soruyu sorarken uzulmuştum şimdi tüm uzuntum gittie
tek hakkım var şimdi onu iyi değerlendirmem lazım
soruyu sorarken uzulmuştum şimdi tüm uzuntum gittie
Keşke yardımmcı olabilsemtek hakkım var şimdi onu iyi değerlendirmem lazımama hangi filmi seçsem bir türlü karar veremedi
ol olKeşke yardımmcı olabilsem
Aklıma ilk gelen iception'du ama o da seçilmişol olbelki ikimizin aklında aynı filmler geçiyordurhem senin işinede yaramış olurzaten bana uymayan bişey söylersen dikkate almam onca emek vererek hak kazanmışım burda hatır gönül geçmez)
inception u zaten çok yakın zamanda izlemiştim güzel ama anlamak için insanın imanı gevriyorAklıma ilk gelen iception'du ama o da seçilmişfilm kültürüm çok yoktur. Listedekilerde bakmak isteyip üşengeçlikten ertelediğim filmlerdi
Ben ilk izlediğimde yarı uykuluydum :haaa ruyaya daldı bir ruya daha" derken bi etki kaldı bende :/ izlemeköiyi olcak benım için. Etkinlikten elenenlerden seçsen? İzin vermiyor mu @OzaN (çok kötü kampanya yapmişsin hacıinception u zaten çok yakın zamanda izlemiştim güzel ama anlamak için insanın imanı gevriyor) kafa davul gibi oluyoronu seçsende kabul etmezdim zatenbaşka bir isim söyle
onlardanda izin vermiyor tur atlayanlardan seçmek lazımmışBen ilk izlediğimde yarı uykuluydum :haaa ruyaya daldı bir ruya daha" derken bi etki kaldı bende :/ izlemeköiyi olcak benım için. Etkinlikten elenenlerden seçsen? İzin vermiyor mu @OzaN (çok kötü kampanya yapmişsin hacı)
Acını konuştukça daha iyi anlıyorumonlardanda izin vermiyor tur atlayanlardan seçmek lazımmışverdiği hak zaten cücük kadar onuda kafamıza göre seçemiyoruz
@OzaN başlıkta 1.sezon diyor fakat 1.sezonda hangi filmler var hâlâ meçhul?
@destere eğer hâlâ kararsızsan seçmek istediğin filmler arasına kura çekerek dr seçim yapabilirsin, Ben Hur, Oldboy filan kuraya eklemek istersen önerilerim arasında.
http://kuracek.sitekutusu.com
the big lebowski çıktı kurada ama hiç içimden gelmiyor onu seçmek nedir ne değildir hiç bir fikrim yok
iyi kötüçirkinide izlesene ayol 1.hafta bitti hala yorumun yok etkinliğin en güzel filmlerindenthe big lebowski çıktı kurada ama hiç içimden gelmiyor onu seçmek nedir ne değildir hiç bir fikrim yok
en kısa sürede izleyeceğim filmi zaten western türü tam benlikiyi kötüçirkinide izlesene ayol 1.hafta bitti hala yorumun yok etkinliğin en güzel filmlerinden
@destere'nin filmini The Big Lebowski olarak kabul ediyorum ve filmleri açıklamaya başlıyorum.Sanırım ilk sezonda hangi filmler olacak bilmeden öleceğiz.Neyse artık darısı 2.sezona, bütün filmler birden açıklanmayınca heyecanlı filan olmuyor sadece olumsuz etkiliyor etkinliğin işlevini. O halde etkinlik bittikten birkaç hafta sonra izleyeceğim filmleri seçerim, hepsi birden açıklansaydı hepsini izlemeyi düşünüyordum...
Bekleyemeyeceğiz maalesef, bugün filmleri açmam gerekiyordu.Tamam pes ettim.
Destere'yi beklemek en iyisi, @destere niye en sona bıraktı işi, sınava sınav günü çalışan biri gibi anlamadım, dizi izlemekten aklından çıkmış heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?