ah kurtulamadık şu emrenin bizi çekememesinden
neden fırlatayımki sen zaten benim için galatasaraylı olmamışmıydn
yooo?
imkansız bişey bu
ah kurtulamadık şu emrenin bizi çekememesinden
neden fırlatayımki sen zaten benim için galatasaraylı olmamışmıydn
Millet birçok hata yapıyor ama. Lütfen, dilimizi güzel bir şekilde kullanmaya özen gösterelim.
Yok konur.
Birçok okuduğum kitap içerisinde birçok kez rastladım "ama"dan sonra nokta konulduğuna.konmaz ama dedikten sonra ya noktasız devam edeceksin ya da daha söylemek istediklerim var ama bende kalsın der gibi üç nokta koyup öyle ikinci cümleye geçeceksin
aga Türkçe hocana selamlarımı tekrar tekrar iletiyorum bu nasıl bi imla bilgisi bu nasıl bi cümle yapısı arkadaş ya özene bezene yazdın bi deMillet birçok hata yapıyor ama. Lütfen, dilimizi güzel bir şekilde kullanmaya özen gösterelim.
Birçok okuduğum kitap içerisinde birçok kez rastladım "ama"dan sonra nokta konulduğuna.
Gerçekten kullanılabiliyor. Herkesin bozuk arkadaş dil bilgisi.kitapları pompy yazmıştır tüm kitaplardaki imla kuralları doğru değil
Merak etme 11 Senedir Dil Bilgisi / Türkçe dersim 4 ve 5 ortalama.aga Türkçe hocana selamlarımı tekrar tekrar iletiyorum bu nasıl bi imla bilgisi bu nasıl bi cümle yapısı arkadaş ya özene bezene yazdın bi de
Merak etme 11 Senedir Dil Bilgisi dersim 4 ve 5 ortalama.
Gerçekten kullanılabiliyor. Herkesin bozuk arkadaş dil bilgisi.
"/" koydum.çok büyük başarıymış )))) hem 1.sınıfta dil bilgisi mi var sanki yavaş gel
Sen önce cümle sonuna nokta koy cüm başını büyük harfle başla sonra gel.bak burdada devrik cümle kullanmışsın
herkesin bozuk arkadaş dilbilgisi devrik cümledir.
doğrusu
arkadaş herkesin dilbilgisi bozuk, olacaktı
Sen önce cümle sonuna nokta koy cüm başını büyük harfle başla sonra gel.
hele hele hele artistlik yapıyo bi de aga benimde matematiğim 5 di şimdi 4 işlem dışında hiçbişey yapamam ya da kimyam 4 tü sor hiçbişey bilmem"/" koydum.
Oradaki ama, asıl anlamında olmadığı için konulabilir benceGerçekten kullanılabiliyor. Herkesin bozuk arkadaş dil bilgisi.
hele hele hele artistlik yapıyo bi de aga benimde matematiğim 5 di şimdi 4 işlem dışında hiçbişey yapamam ya da kimyam 4 tü sor hiçbişey bilmem"/" koydum.
ama hani yoksa babam beni sana vermez demiştimyooo?
imkansız bişey bu
ama hani yoksa babam beni sana vermez demiştim