Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende biraz fena gibisin sanki. Sana bulaşan yandı mı diyelim?
tam olarak ne manada dedigine bagli ama ben kolay biri degilim. benle kolay başedemezler tartismada. karsimdaki tartismayi bilmiyorsa görmezden gelirim.
bide ben zor severim ama cok cabuk silmesini bilirim. gönlum bir kırıldımı tamam biter karsimdaki benim icin

tamam sıvacı gurubundayızda şimdi sıvayı bizden biri düşmanlarla savaşırken rakiplerin bulunduğu tarafa yapmamalıyız sen iyice zıvanadan çıktın la
)

Ne güzel valla iyi ediyosun ya

Sevmem evet.

Daha çok dizime ya da bacağıma vururum ama kafa vurmuşluğum da vardır.
Atacancım
Ben dize bacağa inmedim çok şükür sakat kalmaya niyetim yok. Ha kafadan zaten sakatım o açıdan oraya vurmanın pek bir önemi yok.

tamam sıvacı gurubundayızda şimdi sıvayı bizden biri düşmanlarla savaşırken rakiplerin bulunduğu tarafa yapmamalıyız sen iyice zıvanadan çıktın la
)
İşte benim tarafsızlığım budur yoldaşım. Yanlışı babam da yapsa söylerim yaptın diye. Senin yanlışın varsa sıvacı da olsak bunu söylerim huyum bu napayım.
Ama dediğim gibi incelemedim bilmiyorum neyin ne olduğunu sana bir şey demedim burda.

İşte bu ruhu aşılamak gerek. Bir çok insan bundan mahrum kardo.
Seviliyosun sıvacı kardeş
@destere bak da örnek al bizden.
Üç beş tane sütun bacaklı abla görsen hemen satarsın bizi sen bu ittifakın en zayıf halkası sensin senden rahatsızım

Ben dize bacağa inmedim çok şükür sakat kalmaya niyetim yok. Ha kafadan zaten sakatım o açıdan oraya vurmanın pek bir önemi yok.
Benim bacak sağlam, ona bi şey olursa kafaya geçerim yedek niyetine.
Yatak yastık da iyi yedek falan ama pek sert olmadığı için tatmin etmiyor

Kafadan sakat olmasan zaten sevmezdimki seni

Bu özelliğini kendime çok yakın gördüm. Kolay kolay pes etmeyen ve çok ince nüanslarla karşımdakini bir şekilde ikna eden yapıdayım. Umarım biz tartışmayız hiç bi zaman yoksa o işin içinden çıkılmaz.

birde tarafsızlığını kullanacağın zamanı denk getirebilsen ne güzel olurdu
kırk yılda bir taraf tutmayasın geldi o da banamı denk düştü
)

Seviliyosun sıvacı kardeş
@destere bak da örnek al bizden.
Üç beş tane sütun bacaklı abla görsen hemen satarsın bizi sen bu ittifakın en zayıf halkası sensin senden rahatsızım
Duygular karşılıklı kardeşim. Sen de seviliyorsun.

birde tarafsızlığını kullanacağın zamanı denk getirebilsen ne güzel olurdu
kırk yılda bir taraf tutmayasın geldi o da banamı denk düştü
)
Ne bileyim benim yeri ve zamanı olmuyor her şey doğal gelişiyor genelde.

)

Senle iki sıvacı yarışma hakkında konuşurken @Çiğdem- e yaranacam diye anında sattın la beni
@dosimosi @MEnes e ben kefilim onun adaletinden şüphe olmasın. Ama destere için aynı şeyleri diyemeyeceğim aklı başka yerlere gidince kendisine pek güven olmuyor malum

cayinin 2 yil hatiri olur bende
2 yil sonra tazeleriz yine. kavga etmeyiz biz. sende tartisma potansiyeli yok bir bayana karsi 😛

Benim bacak sağlam, ona bi şey olursa kafaya geçerim yedek niyetine.
Yatak yastık da iyi yedek falan ama pek sert olmadığı için tatmin etmiyor

Kafadan sakat olmasan zaten sevmezdimki seni
Yastığa vurunca elin boşa gidiyormuş gibi oluyor.
Teşekkür ederim Meloşum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...