Kader kısmet abla.Senden de bekliyorum oylarını.
Vereceğim canım merak etme sen yeter ki bitirme bu etkinliği
Kader kısmet abla.Senden de bekliyorum oylarını.
Desteğin için teşekkürler ablacım. 😉Vereceğim canım merak etme sen yeter ki bitirme bu etkinliği
Desteğin için teşekkürler ablacım. 😉
Tüm kategorileri doldurmak zorunda değilsin ki istediklerini doldurursun.Bu enleri yapmak bir bana zor geliyor sanırım, 3 senedir forumda olup hala daha doğru düzgün aktif olmadığım için her seferinde yazacak bir isim bulmakta zorlanıyorum.
Bana oy vermeyen ayip eder simdiden söyliyim3 yıldır en komik kategorisinde zirvede sen varsın belki bu sene tahtını @eskici alır.
Oy vermezsen bu sefer de sen bana ayıp edersin 25'ine kadar oylarını bekliyorum.Bana oy vermeyen ayip eder simdiden söyliyim
Ben her sene oy kullaniyorum zaten bu sene de kullanacagim tabii ki deOy vermezsen bu sefer de sen bana ayıp edersin 25'ine kadar oylarını bekliyorum.
Teşekkürler.Ben her sene oy kullaniyorum zaten bu sene de kullanacagim tabii ki de
en zoru en sevdiğiniz üye cnm bunu önceki etkinlikte kaldırmıştık diye hatırlıyorum ama yanlısta ahtırlıyor olabilirimTüm kategorileri doldurmak zorunda değilsin ki istediklerini doldurursun.
Rica ederim görevimizTeşekkürler.
Sana birde @DarkLeqenD 'e o kategoride oyunuz hazır merak etme.Rica ederim görevimizsen de bana en komik üye dalinda oy verirsin artik
Zaten benden başka mrt-06 nickinde biri var mı ki.Bir tanesin
Sen de mi brütüsZaten benden başka mrt-06 nickinde biri var mı ki.
Olsun bizim yolumuz iyidir gönül rahatligiyla yürüyebilirsinSeni görünce tutamadım kendimi.
Şimdi isim capsi paylaşasım geldi beni fena gaza getirdin.Olsun bizim yolumuz iyidir gönül rahatligiyla yürüyebilirsin
Paylas canim eglenelim birazŞimdi isim capsi paylaşasım geldi beni fena gaza getirdin.
Sonunda beni destekleyenler de çıktı eyvallah canım arkadaşım.Paylas canim eglenelim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?