Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine listem ile damga vurdum yıla.1 çift ayırdım. ( Çiğdem ve destere) 1 grubu böldüm (destere, masacre) Bir platonik aşk itirafı yaptırdım (denizden)..

@mrt-06 @Çiğdem- @destere @denizz19 @MasacRE- yorumlanız denir.:A

Öyle tabii yalanmı söylücem sana
İtirafta senin adın vardı burda sevdiğim üyeler arasındada varsın yazmayı unutmuşsamda
öyle olmadığını anlamanına gelmiyor bu ben seni çok sevdim her zaman değer verdim :D
az önce yazdığım dikkati oku son nefesime kadar sevicem dedim demi
Tamam tamam takılıyorum arada ama şu son günlerde sana aşırı sinirleniyorum. :D Yani yorumların çok çelişkili böyle.
Birde bi insanın senle sorunu varsa bırak öyle kalsın herkesle iyi olmak zorunda değilsin. 125526255 kez dedim sana.

Tamam tamam takılıyorum arada ama şu son günlerde sana aşırı sinirleniyorum. :D Yani yorumların çok çelişkili böyle.
Birde bi insanın senle sorunu varsa bırak öyle kalsın herkesle iyi olmak zorunda değilsin. 125526255 kez dedim sana.

:D aşırı sinirleniyosun evet bende canın sağolsun diyorum gülüyorum sen devam
edince böyle modum düşüyor işte ben her zaman diyorum sana senin bende yerin
ayrı :D öylede olacak :D
sen benle konuşma diuosun yani :F @Harunnn60 yokk ben seni bırakmam kıymetlimsin sen benim:love1::love1:

Var canım sende biraz bazen anlık olarak '' :) '' şunları koyuyorsun birde bazı konularda 2-3 güldükten sonra hafif ciddileşim oluyor. :A Ozan'ın anlık ciddi olması senden daha fazla tabi. :A
Olsun o kadar, bazen çok geriliyorum ruh halim buraya da yansıyabiliyor tabii. :D Her zaman lokum gibi olamam. :A

Bu iş böyle olmayacak @MEnes senle bir darbe mi yapsak acaba MS'nin bizim gibi adaletli jüri başkanlarına ihtiyacı var @destere nin aklı fikri oynaşta adamın güvenilirliği sıfıra inmiş vaziyette :A
gecen cigdemene cıtlattim ama anlamamazliktan geldi. sizin baskan dediginiz şahıs adaletsiz oylamalar yapiyor. onu mercek altina aldim. bir açiğini yakaladim. 1-2 haftaya daha ihtiyacim var. kanitlayinca aciklamalarimla gelecegim yada @mrt-06 programinda itiraf olarak anlatacagim.
sizin grupta en adaletli davranan kişisin bence başkanliğa senin gecmen gerekiyor

Bu iş böyle olmayacak @MEnes senle bir darbe mi yapsak acaba MS'nin bizim gibi adaletli jüri başkanlarına ihtiyacı var @destere nin aklı fikri oynaşta adamın güvenilirliği sıfıra inmiş vaziyette :A
mesajını görür görmez içime doğdu dedim bu harika yı pis isveçli basmıştır:) forumda beni çekemeyen başka kötü ve art niyetli insan yok nede olsa :)

yoldaşlarım başlangıçtaki zenciden nefret etmiş benim gibi :))
Yoldaşların kyuunu kazıyor ayoll @MEnes masacreyie kendi tarafına geçirmiş @Doğu kaldı sadece ona iyi davran @destere yoksa sana darbe yapacak bunalr :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking