Teşekkürler Serhatcım.Çok iyi iş çıkardın. Emeklerine sağlık. @The_Erinch
Teşekkürler;Ellerine sağlık. 😎
Asıl ben teşekkür ederim Emrecim,katılman,desteklemen ve ben işteyken kontrol edip bilgiler vermen önemli değerler benim için.
Desteğine,takibine ve katkına ben teşekkür ederim.Ellerine ve emeklerine sağlık abi, baştan sona çok iyi ve sorunsuz bir etkinlik oldu. @The_Erinch
Finalde oyum Titanic lehine olsa da konsepte uygun bir filmin kazandığı konusuna katılıyorum, Hababam Sınıfı herkesin hayatında öyle veya böyle iz bırakmıştır herhalde.
Konuda yazdıkların için de ayrıca teşekkür ederim ve elbette hiçbirinin lafı olmaz.
Teşekkürler, takibin için ben teşekkür ederim.Eline sağlık @The_Erinch
Forum Titanic gibi tüm dünyada konuşulan bir başyapıt yerine Hababam Sınıfı gibi sadece Türkiye'deki izleyicilerin anlayacağı bir seriyi seçerek kalitesizliğini ilan etmiş. Şaşırmadım
Bayramda olamadımdan finali oylayamadım @The_Erinch Biz tşk ederiz asıl bu cici etkinlik için
Klasikte olsalar türk filmleri ben öncelik yabancı filmden birisi seçilsin istiyordum @Forumdash @sokak sanati
Sade yabancı etkinliğide olabilirmiş aslında @The_ErinchBende yabancı kazansın dedim ama Habaabm açık ara kazandı.
Sade yabancı etkinliğide olabilirmiş aslında @The_Erinch
Türkleri tadımlık seçtim kritiklerde yabancılara keşke gidilseymiş Potter , Dövüş Kulubu , Titanik üçünden ikisini finalde olur diye düşünüyordum aslında
Bir de Titanic'eFight Clup için @xdragxx çok uğraştı ama elendi
Bir de Titanic'e
Haksızlık yapıyorsun Titanic'in finalde yenilmesi de benim için başarı Buray'a aman aman bayılmıyorum ama en azından bir şarkısıyla finale çıkacak gibi duruyor Ama futbol takımı rezalet.Sen neyi destekliyorsan eleniyor. Fight Clup, Titanik, Buray, Futbol takımın.
Haksızlık yapıyorsun Titanic'in finalde yenilmesi de benim için başarı Buray'a aman aman bayılmıyorum ama en azından bir şarkısıyla finale çıkacak gibi duruyor Ama futbol takımı rezalet.