Ah tabi ne demezsinÖyleyimdir![]()
Ah tabi ne demezsinÖyleyimdir![]()
Ben kimin elenecegini az cok tahmin ediyorum. Bakalim tutturabilecek miyim.Şimdi listeye baktım. Nerdeyse hepsinden 2 tane var
Sadece 2 tanesine hakimim isimlere bakincadiğerlerini dinlemek gerek. Bu hafta 1i tutturamayabilirim. Hem yabancı hem de kör oylama olacağı için
![]()
Ol anam1 hafta 0 konuylaydim. Bari etkileşimde var olayım![]()
hakeden almalı. Siparişle olunmaz😡Seni forumun filozofu seçtircem![]()
Bakalım orta yolda buluşacakmiyizBen kimin elenecegini az cok tahmin ediyorum. Bakalim tutturabilecek miyim.![]()
Sonun yakın senin@xemrexxx 'nin sevinci 5 dakika bile sürmedi![]()
Daha ögrenemedin mi. Bana hiç bir şey olmazSonun yakın senin![]()
Artdahan Cemal misali yürütecez bunu![]()
![]()
![]()
Beni karşısına alan yaşamaz forumda bak 25 kişilik vadici gruptan 3 kişi kaldı @Maskeli Fedai ile @batuhankaralar zaten satış yaptı o gruba, @vadikızı na da yaşına hürmeten bişi yapmadımDaha ögrenemedin mi. Bana hiç bir şey olmazgeçmiş yılları düşün ve bak dimdik ayaktayım
Bir sonum varsa o anca kendi elimden olur. Ben istediğim zaman giderim![]()
Beni karşısına alan yaşamaz forumda bak 25 kişilik vadici gruptan 3 kişi kaldı @Maskeli Fedai ile @batuhankaralar zaten satış yaptı o gruba, @vadikızı na da yaşına hürmeten bişi yapmadımayağını denk al
![]()
![]()
İyice Bunadın senSenmi gönderdin kendileri gittiayrıca benide gönderebilirsin itici buluyormuşsun yani hani
![]()
ben sessizce işimi halediyorum. Şimdi burada sana ifsalar yapamamBeni karşısına alan yaşamaz forumda bak 25 kişilik vadici gruptan 3 kişi kaldı @Maskeli Fedai ile @batuhankaralar zaten satış yaptı o gruba, @vadikızı na da yaşına hürmeten bişi yapmadımayağını denk al
![]()
![]()
İyice Bunadın sen![]()
Millet şimdi hevesli, sonra azalır.Bu konu en harici 1000 üzeri mesaj alır gibi geliyor.![]()
Herkesin ifşası var @serhatt sağol sun herkesle +18 video çekmişben sessizce işimi halediyorum. Şimdi burada sana ifsalar yapamam![]()