Hayırlısı be dostum, zaman neler gösterir kim bilir...Eğer ömrüm 70 seneyi bulursa, o rakam da çok rahat 100'ü bile bulabilir, ciddiyim...
Hayırlısı be dostum, zaman neler gösterir kim bilir...Eğer ömrüm 70 seneyi bulursa, o rakam da çok rahat 100'ü bile bulabilir, ciddiyim...
Yapma... Öyle garip kelimeler kullanma, sonra millet bunlar nereden çıktı diyor...
ÇEKİK kardeşlerimizin kelime haznemize kazandırdığı muazzam kelimeler sayesinde hayatımız çok daha SABARSAL bir hal aldı be adaşım...Dayanamıyorum... ÇEKİK kardeşlerim sağ olsun, kullanmadan duramıyorum.
Hayırlısı be dostum, zaman neler gösterir kim bilir...Sen SNK'nın 4. sezonunu izlediğinde onu kaç kez izleyeceğinin hesabını da yapmaya başla bence artık...(Yine yeniden konuyu SNK'ya getirip hype verme, completed...) @Sherlock
Kesinlikle öyleyim ve bu çok keyifli...Çünkü sen bir R.H.'sın
6 saat ideal uyku saati aslında ama şimdi 3 hafta sonra okullar açılacak ve yine 7lerde kalkacağım çalışmasamda, oyüzden fırsat varken değerlendiriyorum
ÇEKİK kardeşlerimizin kelime haznemize kazandırdığı muazzam kelimeler sayesinde hayatımız çok daha SABARSAL bir hal aldı be adaşım...
Zaten EREN JEAGER posteri olmazsa olmazı olacak... Aaah ah EREN kardeşim kavuşmamıza 10 gün kaldı, yine çoğu gitti azı kaldı...İzlemek de ne kelime... Odasının duvarlarına Eren Jaeger posterleri, Reiner posterleri, Armin posterleri astığını görebiliyorum... Hatta başucuna Mikasa figürü falan koyuyor bak şu an ekranımda görebiliyorum bunları.
Zaten EREN JEAGER posteri olmazsa olmazı olacak... Aaah ah EREN kardeşim kavuşmamıza 10 gün kaldı, yine çoğu gitti azı kaldı...
O tüyler ürpertici şahıslardan hiç bahsetmesen çok daha iyi olurdu be adaşım... Hele bunların başını çeken o şahıs gerçekten tüyler ürperticiliğin seviyesini arşa çıkarmış bir arkadaş...Aynen öyle adaşım... Bir de ÇEKİK kardeşlerimizi izlemeyip, onları sürekli gömdüğü halde onların kullandığı kelimeleri ağzından düşürmeyenler var... İsim vermek istemiyorum ama ya 'U' harfi, ya da 'M' harfiyle başlıyordu bu şahısların baş harfleri.@MasacRE
Aaah ISAYAMA kardeşim ah, adam destansılığın tanımını tekrar tekrar yazıyor ve çıtasını yukarılara çıkarıyor her sayıda...Ama son bölüm neydi öyle... ISAYAMA kardeşim ne yazıyor be kardeşim, hatta yazmanın da ötesine geçti herif bambaşka bir şey bu.Göndersin yeni bölümü de merakımız giderilsin...
Aaah ISAYAMA kardeşim ah, adam destansılığın tanımını tekrar tekrar yazıyor ve çıtasını yukarılara çıkarıyor her sayıda...
Adaşım buraya SNK manga konusu mu açsak... Yazacaklarımızı burada tek bir sayfa altında toplardık... Çünkü üzerine tekrardan konuşulduğunda o binlerce mesajı yeşil yerden toplayıp çekmek çok zor olacaktır sonuçta...O kadar konuştuk ki burada kayıt altında bulunsalar çok daha iyi olurdu sanki...
Ooo demek bana konu açtıracaksın ha...Aslında mantıklı adaşım... Ara ara buradan böyle paragraflar halinde, uzun uzun ve detaylıca bölüm değerlendirmesi yapabiliriz.Genel bir manga konusu açalım, hangi manga hakkında konuştuğumuzu her mesajın başında belirtiriz zaten.Sen mi açmak istersin, ben mi halledeyim?
Ooo demek bana konu açtıracaksın ha...Böyle bir konuyu benim açmam uygun olurdu değil mi... Tamı tamına 3 yıl sonra bir konu açacağım ve bu da manga konusu olacak... Heyecanlandım şimdi, ben çözüyorum adaşım...
Hallediyorum adaşım o iş bende...Vay be... Gözlerim yaşardı yaşaracak, şu an öyle bir durumdayım.Gönder gelsin adaşım, yakışır...
Hallediyorum adaşım o iş bende...Göndereyim göndereyim de mangalara uygun konu başlığı bulamadım...
Edebiyat daha uygun gibi, benim diyen edebi eserlerden daha kaliteliler sonuçta...Ahahahaha.Her Çeşit veya Edebiyat uygundur adaşım.Olmadı taşırız zaten.
Edebiyat daha uygun gibi, benim diyen edebi eserlerden daha kaliteliler sonuçta...
Gelsinler, hepsi gelsin, hepsine karşı koyacak SABARSAL irademiz var bizim...Güzel güzel, edebiyat hastası kitleyi de karşımıza aldık...
Memento 8/10Fav10 Başyapıt Festivali - 3. Sezon | 26 Temmuz 2020 - Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 90248
1 Ağustos 2020 tarihi itibariyle üçüncü sezon resmen sona erecek, o zamana kadar yorum yapmak için süreniz mevcut. Üçüncü sezon planlanandan uzun sürdüğü için, daha fazla uzatma şansım yok. Kendinizi ona göre ayarlarsanız sevinirim.
Hemen ardından listedeki kült filmlerin geri kalanlarından seçilecek olanlarla, dördüncü sezona geçiş yapacağız...
@bazinga @sürgünüm @Dosi @mesmeso61 @Tolstoyevski @MasacRE @sokak sanati @Since2011 @BesaleT @Araf @Angelica @alperuz @Maskeli Fedai @MEnes ve dahil olmak isteyenler...
Filmin yorum konusuna bir kaç söz yazmalısın. Düz puan alınmazMemento 8/10
Saving Private Ryan 8/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?