- Reaksiyon puanı
- 113,411
- Puanı
- 1,060
Ah tabi ne demezsinÖyleyimdir
Ah tabi ne demezsinÖyleyimdir
Ben kimin elenecegini az cok tahmin ediyorum. Bakalim tutturabilecek miyim.Şimdi listeye baktım. Nerdeyse hepsinden 2 tane var
Sadece 2 tanesine hakimim isimlere bakinca diğerlerini dinlemek gerek. Bu hafta 1i tutturamayabilirim. Hem yabancı hem de kör oylama olacağı için
Ol anam1 hafta 0 konuylaydim. Bari etkileşimde var olayım
hakeden almalı. Siparişle olunmaz😡Seni forumun filozofu seçtircem
Bakalım orta yolda buluşacakmiyiz sen yine herkese bol keseden puan verirsinBen kimin elenecegini az cok tahmin ediyorum. Bakalim tutturabilecek miyim.
Peki patronhakeden almalı. Siparişle olunmaz😡
@xemrexxx 'nin sevinci 5 dakika bile sürmediPeki patron
Sonun yakın senin@xemrexxx 'nin sevinci 5 dakika bile sürmedi
Artdahan Cemal misali yürütecez bunuSonun yakın senin
Daha ögrenemedin mi. Bana hiç bir şey olmaz geçmiş yılları düşün ve bak dimdik ayaktayımSonun yakın senin
Artdahan Cemal misali yürütecez bunu
Beni karşısına alan yaşamaz forumda bak 25 kişilik vadici gruptan 3 kişi kaldı @Maskeli Fedai ile @batuhankaralar zaten satış yaptı o gruba, @vadikızı na da yaşına hürmeten bişi yapmadım ayağını denk alDaha ögrenemedin mi. Bana hiç bir şey olmaz geçmiş yılları düşün ve bak dimdik ayaktayım
Bir sonum varsa o anca kendi elimden olur. Ben istediğim zaman giderim
Beni karşısına alan yaşamaz forumda bak 25 kişilik vadici gruptan 3 kişi kaldı @Maskeli Fedai ile @batuhankaralar zaten satış yaptı o gruba, @vadikızı na da yaşına hürmeten bişi yapmadım ayağını denk al
İyice Bunadın senSenmi gönderdin kendileri gitti ayrıca benide gönderebilirsin itici buluyormuşsun yani hani
ben sessizce işimi halediyorum. Şimdi burada sana ifsalar yapamamBeni karşısına alan yaşamaz forumda bak 25 kişilik vadici gruptan 3 kişi kaldı @Maskeli Fedai ile @batuhankaralar zaten satış yaptı o gruba, @vadikızı na da yaşına hürmeten bişi yapmadım ayağını denk al
İyice Bunadın sen
Millet şimdi hevesli, sonra azalır.Bu konu en harici 1000 üzeri mesaj alır gibi geliyor.
Herkesin ifşası var @serhatt sağol sun herkesle +18 video çekmişben sessizce işimi halediyorum. Şimdi burada sana ifsalar yapamam