Seninde hoşuna gidiyor bence. Artık kanın donmuyor çünkü ısındı )O da doğru şimdi düşününce. Ben kimselere bırakmıyorum o işi genelde. ) Farkındayım bu işten zevk aldığından... )
Seninde hoşuna gidiyor bence. Artık kanın donmuyor çünkü ısındı )O da doğru şimdi düşününce. Ben kimselere bırakmıyorum o işi genelde. ) Farkındayım bu işten zevk aldığından... )
Ne hissettiğimi bilemiyorum ama bence bu hoşuma gitme değil daha karışık duygular gibi. )Seninde hoşuna gidiyor bence. Artık kanın donmuyor çünkü ısındı )
Gel terapistin olayım. Anlat içindeki karışık duyguları. Netleşsin mesele )Ne hissettiğimi bilemiyorum ama bence bu hoşuma gitme değil daha karışık duygular gibi. )
Burda bile kendimi sıvayıp ben kendi kendimin terapisti olurum diyecektim de neyse... ) Bir ara uğrarım sana terapi için değil de hasbıhal için. )Gel terapistin olayım. Anlat içindeki karışık duyguları. Netleşsin mesele )
Tamam beklerim. O bir ara uzunnnnnca bir ara olur gibi)Burda bile kendimi sıvayıp ben kendi kendimin terapisti olurum diyecektim de neyse... ) Bir ara uğrarım sana terapi için değil de hasbıhal için. )
Kısmet ama o kadar da uzun olmaz bee. )Tamam beklerim. O bir ara uzunnnnnca bir ara olur gibi)
Zehirli ok 'Kısmet' geldiğine göre geçmiş olsun )Kısmet ama o kadar da uzun olmaz bee. )
Ben sonuçları açıkladın sandımBenim canım can demek istemiş olamaz mı? )
Bu arada benim nokta atışı tahminlerime 5 yıllık üye bahanesi getirmiştin. Peki ben 2017'de ki seçimde politikaya çok uzak biri olmama ve TR'deki lere ise hiç hakim olmama ma rağmen acaba nasıl nokta atışı yapmıştım seçim tahminlerinde?
Aha bu da tesçillenmiş kanıtım )
Ekli dosyayı görüntüle 81645
@MasacRE @MEnes @Araf @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD @eskici @xemrexxx @DR (kabul edin çoğunuz Enler listem geldi sandınız ama bugün vakit bulursam gelecek)
Nezaman yapıyorsun listeni? Yada yapmıştın Galiba yaBen sonuçları açıkladın sandım
Tamam ayar çekerim ben ona... )Zehirli ok 'Kısmet' geldiğine göre geçmiş olsun )
Olurda yakın tarih düşünürsen yarın ve öbürgün yoğun olacağım.
Birinin tezine yardımcı olacağım ve beni bile sardı stresi. Yapmazsam küsecek. Yarına bilgilerimi tazeleyip ertesi gün 1saatlik verilen süreçte tamamlamamız gerekiyor.
Yapmıştım evetNezaman yapıyorsun listeni? Yada yapmıştın Galiba ya
Edit: cuma yapmışsın
İyi hatırlattın ben yazmaya devam edeyim baya kişiyi ekleyeceğim
Meseleyi çözdüğmüze göre şuna ')' veda ediyorum ama hosuma gidiyor baya oTamam ayar çekerim ben ona... )
Listeyi yapan 17. KişiymişsinYapmıştım evet
Ben de seviyorum ya komik oluyor. Ama çok da uzatmamak gerek.Meseleyi çözdüğmüze göre şuna ')' veda ediyorum ama hosuma gidiyor baya o
@vadikızı nefret ediyor ve biz yapınca o smile kullanmamızı istemiyor ama gayet samimi ve yeri gelince de komik oluyorBen de seviyorum ya komik oluyor.
Kesinlikle gayet komik oluyor yeri gelince kullanılır artık...@vadikızı nefret ediyor ve biz yapınca o smile kullanmamızı istemiyor ama gayet samimi ve yeri gelince de komik oluyor
Resmen Sabar grubu yeni bir akım getirdi Elinize sağlıkKesinlikle gayet komik oluyor yeri gelince kullanılır artık...
Akım getirmek bizim işimiz.. Utku hak ediyor evet, ben bile yaptım o inatla yapmamakta ısrar ediyor...Resmen Sabar grubu yeni bir akım getirdi Elinize sağlık
18 Mayıs bitince ben Utku beye karşı kullanacağım bir süre yine Enleri yapmayacakmış çünkü
Benden sonra kaç kişi yapmışListeyi yapan 17. Kişiymişsin
3 @Özgür 20. oldu. Benimki de gelmek üzereBenden sonra kaç kişi yapmış