Fav10 Enleri - 2019/2020

Ben seni eklemeyi unutmuşum ya güncellemeye fırsat bulamadım hemen güncellim ben seninle tanışmayı çok istiyorum ya

İşte şimdi öldürdün

Ben ve kanıtlarım yine birşeyleri çözdü çok şükür 😎

Reactions: MEnes and Sherlock
İşte herzaman dediğim gibi biz haticeye değil neticeye bakariz ve izlemiş olsa bile kanıt olmayınca o sadece bir Hatice olarak kalmakta
@MEnes @MasacRE

Olayı müthiş özetlediniz Dosi hanım, teşekkürlerimi sunuyorum.
Ee kimin ortağiyim

Bugün sahursuz oruç tutmaktayim ama yinede kafam zehir

Bu gece tam 5 tane alarmı 2dakika arayla kuracağım. Bu gece nedense uyanmadim :S

Yahu benim 18 bölüm izlediğimin yorumu olması gerekmiyor sana sezon finalinden sahne söylerim izlemiş olduğum anlaşılır, mevzu çözülmüş olur.
Buradaki mesele hiç yapmadığın halde senin 2 günde 15 bölüm izlemen. Hatta 15 diyip az bile söyledim senin de en son 2. bölüm yorumun vardı. Senin açından bakacak olursak resmi olarak 18 bölüm yorumu yaptığın için 2 günde 18 bölüm izlemiş oluyorsun...

Reactions: Sherlock

@Dosi güncelledim cnm
@pompy gerçekten kusura bakma ablam ya

Reactions: Dosi
@alperuz okadar özet gectim

Neyse
Şuan gerçekten modum bu
(popcorn yemiyorum tabiki)

Reactions: alperuz
Yahu konunun içeriği ve sebepleri belli sen o mesaj üzerinden hiç bir şey kanıtlamış olmuyorsun, geçelim o işi... Benim işim gücüm yok foruma bile girmediğim bir dönemde bildirim olarak bile bana gelmemiş bir mesajı gidip duvardan tespit etmemi mi bekliyorsun. FUTURE ENES'le alakası ne bu durumun. Boş bir analiz yaparak hiç bir şeyi kanıtlamadın ısrar edip devam etme lütfen...

Aygıt konusuna ise herhangi bir cevap vermeme gerek yok el koydum bitti...

Reactions: Dosi and Sherlock
İşte herzaman dediğim gibi biz haticeye değil neticeye bakariz ve izlemiş olsa bile kanıt olmayınca o sadece bir Hatice olarak kalmakta
@MEnes @MasacRE
Seni de üstteki mesaja alıyorum. Mesaj linklemeyi bilmediğim için alıntı yaptım.

Reactions: Dosi