kolay kolay kurtulmaz benden biraz sonra yine salça olurum isveçliyeşimdilik kendini rahatta hissetsin)
Bak yaa senin @Çiğdem- in var işte bırak kızı be
kolay kolay kurtulmaz benden biraz sonra yine salça olurum isveçliyeşimdilik kendini rahatta hissetsin)
se ne diyon la tombalakhogathamla başbaşa kulis yapmanıza karşı çıktım çünkü hogatha anca benimle başbaşa bişey yapabilir onun haricinde kim sana ne kadar puan vermiş çokda bıngıldak yani)
Ne yorumu .ss
Küsüm sana.sende benim en yaptığım yoruma birşey demedin
@MasacRE- puanlardanmı bahsediyordu ?
Küsüm sana.
Zaten sen bir şey yapmazsın öyle durursun.neden küssün ne yaptım ki ben sanacanın sağolsun ne diyim harun
benden yorum istedinde sen benim listeme tepki bile gostermemissinKüsüm sana.
Senin listeni tam inceleyemedim ama beni az yerlere koymuşsun.benden yorum istedinde sen benim listeme tepki bile gostermemissinben yorum beklemiyorum ama
Zaten sen bir şey yapmazsın öyle durursun.
yazistigim yere ekledim ve yazistiklarim sevdigim kisilerdir diyede yazdimSenin listeni tam inceleyemedim ama beni az yerlere koymuşsun.
Hmmm öyledir.bu enlerde seni çok sevdiğimi söyledim az önce yine yazdım çok sevdiğimi
geçenlerde kıymetlimsin dedim cevap bile vermedin ne diyim harun geçen
şarkına düşük verdim diye ne kadar üzüldüm biliyormusun senneyse hiç
bir şey demicem harun senin canın sağolsun
@halukerogluFOX canım arkadaşım forumdaşım benim genelde sosyal medyada konuşuyoruz
forumun en samimi üyesidir onu çok seviyorum onunla sohbet etmek en keyif aldığım zamanlardır
ayrıca @denizz19 @Bully @gözlemci @dosimosi en samimi bulduğum arkadaşlarımdır
HAHHAAH evet @MasacRE- şuan yarışmaya müdahele ettiğini sanıyor sen bana müdahele etmeye çalısıyorsun aslında
Hmmm öyledir.
Teşekkürler Haruncum.En iyi Türkçe'yi kullanan üye. @OzaN @sürgünüm @mrt-06 @Bully
En Çok Konuştuğun Üye + En İyi Anlaştığın Üye+ En Sevdiğiniz Üye @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Ahmad @Mr.At @Bully @denizz19 @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @Forumdash @Billy Kane @MayısKralı @Tolstoyevski
@MasacRE- @cookies @turkuazz @Yakamoz-Asi @OzaN @Yiğitt @ozgur2133 @EFE UYSAL @eskici @ozmoturk
Unuttuğum üye vardır kesin
En Güzel Avatarlı Üye : @Harunnn60 @Ahmad @turkuazz @Billy Kane @Forumdash
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Çiğdem- (Yarışma vs) @xemrexxx ( komikli konuları)
@sürgünüm ve @Aserat ( dizi konuları)
En Çok Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @destere @xemrexxx @denizz19 @Bully @Mr.At @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye : @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Tolstoyevski @Forumdash
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski @Tzira @MasacRE- @Bully @Sherlock
En İyi Yönetici: @Harunnn60 ve tüm moderatörler
En İyi Editör: Tüm editörlerimiz
En Geveze Üye + En Aktif Üye : @Çiğdem- @destere @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @Bully
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2016'nın Çıkış Yapan Üyesi: @dosimosi @MasacRE-
En Komik Üye: @Çiğdem- @xemrexxx @destere @beyazsoy
veeee @pompy
En Sinirli Üye: @Bully (Anlarsın)
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL (Kafaya birşey koydunuz mu ısrar ediyonuz.)
En Sportmen Üye: @OzaN (Yarışmalarda elenmesine rağmen yinede mütevaziliğini koruyor.@Bully 'de azcık diyelim. @batuhankaralar da kötü sonuçlar almasına rağmen çok ses yapmıyor
@denizz19 ? 404 not found
En Ciddi Üye: @OzaN @Bully @mrt-06 @dosimosi @yakamoz-Asi Şurada anlaşalım artık siz ciddi insan değilsiniz ama bazen ciddi anlarınızı oluyo sizde de tuhaf duruyor bırakın şu huyunuzu.
En Özlenilen Üye: @china_shangai
En tarafsız/objektif üye: Malesef inanmıyorum böyle bir üye olduğuna...
En Eğlenceli Üye: @Ahmad @Çiğdem- @destere
En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem-Her türlü soruna karşı '''' şu smiley ile cevap veriyor.
En Duygusal Üye: Malum üye🙂T) birde @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @destere @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Çok Rastladığınız Üye: @dosimosi @Çiğdem- @destere @sokak sanati @denizz19
@xemrexxx @Bully
En Çok Tartıştığınız Üye:Maskiş ve Vadiş
En Çok Ortak Nokta: @Ahmad @Mr.At @Çiğdem-
Eee bu kadar övdük o zaman desteklerinizi bekleriz MS'de Shakira'ya
Unuttuysam birkaç üyeyi affola. Çok yordu bunları yazmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?