hayret bi şey
Emekli
Sıla duymasın 😱 Vallahi alınırBenim ne fanatikliğimi gördün.![]()
Sıla duymasın 😱 Vallahi alınırBenim ne fanatikliğimi gördün.![]()
Sıla aşktır candır kandır sahi he ben fanatikmişim de haberim yokmuş.Sıla duymasın 😱 Vallahi alınır![]()
Rezerve edeyim![]()
Rezerve süresi bitti hadi yapın.rezerve![]()
He hemen savun abini tabi.@Cengo bi yanlışlık olmasın en sportmen üyeye bi daha bak
@denizz19 abiyi tanısam ne kadar müthiş eğlenceli bi insan olduğunu bilirdim o ciddiyet değil yaşının vermiş olduğu olgunluk ve akıldır
hem senin neren ciddi sende ciddiysen
@batuhankaralar hiç hariç ne demek yav forumun büyük çoğunluğu biziz zaten ötesi var mı![]()
Hayir ne ciddiyetimi gordun diyecem amaBenim ne fanatikliğimi gördün.
Niye ki eğlenceli insan ciddi olamaz mı?Ben de eğlenceliyimdir, gülmeyi, kakara kikiriyi severim ama ciddiyetimi de korurum.
![]()
Özelde anlattım sebebini@Cengo bi yanlışlık olmasın en sportmen üyeye bi daha bak
@denizz19 abiyi tanısam ne kadar müthiş eğlenceli bi insan olduğunu bilirdim o ciddiyet değil yaşının vermiş olduğu olgunluk ve akıldır
@batuhankaralar hiç hariç ne demek yav forumun büyük çoğunluğu biziz zaten ötesi var mı![]()
Ciddiyetten kasıt yani mesela şu koyduğun gülücükler bir nevi yoksa gündelik hayatta ciddi olup olmadığını tabiki bilemem.Hayir ne ciddiyetimi gordun diyecem ama)))gerci pek eglenceli halimide allah icin görmedin,haklisin bu konuda-
![]()
En iyi sportmen konusunda hata yapmışsın aga. @Cengo@Cengo bi yanlışlık olmasın en sportmen üyeye bi daha bak
aga en sportmen üye yazıyor işte kabul etseniz iyi olacakEn iyi sportmen konusunda hata yapmışsın aga. @Cengo![]()
önemli olan halkın görmesi aga halk böyle görüyor demek kiBen valla @takas'ın bir sportmenliğini göremedim.![]()