bilgim yok. ondan sormak istedimde.Evet tabiki 😊
Birincisi üşeniyorum, ikincisi bir aylık aktif olmayla en listesi yapmak mantıklı gelmiyor.Millet şimdi hevesli, sonra azalır.
Sende yap listeni![]()
Çamur atma yılan dilli .ssHerkesin ifşası var @serhatt sağol sun herkesle +18 video çekmiş![]()
Ben 2016 senesinin en iyi çıkış yapan ve en objektif yorum yapan üyesi seçilmiştim ama halbuki son aylsrda aktiftim.Birincisi üşeniyorum, ikincisi bir aylık aktif olmayla en listesi yapmak mantıklı gelmiyor.![]()
Puanlarımı görünce şaşıracaksın bence.Bakalım orta yolda buluşacakmiyizsen yine herkese bol keseden puan verirsin
eskici veya deniz kötü gelmiş olabilirçok hakim değiller diye biliyorum
Özgür de muamma
![]()
Liste yapilmadan yakaniza yapışıp rahat bırakmayacağımdan emin olabilirsinizDoldururuz inşallah kısmetse.![]()
1. Belli çünkü baş harfi ben
Aaa kesinlikle olmasını gerek
Oşt yerini bil senden anca geveze olur mahalle gacısı .ss Benimle aşık atamazsın pis kaknem .ss1. Belli çünkü baş harfi ben![]()
Ekleme yapabilirsin
Ekleme seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum.Ekleme yapabilirsin3-5 oy gelirse sonuç konusunda onu da belirtirim
![]()
Kaos yaptığını sanıyor zilli .ss
Aslında eski konularda ekleme yapabilirsiniz seçeneği vardı ama ben sildimEkleme seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum.![]()
Merak ettirdin 😱 birazdan dinlerim listeyiPuanlarımı görünce şaşıracaksın bence.2 kişi açık ara elenme adayı. Diğerleri risksiz gibi görünüyor, bakalım.
![]()
Ya beni nasıl da sever.Aslında eski konularda ekleme yapabilirsiniz seçeneği vardı ama ben sildimSonuç konusuna etki ettiğini hatirlamiyorum. Senin gibi kaos seven için o seçeneği yine devreye koyabilirim
![]()
Enler seçildiği için herkes bir yarışmacı sayılır en nihayetindeKimse yarışmacı değil. bu da bir yarisma değil![]()