GS için yaptığın sinerji fotolarından dolayıdır. pompy iyi bir gözlemciEn fanatik üye mi... Teşekkürler reis.![]()
En korkak üye kategorisi olsaydı beni ayarlayacakti çünkü senaryosunda ki korona cadisindan korktuğumu düşünüyor
GS için yaptığın sinerji fotolarından dolayıdır. pompy iyi bir gözlemciEn fanatik üye mi... Teşekkürler reis.![]()
ligin devamıyla ilgili bir göndermem olacak @Dosi zorlu algısınada gönderme yaptım @DosiGS için yaptığın sinerji fotolarından dolayıdır. pompy iyi bir gözlemci
En korkak üye kategorisi olsaydı beni ayarlayacakti çünkü senaryosunda ki korona cadisindan korktuğumu düşünüyorsevmediğimi belirtmiştim diye
@pompy
Beni etiketle okurum pompy. Senin göndermelerin iyi oluyor
GS için yaptığın sinerji fotolarından dolayıdır. pompy iyi bir gözlemci
En korkak üye kategorisi olsaydı beni ayarlayacakti çünkü senaryosunda ki korona cadisindan korktuğumu düşünüyorsevmediğimi belirtmiştim diye
@pompy
iki bölümünü kaçırdın göndermelerin komedi yazmak bana göre değilBeni etiketle okurum pompy. Senin göndermelerin iyi oluyor
Evet geçen hafta telefonum bozuktu. Bu haftada etkinliklere yoğunlaştım ve artık çok kaçırıyorum bildirimleriiki bölümünü kaçırdın göndermelerin komedi yazmak bana göre değil
Seni görünce diğerlerine dikkat etmedimReisin iyi bir gözlemci olduğunu biliyorum ya, zaten oraya bizim bütün SİNERJİ ekibini yazmış acımamış.![]()
Hemen de fark etmesen şaşardım zaten...Hoşgeldin @MEnes
Seni görebilmek harika
Ekli dosyayı görüntüle 80990
Ekli dosyayı görüntüle 80991
@MasacRE
Ben ise takip ediyormuşum seni... Gerçekten ilginç bir durum diyebiliriz...Ben neden seni takip etmiyormuşum @MEnes 😱 şimdi tıklayınca farkettim. Ne zamandan beni benim muhteşem paylaşımlarımdan mahrum kaldın? 😱
Demek ki hiç beni merak edip profilime tiklamamissinBen ise takip ediyormuşum seni... Gerçekten ilginç bir durum diyebiliriz...![]()
Senin duvarda yazdıkların benim ana sayfama geliyordu ama daha önce, öyle hatırlıyorum yani...Demek ki hiç beni merak edip profilime tiklamamissintakip etmediklerime kapalı çünkü. Telefonum kendi kendine pencereler açardı ve o ara takip bırakılmışsa bilemem.
Bende diyorum hayret MEnes neden @Sherlock 'un şu bildirimini es geçti. Meğerse görEmemişsin 😱
Benim profili incele bari bir ara
Ekli dosyayı görüntüle 80993
@Tolstoyevski @MasacRE
Tamam incelediğinde en son hangi profil mesajımı hatırladığınada deyinirsin. Merak ettim nezamandan beri. Bir ara herkese açıp sonra yine gizlemiştim bazı can sıkıcı olaylardan sonraSenin duvarda yazdıkların benim ana sayfama geliyordu ama daha önce, öyle hatırlıyorum yani...Nasıl bir durum çözemedim gerçekten.
O bildirimi ise evet es geçmişim demek ki dediğin gibi kapalıymış. Kafam karıştı garip bir durum...
Bakarım senin profile bir ara dediğin gibi.
![]()
Senin duvarda yazdıkların benim ana sayfama geliyordu ama daha önce, öyle hatırlıyorum yani...Nasıl bir durum çözemedim gerçekten.
O bildirimi ise evet es geçmişim demek ki dediğin gibi kapalıymış. Kafam karıştı garip bir durum...
Bakarım senin profile bir ara dediğin gibi.
![]()
Peki neden görmüyor çünkü Dosi onu takipten çıkarmış 😱 kesinlikle telefonum kendiliğinden yapmıştır. Kaç kere kendi mesajımda bile rapora basıp üste çıkmısti da neyseki gönder tiklamadan bataryayı çıkartıyordumBen böyle bir rezillik görmedim; adamı SNK ile alakalı, insanlık ve SABAR tarihinin geleceği açısından çok önemli bir mesaja etiketliyoruz. Ancak o görmüyor. Gerçekten çok ama çok büyük bir rezillik.![]()
İncelediğimde bu durum daha bi açıklığa kavuşacaktır.Tamam incelediğinde en son hangi profil mesajımı hatırladığınada deyinirsin. Merak ettim nezamandan beri. Bir ara herkese açıp sonra yine gizlemiştim bazı can sıkıcı olaylardan sonra
Ben de bi gidip bakayım en son nezaman beğeni atmışsın![]()
Tüm suç telefonda yoksa ben sana bunu nasıl yapabilirim. İmkansız bir durum. Şuanki mevcut sohbet ettikelerimde en uzun süreli olan arkadaşlık bizimkisi. Taaaaaa 2016'ya dayanmaktaİncelediğimde bu durum daha bi açıklığa kavuşacaktır.Sen yapmışsın yine yapacağını gerçi benim haberim bile yok...
Tabi düşününce hak veriyorum ama dediklerine, gizlemen mantıklıymış.
Ama tabi takip etmiyormuşsun beni, bu garip...
![]()
Peki neden görmüyor çünkü Dosi onu takipten çıkarmış 😱 kesinlikle telefonum kendiliğinden yapmıştır. Kaç kere kendi mesajımda bile rapora basıp üste çıkmısti da neyseki gönder tiklamadan bataryayı çıkartıyordum
Şimdi baktım da en son 7 Nisan'da bu etkinlik için yaptığım duruyura beğeni atmış. tam 1 ay önce 😱 @MEnes
Ama tabi diğer gönderileri arada görmüş olabilir
HahahHayır Dosi hanım, hayır... Burada bir suçlu varsa eğer, bu söz konusu kişi kesinlikle adaşımdır. Bu adam her şeyi gördüğünü, her şeyden haberdar olduğunu ve hatta geleceği görebildiğini iddia eden ruh hastası bir kişilik. Bunu bilmemesi, SNK ile alakalı önemli bir mesajı görmemesi kendisinin karizmasını fena halde çizmiştir. Analizim bu yöndedir, kendisine ve ak saçlarına teşekkürlerimi sunuyorum... @MEnes