İnsan teşekkür eder bir ben yaptım.@Arslan Bey senin yüzünden millet yapmıyor.
Aga geçen yıl yapmışsın alt tarafı oradan kopyalayıp etiket yapıcan. Zor değil.
Avatar derken yan tarafı dediydim ben.@Yiğitt sagol gerçekten hiç beklemiyordum
ne demek ne sevenim var ne sevmeyenim biz neyiz adam değilsiniz mi demek istiyorsun"En Sıfırcı Üye" diye kategori olsa ben açık ara şampiyon olurum ne sevenim var ne de sevmeyenim nötr'üm
Rez alıyoruz tabi
İstersen sen yaz ek bir kategori benim eklemem şart değil.@mrt-06 en iyi profil kategorisi yok lütfen koy iddalıyım profilde
Hemen ilk mesajdan negatif enerji verdin konuya. Yok açıklayamaz falan.Ne yaptım ben? Niye benim yüzümden?
Estağfurullah aga o nasıl söz Vadicileri saymama gerek yok zaten hepiniz benim agalarımsınız siz hariç dedim ben o lafıne demek ne sevenim var ne sevmeyenim biz neyiz adam değilsiniz mi demek istiyorsun
Geçen yılı hatırlattım sadece, sen pozitife çevirirsin. Millet yazacak, yazdıkları güme gidecek. Gitmesin yani, pozitif yap şu görüşleri.Hemen ilk mesajdan negatif enerji verdin konuya. Yok açıklayamaz falan.
Geçen yıl geçen yılda kaldı hem geçen yıl yoğundum bu yıl açıklarım.Geçen yılı hatırlattım sadece, sen pozitife çevirirsin. Millet yazacak, yazdıkları güme gidecek. Gitmesin yani, pozitif yap şu görüşleri.
Geçen yıl liseliydin, şimdi üniversiteli. Yoğunluk yok tabi. O zaman uğraşmaya değer.Geçen yıl geçen yılda kaldı hem geçen yıl yoğundum bu yıl açıklarım.
Benim ne fanatikliğimi gördün.En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye: Pek konuşmam ama yinede @Yakamoz-Asi ve @denizz19
En Güzel Avatarlı Üye:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Yakamoz-Asi
En İyi Yorumcu Üye: @Yakamoz-Asi
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @yatutarsa (Müzik etkinliği dolayısıyla arada bi konuşuyoruz. )
En İyi Anlaştığın Üye: Anlaşma konusunda sıkıntı çekmem ama en çok @denizz19 , @Yakamoz-Asi
En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 , @Yakamoz-Asi
En Güzel Kullanıcı Adı: @RevaN
En İyi Yönetici: @mrt-06
En Başarılı Editör: @Yiğitt
En Geveze Üye:
En Aktif Üye: @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
En İyi Çıkış Yapan Üye: @Yiğitt
En Komik Üye: @xemrexxx
En Filozof Üye😡beyazsoy
En Sinirli Üye:
En Fanatik Üye: @denizz19
En Sportmen Üye:
En Ciddi Üye: @Arslan Bey
En Özlenilen Üye: @Yakamoz-Asi
En Tarafsız / Objektif Üye: @OzaN , @darksaal
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati
En Unutulmayacak Üye: @xBUGRAx
En Eğlenceli Üye:
En Sabırlı Üye:
En Duygusal Üye:
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @darksaal
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye:
Niye ki eğlenceli insan ciddi olamaz mı? Ben de eğlenceliyimdir, gülmeyi, kakara kikiriyi severim ama ciddiyetimi de korurum.@denizz19 benim nerem ciddi)))cok eğlenceli bir kişiyimdir aslında-