Oylarımı gönderdim. Beklediğimden daha uzun ve zor oldu bu işlem. Özellikle yönetmenlik kategorisinde kimi 6. yapacağım konusunda kendi içimde baya büyük bir savaş verdim. Bu arada sanırım görüntü yönetmenliği kısmında bir düzenleme yaparken yanlışlıkla "enter"a bastım o düzenlemeyi yapamadan oylar gitti. Sağlık olsun, zaten bir filmi değiştirecektim kısmet değilmiş, yapacak bir şey yok.
bende oylarımı gönderdimde sadece en iyi film en iyi yönetmen en iyi erkek kadın oyuncu ve en iyi erkek kadın yardımcı oyuncuları sıralamaya koydum diğerlerini pas geçtim yok görüntü yok teknik onlar zor iş neyse hakeden kazanır umarımOyları bitirdim. Güzel bir oylama olduğu kanısındayım. Artık sonuçları bekleyeceğiz merakla.
bu arada puanlamada güzel puanlar dağıtılmış bir shutter island konusunda arkadaşlara katılmıyorum taş çatlasa 8 puanlık film onun üstündeki puanları haketmiyor umarım ilk üçe giremez
bu arada @OzaN haberin olsun sadece bir kısmını oylayıp yolladım bunuda kabul etmemezlik etmezsin sanırım teknik taktik olayı benlik değil