hayret bi şey
Emekli
Sıla duymasın 😱 Vallahi alınırBenim ne fanatikliğimi gördün.
Sıla duymasın 😱 Vallahi alınırBenim ne fanatikliğimi gördün.
Sıla aşktır candır kandır sahi he ben fanatikmişim de haberim yokmuş.Sıla duymasın 😱 Vallahi alınır
Rezerve edeyim
Rezerve süresi bitti hadi yapın.rezerve
He hemen savun abini tabi.@Cengo bi yanlışlık olmasın en sportmen üyeye bi daha bak
@denizz19 abiyi tanısam ne kadar müthiş eğlenceli bi insan olduğunu bilirdim o ciddiyet değil yaşının vermiş olduğu olgunluk ve akıldır
hem senin neren ciddi sende ciddiysen
@batuhankaralar hiç hariç ne demek yav forumun büyük çoğunluğu biziz zaten ötesi var mı
Hayir ne ciddiyetimi gordun diyecem amaBenim ne fanatikliğimi gördün.
Niye ki eğlenceli insan ciddi olamaz mı?Ben de eğlenceliyimdir, gülmeyi, kakara kikiriyi severim ama ciddiyetimi de korurum.
Özelde anlattım sebebini@Cengo bi yanlışlık olmasın en sportmen üyeye bi daha bak
@denizz19 abiyi tanısam ne kadar müthiş eğlenceli bi insan olduğunu bilirdim o ciddiyet değil yaşının vermiş olduğu olgunluk ve akıldır
@batuhankaralar hiç hariç ne demek yav forumun büyük çoğunluğu biziz zaten ötesi var mı
Ciddiyetten kasıt yani mesela şu koyduğun gülücükler bir nevi yoksa gündelik hayatta ciddi olup olmadığını tabiki bilemem.Hayir ne ciddiyetimi gordun diyecem ama)))gerci pek eglenceli halimide allah icin görmedin,haklisin bu konuda-
En iyi sportmen konusunda hata yapmışsın aga. @Cengo@Cengo bi yanlışlık olmasın en sportmen üyeye bi daha bak
aga en sportmen üye yazıyor işte kabul etseniz iyi olacakEn iyi sportmen konusunda hata yapmışsın aga. @Cengo
önemli olan halkın görmesi aga halk böyle görüyor demek kiBen valla @takas'ın bir sportmenliğini göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?