30 aralıkta liste yapacağım erken asla olmazElticiğimden de bekliyorum.
bahaneye bakNapayım benim işler başladı yoğunluk başladı. Aslında hiç vakit yok değil ama forumda öyle saatler geçiremiyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı.
30 aralıkta liste yapacağım erken asla olmazElticiğimden de bekliyorum.
bahaneye bakNapayım benim işler başladı yoğunluk başladı. Aslında hiç vakit yok değil ama forumda öyle saatler geçiremiyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı.
Sen bilirsin.30 aralıkta liste yapacağım erken asla olmazher gün yeni bir üye kazanıyoruz onlarıda değerlendirmem şart
bahaneye bak,günde iki saat girsen yeterli akşama kadar forumda kuluçkaya yat diyenmi var
Onu diyeli kaç ay oldu bee. O dediğin durum 4 5 ay önceydi.Daha düne kadar oyun oynuyorum demiyormuydun sen işsizlikten
Sen de haklısın yoldaşım diyince öyle kolay geliyor ama 2 saat vakit bile bulamıyorum foruma uğrayacak.30 aralıkta liste yapacağım erken asla olmazher gün yeni bir üye kazanıyoruz onlarıda değerlendirmem şart
bahaneye bak,günde iki saat girsen yeterli akşama kadar forumda kuluçkaya yat diyenmi var
Onu diyeli kaç ay oldu bee. O dediğin durum 4 5 ay önceydi.Şimdi 1 aydır işe başladım gidip geliyorum ve sosyal hayatı da aksatmamak gibi bir derdim olduğu için foruma pek uğrayamıyorum.
Sen de haklısın yoldaşım diyince öyle kolay geliyor ama 2 saat vakit bile bulamıyorum foruma uğrayacak.Anca gir çık bildirimlere bak modundayım, bakalım rutinini ne zaman ayarlayabileceğim. Bir düzene sokarsam oturacaktır.
@destere de çok yoğun çocuk nefes alamıyor yoğunluktan ama geceleride olsa geliyor yanı30 aralıkta liste yapacağım erken asla olmazher gün yeni bir üye kazanıyoruz onlarıda değerlendirmem şart
evet bayağı yoğunum hep iş hep iş bir yere kadar
Yaa yaa baksana adam saat 5'te forumun bekçiliğini yapıyor ne kadar yoğun sen düşün.
Demek gitmeden bunu da aradan çıkarayım dedin. İyi yapmışsın.Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Thequeer
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @mrt-06 @vadikızı
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @mrt-06
En Aktif Üye: @Çiğdem- @Yiğitt @S.G.A.T.
En Ciddi Üye: @papuleoo @takas @HachiKo @tolgab
En Sinirli Üye: @takas
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @mrt-06 @destere @pompy @Polat Şaşmaz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En Fanatik Üye: @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Dosi @vadikızı
En Eğlenceli Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @S.G.A.T. @destere
En Duygusal Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @vadikızı @OzaN
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt @sokak sanati
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19@Dosi
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @vadikızı @mrt-06 @DarkLegenD @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Dosi @Sherlock
Şımarma hemen çoğunluk görüştüğüm isimler olduğundan yazdımDemek gitmeden bunu da aradan çıkarayım dedin. İyi yapmışsın.Bu arada thanks bro iyi bir yere yazmışsın ve olması gereken bir durum tabi, biz unutulmayız.Hemen arada kendimi sıvamış da olayım gider ayak.
Benim gevezeliğimmi kalmiş?Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En İyi Yönetici: @mrt-06
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
Unutmuşum.Benim gevezeliğimmi kalmiş?
Herzaman ki gibi iyi geldin banasonra detaylı okuyup yorumlarım.
En iyi yönetici kısmına kendinide yazmalıydın bence. Sonuçta tüm yılı kapsıyor son ayları değil
Taam taam öyle olsun hadi.Şımarma hemen çoğunluk görüştüğüm isimler olduğundan yazdım
Ziyaretime gelecek misinizTaam taam öyle olsun hadi.
Bilmem uygun ortam oluşursa olabilir.Ziyaretime gelecek misinizbir sürpriz bekliyorum Enislerle
Uygun ortamı da siz yaratacaksınız zaten kafam üşüyorBilmem uygun ortam oluşursa olabilir.İstanbul'da olman bir avantaj sonuçta.
Aynen kafa üşüyor arkadaş da öyle. Dün gece de onu uğurladık Kastamonu'ya gitti acemiye. Adam diyor bu saç ne ya. Gördüm bi komiğime gitti zaten.Uygun ortamı da siz yaratacaksınız zaten kafam üşüyor
Benim eski saç modelim öyleydi aslında daha sakalı da kesmedim kesince insanlıktan çıkarım.Aynen kafa üşüyor arkadaş da öyle. Dün gece de onu uğurladık Kastamonu'ya gitti acemiye. Adam diyor bu saç ne ya. Gördüm bi komiğime gitti zaten.Tabi seni görünce de komiğime gitti bunu da belirtmiş olayım.
Çok teşekkürler Denizim nerdeyse her kategoriye yazmışsın.Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En İyi Yönetici: @mrt-06 @denizz19
Ben kaldıramam o tabloyu şimdiden gerginlğini yaşıyorum zaten.Benim eski saç modelim öyleydi aslında daha sakalı da kesmedim kesince insanlıktan çıkarım.seni de göreceğim enes bey sakal ardına sakladığın yakışıklılığın son bulacak @Dosi gerçek yüzünü görecek.
Sen de beni yazarsın artıkÇok teşekkürler Denizim nerdeyse her kategoriye yazmışsın.
Biz oraya poşet olarak gideceğiz sen de alt devre çöp poşeti olarak gel de sana eziyet edeyim.Ben kaldıramam o tabloyu şimdiden gerginlğini yaşıyorum zaten.Sakalsız geçenlerde denedim aslında fena olmadı ama hem saç hem sakal gidince düşünmesi bile kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?