Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakit yokluğunda bir çok listeyi aradan kaçırmışım. Bir şeyler diyelim bari listeler hakkında.

La senin listeni bulmak için kaç sayfa geri gittim. Meğer ilk yapanlardanmışsın.
Duygularımız karşılıklı sayın yoldaşım ben de severim seni.

Teşekkür ettim ortak noktalar konusunda hak veriyorum. Özellikle sinema vazgeçilmezimiz.

Duygular karşılıklı. Özellikle LM kafasına sahip biriyle kötü anlaşmam çok zor.

Son düzenleme:
Olsun o kadar, bazen çok geriliyorum ruh halim buraya da yansıyabiliyor tabii.
Her zaman lokum gibi olamam.

milleti birbirine kırdırıyon pis codmin allah kahretsin la şu seçimler ne zamandı senide bully ide şutlasak forum kendine gelecek

Bu iş böyle olmayacak @MEnes senle bir darbe mi yapsak acaba MS'nin bizim gibi adaletli jüri başkanlarına ihtiyacı var @destere nin aklı fikri oynaşta adamın güvenilirliği sıfıra inmiş vaziyette
Bi dakkaaaa. Adaletsizlik ve hukuksuzluğun olduğu yerde biz devreye gireriz.
Bu ara yarışmayla çok detaylı ilgilenemiyorum diye neler döndüğüne pek dikkat edemedim ama bu işe bir dur deriz eğer dediğin gibiyse.

Benim bir adaletsizliğim mi oldu niye öyle dedin ki.
Ben neysem @MasacRE- de odur jurilikte. Biz adaletten şaşmayız.

Yoldaşların kyuunu kazıyor ayoll @MEnes masacreyie kendi tarafına geçirmiş @Doğu kaldı sadece ona iyi davran @destere yoksa sana darbe yapacak bunalr
Darbe pek sevdiğimiz bir terim değildir. Ama adaletsizlik karşısında sessiz kalmayız.
Gereken neyse onu yapmaktan çekinmeyiz. @Doğu hiç bir mecrada beni yalnız bırakmaz boşuna etkilemeye çalışmayın.

Ben küs olduğunuzu yine unuttum valla.
Dur etiketten seni çıkarıyım yanlış anlaşılma olmasın.
Atacan Ankarada müfettiş Veysel şahin gibi köşkten birilerini tanıyorunmu söyleyinde youtube açsın Çiğdemin yarışması için getirsinler şu erişimi

seni mercek altina alamadim daha ama senin yerin ayri bende. @MasacRE- ve baskaninin oylamarini dikkate aldim. baskan sinifta kaldi. dedigim gibi gerekli aciklamalarim olacak. kendini akilli saniyor ama yemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...