Tamam tamam takılıyorum arada ama şu son günlerde sana aşırı sinirleniyorum. Yani yorumların çok çelişkili böyle.Öyle tabii yalanmı söylücem sana
İtirafta senin adın vardı burda sevdiğim üyeler arasındada varsın yazmayı unutmuşsamda
öyle olmadığını anlamanına gelmiyor bu ben seni çok sevdim her zaman değer verdim
az önce yazdığım dikkati oku son nefesime kadar sevicem dedim demi
Benim yaptığım etkinlerde trajedi, vahşet ve kaos bitmez.@mrt-06 sen niye böyle bir etkinlik ayarladin ?
herkes birbirine trip atiyor
seneye sorulari değistir
Yazık sana yoklukta bana sulanıyorsun
Aşkı Fav10. 😱
Tamam tamam takılıyorum arada ama şu son günlerde sana aşırı sinirleniyorum. Yani yorumların çok çelişkili böyle.
Birde bi insanın senle sorunu varsa bırak öyle kalsın herkesle iyi olmak zorunda değilsin. 125526255 kez dedim sana.
Yazık sana yoklukta bana sulanıyorsun
Aşkı Fav10. 😱
Benim ateşimi söndürmek kolay değil bebeğim enerjimi atmam kolay olmaz@Yiğitt dönüp senin ateşini almalı.
Var canım sende biraz bazen anlık olarak '' '' şunları koyuyorsun birde bazı konularda 2-3 güldükten sonra hafif ciddileşim oluyor. Ozan'ın anlık ciddi olması senden daha fazla tabi.Teşekkürler Haruncum.
Beni neden ciddi buluyorsun merak ettim.
Olsun o kadar, bazen çok geriliyorum ruh halim buraya da yansıyabiliyor tabii. Her zaman lokum gibi olamam.Var canım sende biraz bazen anlık olarak '' '' şunları koyuyorsun birde bazı konularda 2-3 güldükten sonra hafif ciddileşim oluyor. Ozan'ın anlık ciddi olması senden daha fazla tabi.
yoldaşlarım başlangıçtaki zenciden nefret etmiş benim gibi )Aynen öyle olsun zaten. Çiğdem zaten alalen beni destekliyor tıpkı füzeleri görünce atağa kalkacak sem ve yoldaşların gibi.
gecen cigdemene cıtlattim ama anlamamazliktan geldi. sizin baskan dediginiz şahıs adaletsiz oylamalar yapiyor. onu mercek altina aldim. bir açiğini yakaladim. 1-2 haftaya daha ihtiyacim var. kanitlayinca aciklamalarimla gelecegim yada @mrt-06 programinda itiraf olarak anlatacagim.
yoldaşlarım başlangıçtaki zenciden nefret etmiş benim gibi )
mesajını görür görmez içime doğdu dedim bu harika yı pis isveçli basmıştır forumda beni çekemeyen başka kötü ve art niyetli insan yok nede olsa
Ol canım ol lokumluk halin çok tatlış oluyor.Olsun o kadar, bazen çok geriliyorum ruh halim buraya da yansıyabiliyor tabii. Her zaman lokum gibi olamam.
Haha cevizli mi yoksa güllü mü.Ol canım ol lokumluk halin çok tatlış oluyor.
anladım devamını füzeler sende kalsan ariana bana ....sede olur )O füzeler sana ....
Yoldaşların kyuunu kazıyor ayoll @MEnes masacreyie kendi tarafına geçirmiş @Doğu kaldı sadece ona iyi davran @destere yoksa sana darbe yapacak bunalryoldaşlarım başlangıçtaki zenciden nefret etmiş benim gibi )