O kadar mı umutsuz vakateşekürler ..
bu arada @xemrexxx ile tanışmasanda olur git dere kenarında bir kurbağa yakala onunla sohbet et emre topacını aratmayacaktır
O kadar mı umutsuz vakateşekürler ..
bu arada @xemrexxx ile tanışmasanda olur git dere kenarında bir kurbağa yakala onunla sohbet et emre topacını aratmayacaktır
en iyi yorumcu ile en sabırlı üye kategorilerinde yazdığın için teşekkürlerTürkçeyi En İyi Kullanan Üye: her sene olduğu gibi @OzaN ve Tolstoyevski tabi ki
En Güzel Kullanıcı Adı: Been
En Güzel Avatarlı Üye: sherlock. Mehmet abi yakıyor
En İyi Yorumcu Üye: Turkuazz, Mrt-06
En İyi Yönetici: Mrt-06
En Aktif Üye: Aserat, Çiğdem, Yigitt
En Ciddi Üye: Mesmeso61, Papuleloo
En Sinirli Üye: Danger UA
En Sabırlı Üye: turkuazz tek geçerim eskilerden Fks1
En Komik Üye: Doğu
En Filozof Üye: beyazsoy, tolstoyevski
En Fanatik Üye: Sokak sanati - kişisel performanslar, Polat Şaşmaz ve Takas - siyaset-din
En Geveze Üye: Çiğdem, Xemrexxx
En Eğlenceli Üye: Destere
En Duygusal Üye: dosi
En Özlenilen Üye: endgame
En Unutulmayacak Üye: Endgame ve askere gidecek Denizz19
En Çok Tartıştığınız Üye: takas
En Tarafsız/Objektif Üye: OzaN
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: pompy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: araştırsan Xantier çıkar
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: Tolstoyevski, Dizi kolik, eskilerden primavera
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer tabi ki
Senle @sokak sanati ile ayrı ayrı 2 tane daha yapacam birinde hepsinde destere diğerinde hepsinde @sokak sanati olacak siz başka türlü memnun olmucanız @mrt-06 @Yiğittbeni sadece beş on kez anmışsın çok yetersiz buldum bunu hogatha kınıyorum diğer isimleri sil tekrar düzenle listeyi
Thanks Çiko, bu da bir şey en azından yorumlarımız kıymet görüyor. Daha fazla kategoride de olurdum heralde ama bu yıl pek ortalıkta yoktum zaten.@mrt-06 @OzaN @Aserat @Yiğitt @Tolstoyevski @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @destere @MasacRE- @cookies @Sherlock @gözlemci @ozmoturk @MEnes @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @tolgab @Tzira @takas @vadikızı @Doğu @turkuazz @Ahmed @Thequeer @Maskeli Fedai @pompy @DarkLegenD @S.G.A.T. @Harunnn60 @Forumdash @dreamy
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Ozan , Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier
En Güzel Kullanıcı Adı: sokak sanati , destere , MasacRE- ,cookies, Sherlock , turkuazz , gözlemci ,ozmoturk ,Billy Kane , XanTier , @dreamy
En Güzel Avatarlı Üye: Üyelerin avatarı sürekli değişiyor kalıcı olandan , mrt-06 ve destere
En İyi Yorumcu Üye: Tolstoyevski ve Menes de yorumları isabetli oluyor .
En İyi Yönetici: Yiğitt , Harunnn60 ,Aserat
En Aktif Üye: Yiğitt ve denizz19 ek olarak Forumda olunca Harun da çok aktiftir .
En Ciddi Üye: mesmeso61 ,Faji , tolgab , Tzira
En Sinirli Üye: takas , Faji ve Doğu
En Sabırlı Üye: mrt-06 ve pompy
En Komik Üye: destere , xemrexxx , pompy ,DarkLegenD
En Filozof Üye: pompy ve Tolstoyevki
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,Maskeli Fedai
En Geveze Üye: Geçmişinin hatrına xemrexxx destere ,denizz19 ,S.G.A.T.
En Eğlenceli Üye: xemrexxx , destere , Yiğitt ,sokak sanati , cookies ,Ahmed ,Thequeer, MasacRE-
En Duygusal Üye: vadikızı
En Özlenilen Üye: Bully , EFE UYSAL ,ABAY06 ,sürgünüm
En Unutulmayacak Üye: Forumu bırakan Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: xemrexxx
En Tarafsız/Objektif Üye: pompy
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Mrt-06 ve Yiğitt ile aynı anda ,xemrexxx destere ve cookies ile aynı anda ,Harun ,sokak sanati ve XanTier ile aynı anda , ve pompy , Tolstoyevski ile aynı anda
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: mrt-06 Öz kardeşim olsa bukadar ortak noktamız olmaz Ayrıca Harun ilede çok ortak noktamız var . Yiğit , sokak sanati ve CW ortağım Forumdash Ciddiliğe bulaşmadan eğlece yönüyle ilgilenme bakımından destere ve xemrexxx
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 ,Harunnn60, Yiğitt , xemrexxx , ve S.G.A.T. şimdi gaza gelip dahada forumu batırır ama konuları eğlenceli
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer Tartışmasız bence
Teşekkürler abla, yer aldığım kategorilerden en iyi nicki beklemiyordum ama diğerleri uygundur.Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier @MEnes
En Güzel Kullanıcı Adı: @denizz19 @Dosi @cookies,@Sherlock ,@turkuazz @gözlemci @ozmoturk @DarkLegenD @S.G.A.T. @Thequeer @eskici @xBUGRAx @MEnes
En Güzel Avatarlı Üye: mrt-06 @S.G.A.T. @Dosi @denizz19
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En İyi Yönetici: denizz19 Yiğitt ,Aserat @mrt-06
En Aktif Üye: Yiğitt denizz19 Çiğdem @S.G.A.T. @XanTier
En Ciddi Üye: mesmeso61 ,Faji , tolgab , Tzira @papuleeo
En Sinirli Üye: takas
En Sabırlı Üye: mrt-06 @pompy @Dosi @denizz19
En Komik Üye eskici özledim onu @xemrexxx , @pompy ,@DarkLegenD @cookies
En Filozof Üye: pompy ve Tolstoyevski
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,sokak sanati Polat Şaşmaz @Yiğitt
En Geveze Üye Çiğdem-
En Eğlenceli Üye: xemrexxx @denizz19 destere cookies ,Ahmed @Thequeer, @darklegend @Çiğdem-
En Duygusal Üye:
En Özlenilen Üye: Bully ,sürgünüm,eskici
En Unutulmayacak Üye:Bully
En Çok Tartıştığınız Üye
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Tolstoyevski ,@Dosi @faji @destere @gözlemci @denizz19 @turkuaaz @mrt-06
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye Ahmed @denizz19 @mrt-06 @Dosi @yiğitt
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 @Aserat @denizz19 @Tolstoyevski @Yiğitt , @xemrexxx ,
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer @S.G.A.T @Tolstoyevski @MasacRE
Thanks Çiko, bu da bir şey en azından yorumlarımız kıymet görüyor. Daha fazla kategoride de olurdum heralde ama bu yıl pek ortalıkta yoktum zaten.
Teşekkürler abla, yer aldığım kategorilerden en iyi nicki beklemiyordum ama diğerleri uygundur.
Aaa evet sen artık dön bak @destere dediniz geldi ama oda baktı sen yoksun Doğu yok en sevmediği sıvacı @MasacRE- e ile takılmak zorunda kalıyor çocuk tekrar kaçacak forumdanThanks Çiko, bu da bir şey en azından yorumlarımız kıymet görüyor. Daha fazla kategoride de olurdum heralde ama bu yıl pek ortalıkta yoktum zaten.
Teşekkürler abla, yer aldığım kategorilerden en iyi nicki beklemiyordum ama diğerleri uygundur.
Eğlenceli kategorinde olmamış ablacım. Ben, @XanTier, @Harunnn60 nerde.Senle @sokak sanati ile ayrı ayrı 2 tane daha yapacam birinde hepsinde destere diğerinde hepsinde @sokak sanati olacak siz başka türlü memnun olmucanız @mrt-06 @Yiğitt
@MasacRE- i sonradan ekledik ozaman sizide ekleyelim eğlenceye ozaman şimdi MasacRE den ne eksiğimiz var dersiniz @XanTierEğlenceli kategorinde olmamış ablacım. Ben, @XanTier, @Harunnn60 nerde.
Dünya kadar yere ekledim seni zaten cnm özel notta düştüm en çok ortak nokta olma kısmındaSonradan akla gelmenin bir kıymeti yok.
Şaka yapıyorum zaten, teşekkürler kraliçem.Dünya kadar yere ekledim seni zaten cnm özel notta düştüm en çok ortak nokta olma kısmında
😳😳😳
Oan öyle aklıma geldikçe sıraladım cnm birde çok kişiye yer vermeye çalıştım yılbaşı nekadar çok kişis evindirirsek okadar iyiŞaka yapıyorum zaten, teşekkürler kraliçem.
Eğer @destere sen ben ve @xemrexxx buluşursak buluştuğumuz yer yıkılır O derece eğleniriz@mrt-06 @OzaN @Aserat @Yiğitt @Tolstoyevski @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @destere @MasacRE- @cookies @Sherlock @gözlemci @ozmoturk @MEnes @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @tolgab @Tzira @takas @vadikızı @Doğu @turkuazz @Ahmed @Thequeer @Maskeli Fedai @pompy @DarkLegenD @S.G.A.T. @Harunnn60 @Forumdash @dreamy
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Ozan , Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier
En Güzel Kullanıcı Adı: sokak sanati , destere , MasacRE- ,cookies, Sherlock , turkuazz , gözlemci ,ozmoturk ,Billy Kane , XanTier , @dreamy
En Güzel Avatarlı Üye: Üyelerin avatarı sürekli değişiyor kalıcı olandan , mrt-06 ve destere
En İyi Yorumcu Üye: Tolstoyevski ve Menes de yorumları isabetli oluyor .
En İyi Yönetici: Yiğitt , Harunnn60 ,Aserat
En Aktif Üye: Yiğitt ve denizz19 ek olarak Forumda olunca Harun da çok aktiftir .
En Ciddi Üye: mesmeso61 ,Faji , tolgab , Tzira
En Sinirli Üye: takas , Faji ve Doğu
En Sabırlı Üye: mrt-06 ve pompy
En Komik Üye: destere , xemrexxx , pompy ,DarkLegenD
En Filozof Üye: pompy ve Tolstoyevki
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,Maskeli Fedai
En Geveze Üye: Geçmişinin hatrına xemrexxx destere ,denizz19 ,S.G.A.T.
En Eğlenceli Üye: xemrexxx , destere , Yiğitt ,sokak sanati , cookies ,Ahmed ,Thequeer, MasacRE- XanTier , Harunnn60 , mrt-06
En Duygusal Üye: vadikızı
En Özlenilen Üye: Bully , EFE UYSAL ,ABAY06 ,sürgünüm
En Unutulmayacak Üye: Forumu bırakan Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: xemrexxx
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Mrt-06 ve Yiğitt ile aynı anda ,xemrexxx destere ve cookies ile aynı anda ,Harun ,sokak sanati ve XanTier ile aynı anda , ve pompy , Tolstoyevski ile aynı anda
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: mrt-06 Öz kardeşim olsa bukadar ortak noktamız olmaz Ayrıca Harun ilede çok ortak noktamız var . Yiğit , sokak sanati ve CW ortağım Forumdash Ciddiliğe bulaşmadan eğlece yönüyle ilgilenme bakımından destere ve xemrexxx
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 ,Harunnn60, Yiğitt , xemrexxx , ve S.G.A.T. şimdi gaza gelip dahada forumu batırır ama konuları eğlenceli
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer Tartışmasız bence
Eşleşmeleri böyle hayal ediyorum yanı @mrt-06 ve @Yiğitt üçümüz ayrı buluşsak baya güzel olur , sen @destere @xemrexxx üçünüzle buluşmam daha iyi olur @sokak sanati @Harunnn60 @XanTier o üçüde öyle uyumlu onlarlada öyle buluşşak bence güzel anı olurdu @Tolstoyevski ve @pompy olmalı kesinlikle ikisiyle buluşmalıyım , birgün gerçekleştirirz belki bazılarınızla imkanımız olur kim bilir Allahtan umut kesilmez
benim haricimde hiçkimseyle buluşamazsın hogatha listedekileri bir zahmet silEşleşmeleri böyle hayal ediyorum yanı @mrt-06 ve @Yiğitt üçümüz ayrı buluşsak baya güzel olur , sen @destere @xemrexxx üçünüzle buluşmam daha iyi olur @sokak sanati @Harunnn60 @XanTier o üçüde öyle uyumlu onlarlada öyle buluşşak bence güzel anı olurdu @Tolstoyevski ve @pompy olmalı kesinlikle ikisiyle buluşmalıyım , birgün gerçekleştirirz belki bazılarınızla imkanımız olur kim bilir Allahtan umut kesilmez
benim haricimde hiçkimseyle buluşamazsın hogatha listedekileri bir zahmet sil
Elticiğimden de bekliyorum.Oan öyle aklıma geldikçe sıraladım cnm birde çok kişiye yer vermeye çalıştım yılbaşı nekadar çok kişis evindirirsek okadar iyi
Elticiğimden de bekliyorum.
Aaa evet @destere senden de bekliyoruz eltine destek ver güzel bir liste oluşturupbenim haricimde hiçkimseyle buluşamazsın hogatha listedekileri bir zahmet sil
Napayım benim işler başladı yoğunluk başladı. Aslında hiç vakit yok değil ama forumda öyle saatler geçiremiyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı.
Daha düne kadar oyun oynuyorum demiyormuydun sen işsizliktenNapayım benim işler başladı yoğunluk başladı. Aslında hiç vakit yok değil ama forumda öyle saatler geçiremiyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı.