2020 Fav10 "EN" İz Bırakan Filmi Seçti!!! Kazanan...

Ellerine ve emeklerine sağlık abi, baştan sona çok iyi ve sorunsuz bir etkinlik oldu. :D @The_Erinch

Finalde oyum Titanic lehine olsa da konsepte uygun bir filmin kazandığı konusuna katılıyorum, Hababam Sınıfı herkesin hayatında öyle veya böyle iz bırakmıştır herhalde.

Konuda yazdıkların için de ayrıca teşekkür ederim ve elbette hiçbirinin lafı olmaz. :D

• Harika
Reactions: The_Erinch
Ellerine ve emeklerine sağlık abi, baştan sona çok iyi ve sorunsuz bir etkinlik oldu. :D @The_Erinch

Finalde oyum Titanic lehine olsa da konsepte uygun bir filmin kazandığı konusuna katılıyorum, Hababam Sınıfı herkesin hayatında öyle veya böyle iz bırakmıştır herhalde.

Konuda yazdıkların için de ayrıca teşekkür ederim ve elbette hiçbirinin lafı olmaz. :D
Desteğine,takibine ve katkına ben teşekkür ederim.

:ok: 🥰🤗

• Harika
Reactions: Sherlock
Eline sağlık @The_Erinch :)

Forum Titanic gibi tüm dünyada konuşulan bir başyapıt yerine Hababam Sınıfı gibi sadece Türkiye'deki izleyicilerin anlayacağı bir seriyi seçerek kalitesizliğini ilan etmiş. Şaşırmadım :F

Eline sağlık @The_Erinch :)

Forum Titanic gibi tüm dünyada konuşulan bir başyapıt yerine Hababam Sınıfı gibi sadece Türkiye'deki izleyicilerin anlayacağı bir seriyi seçerek kalitesizliğini ilan etmiş. Şaşırmadım :F
Teşekkürler, takibin için ben teşekkür ederim.

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Bende yabancı kazansın dedim ama Habaabm açık ara kazandı.:(
Sade yabancı etkinliğide olabilirmiş aslında :( @The_Erinch

Türkleri tadımlık seçtim kritiklerde yabancılara keşke gidilseymiş Potter , Dövüş Kulubu , Titanik üçünden ikisini finalde olur diye düşünüyordum aslında :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Sade yabancı etkinliğide olabilirmiş aslında :( @The_Erinch

Türkleri tadımlık seçtim kritiklerde yabancılara keşke gidilseymiş Potter , Dövüş Kulubu , Titanik üçünden ikisini finalde olur diye düşünüyordum aslında :A

Fight Clup için @xdragxx çok uğraştı ama elendi:A

Sen neyi destekliyorsan eleniyor. Fight Clup, Titanik, Buray, Futbol takımın. :A
Haksızlık yapıyorsun Titanic'in finalde yenilmesi de benim için başarı :A Buray'a aman aman bayılmıyorum ama en azından bir şarkısıyla finale çıkacak gibi duruyor :D Ama futbol takımı rezalet.

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Haksızlık yapıyorsun Titanic'in finalde yenilmesi de benim için başarı :A Buray'a aman aman bayılmıyorum ama en azından bir şarkısıyla finale çıkacak gibi duruyor :D Ama futbol takımı rezalet.

Pardon sen Hababamcıydın şimdi hatırladım. Evet orada karıştı. Oda benim basarım. Etiket yaptığım herkes Hababam dedi oradan kaybettik.:A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx