Hiç inanasım gelmiyor O "Öl'en"i hala unutamıyorum.Hele bugün bitsin Arslan Bey gibi yazacağım zaten. Virgül, tırnak, kesme hepsi dolu dolu olacak.
Noktalamalara iyi çalış. Hala yapıyosun bak
Hiç inanasım gelmiyor O "Öl'en"i hala unutamıyorum.Hele bugün bitsin Arslan Bey gibi yazacağım zaten. Virgül, tırnak, kesme hepsi dolu dolu olacak.
İki geri adım atmayan malatyalı olunca e haliyle geveze tavan yapıyorEn İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @OzaN @Arslan Bey @Fks14
En Çok Konuştuğun Üye : @destere @Forumdash @mrt-06 @denizz1
En Güzel Avatarlı Üye : @HacHij
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Mr.At @cevaa
En İyi Yorumcu Üye : @destere @Ahmad
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye : @OzaN ..ss
En İyi Anlaştığın Üye : @bull
En Sevdiğiniz Üye : ---------------------------------------
En Güzel Kullanıcı Adı : @yatuta
En İyi Yönetici : @yakamoz-A ( @xBUGRAx ve @cevaa
En Başarılı Editör : @berkann
En Geveze Üye: @takas @yakup09 bıraksan sabaha ka konuşurlar birbirleri ile
En Aktif Üye: @denizz
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN
En İyi Çıkış Yapan Üye : @darksaal (biraz daha çıakrsa admin olacak )
En Komik Üye : @Yakamoz-Asi (reyting tahmini komiği) @destere
En Filozof Üye : @pompy
En Sinirli Üye : @beyazsoy @Lordly
En Fanatik Üye : @takas @dizi kolik @xdragxx
En Sportmen Üye : @EveN olsun bari
En Ciddi Üye : @FF (hiç cevap bile vermiyor hasbam)
En Özlenilen Üye : @endgame
En Tarafsız / Objektif Üye : var mı la öyle üyeler
En Çok Rastladığınız Üye : @Yakamoz-Asi @xBUGRAx
En Unutulmayacak Üye : @pompy
En Eğlenceli Üye : @primavera ve @destere nin karşılıklı aldatma sahneleri çok iyi
En Sabırlı Üye : @sokak sanati @HachiKo (mahicilerin tüm kışkırtmalarına saygıyla cevap veriyorlar )
En Duygusal Üye : @pompy
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @yakup09 @pompy
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye : @Forumdash (malesef ) @denizz19
"Bitsin"den sonra virgül koymalıydım, ah be haklısın.Hiç inanasım gelmiyor O "Öl'en"i hala unutamıyorum.
Noktalamalara iyi çalış. Hala yapıyosun bak
Sadece Türkçeni güzelleştir. Diksiyon kursundan çıkmış gibi konuşma lütfen."Bitsin"den sonra virgül koymalıydım, ah be haklısın.
Bak, şimdiden ne güzel yazmaya başladım. Yarın ile birlikte bambaşka bir mrt-06 olacak!
Karar ver yahu. Gerçekten böyle dikkatli mesaj yazmak çok zevkli. Hem kendimi geliştiriyorum hem marka değerim yükseliyor.Sadece Türkçeni güzelleştir. Diksiyon kursundan çıkmış gibi konuşma lütfen.
Hele bugün bitsin @Arslan Bey gibi yazacağım zaten. Virgül, tırnak, kesme hepsi dolu dolu olacak.
PekiKarar ve yahu. Gerçekten böyle dikkatli mesaj yazmak çok zevkli. Hem kendimi geliştiriyorum hem marka değerim yükseliyor.
Böyle deyince, bir heyecan bastı adeta beni.Peki
Gözüm üstünde
Hem de hiç olmadığı kadar üstünde olacak. Bu kadar iddialı konuşmayacaktın başta.Böyle deyince, bir heyecan bastı adeta beni.
Lakin, gözüme çarpmasınTamam, ama kazanan taraf ben olacağım İnşAllah. Lakin her Kul hata yapar elbet, unutmayalım. @XanTier
Ama "lakin" cümle içinde ayraç görevinde kullandım. Açıkcası virgül koymak istemedim. Artık bol bol virgül kullanırım, sen seviyorsan.Lakin, gözüme çarpmasın
yapmayı düşünmüyorum
En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye:
En Çok Konuştuğun Üye @xemrexxx @yakup09 @Forumdash @ABAY_06 @denizz19 @china_shangai @beyazsoy @primavera @Bully @Mr.At
En Güzel Avatarlı Üye : @Fks14
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @xemrexxx @denizz19 @Forumdash @berkann @Yakamoz-Asi @sürgünüm @OzaN
En İyi Yorumcu Üye : @beyazsoy @Forumdash @yakup09 @xemrexxx @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @sokak sanati @OzaN @BuraK @takas @china_shangai @gundix123 @Yasin93
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye : yok böyle bir durum genelde özel mesaja karşıyımdır.
En İyi Anlaştığın Üye : @xemrexxx @yakup09 @Forumdash @ABAY_06 @china_shangai @Bully @beyazsoy @mrt-06 @yatutarsa @berkann
En Sevdiğiniz Üye : @primavera
En Güzel Kullanıcı Adı @primavera (primcan) @china_shangai
En İyi Yönetici : eskiden yineticilerden öne çıkanlardan biri @darksaal ve @BesaleT ti şimdi sanırım bunlar yaşlandı artık suya sabuna dokunmuyorlar evlerinde emekliliğin tadını çıkarıyorlar şimdi öne çıkanlar ise @Yakamoz-Asi olabilir genelde yönetim tarzını beğensemde arasıra gereksiz müdahallerde bulunması pekde hoş değil yada birileri arkada iş çeviriyor suç yakamozda kalıyor gibi..
En Başarılı Editör : @Fks14 @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @berkann
En Geveze Üye: ben ve @xemrexxx
En Aktif Üye: @xemrexxx @mrt-06 @takas
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:herkesi takip ederim her insanın görüşü önemlidir..
En İyi Çıkış Yapan Üye : sanırım bir ara ben yoktum benden sonra geldiğimde dört yıldızı parlayan arkadaşımız vardı bunlar @Yakamoz-Asi @Mr.At @mrt-06 ve @sokak sanati nickli arkadaşlarımız olmuş
En Komik Üye : yerine göre herkes esprili ve komik mesajlar paylaşabiliyor
En Filozof Üye :gereksiz bir başlık olduğunu düşünüyorum
En Sinirli Üye : bazen ummadığımız arkadaşlardan ummadığımız tepkiler geliyor isim vermeyeyim herkesin bir kırmızı çizgisi var o çizgiyi aştığımız an herkes sinirli olabiliyor
En Fanatik Üye : @primavera
En Sportmen Üye : ----------
En Ciddi Üye : sanırım karizmayı çizdirmemek için her arkadaşımız arada bir ciddi takılabiliyor bende dahilim bu listeye)
En Özlenilen Üye : yok öyle biri
En Tarafsız / Objektif Üye : @china_shangai
En Çok Rastladığınız Üye @xemrexxx @mrt-06
En Unutulmayacak Üye :.........
En Eğlenceli Üye :...........
En Sabırlı Üye :...........
En Duygusal Üye :............
En Çok Tanışılmak İstenen Üye:...........
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye :...............
selimcan teşekkür ederim ama en iyi anlaştıklarındada olmak isterdim
selimcan teşekkür ederim ama en iyi anlaştıklarındada olmak isterdim
seninle nasıl iyi anlaşsın çocuk ne zaman kalite ölçmeye kalksa kıskançlı kyapıyon
ah kurtulamadık şu emrenin bizi çekememesindenhele bir fb- gs konusu açılsın beni roketsiz uzaya fırlatırsın anlaşmakmı? ?
asla ))
onunla alakası yok?
ben uzun saçlıyken aynada bile kendime bakmam primcan yanlış anlar diye )
Abi yol yakınken geri dönelim-Abdülheyİki geri adım atmayan malatyalı olunca e haliyle geveze tavan yapıyor