- Reaksiyon puanı
- 39,218
- Puanı
- 1,060
Esmiyor, yağıyorsun esme.Diss atayım sanada gör şimdi. 😅
Esmiyor, yağıyorsun esme.Diss atayım sanada gör şimdi. 😅
Benim geçebileceğim kimse yok. O yüzden ortalığı ara sıra mikser yaparım o kadar. O da artık gördüğüm için. Yoksa hiç işim olmaz. 😄Tahminler not alındı, bakalım tutacak mı
Benim kafam rahat, rekabetten uzağım![]()
İsmini de öğrendim. Bence artık tehlike çanları senin için çalıyorEsmiyor, yağıyorsun esme.![]()
@Yakamoz-Asi seni geçecekBenim geçebileceğim kimse yok. O yüzden ortalığı ara sıra mikser yaparım o kadar. O da artık gördüğüm için. Yoksa hiç işim olmaz. 😄
------
İsmini de öğrendim. Bence artık tehlike çanları senin için çalıyor![]()
Dert etmiyorum ya. Yazdığım mesajlar elit olsun o bana yeter.
Benimde rekabet yok aslında. Tatiller bol olduğu için çenem çalışıyor geceleri. 3 ve 4 çok fark atmış. Beni aşarTahminler not alındı, bakalım tutacak mı
Benim kafam rahat, rekabetten uzağım![]()
Ben zaten adını biliyordum.Benim geçebileceğim kimse yok. O yüzden ortalığı ara sıra mikser yaparım o kadar. O da artık gördüğüm için. Yoksa hiç işim olmaz. 😄
------
İsmini de öğrendim. Bence artık tehlike çanları senin için çalıyor![]()
Sorduk mu? 😅Ben zaten adını biliyordum.![]()
Son dönemde hep gececisin evetBenimde rekabet yok aslında. Tatiller bol olduğu için çenem çalışıyor geceleri. 3 ve 4 çok fark atmış. Beni aşar![]()
Dert etmiyorum ya. Yazdığım mesajlar elit olsun o bana yeter.![]()
![]()
Yiyin birbirinizi diye uğraşıyorum alt tarafıKaos kokuyor bu mesaj@TenTen
Muradına erdinSon dönemde hep gececisin evet
Senin de kafan rahat doğru, orta sıralarda rahatına bakZirve iddian yok
------
Yiyin birbirinizi diye uğraşıyorum alt tarafı![]()
@TenTen doğru düzgün mesajları yok. Adamı boşuna hırslandırma
Yarına evdeyim. Salı geç başlayacağım. Diğer günler tatil zatenSon dönemde hep gececisin evet
------
Sakın ha düşme Ahmet modunda takılıp, kışkırtmalara gelmeyeceğim. 😄Kaos kokuyor bu mesaj@TenTen
Hâlâ buradasın bakıyorum. 👀Bende sormadım açıklamayı sen yaptın.
![]()
Gitmeye niyetim yok.Sakın ha düşme Ahmet modunda takılıp, kışkırtmalara gelmeyeceğim. 😄
Hâlâ buradasın bakıyorum. 👀
Bütün sırrı bozdun oldu mu şimdi ya. 😄😅😂doğru düzgün mesajları yok. Adamı boşuna hırslandırma![]()
Tüm sırlar bozulmuş. Benimki mi göze battı?Bütün sırrı bozdun oldu mu şimdi ya. 😄😅😂
Zaten hırslanmaya niyeti yok adamın@TenTen doğru düzgün mesajları yok. Adamı boşuna hırslandırma
Yarına evdeyim. Salı geç başlayacağım. Diğer günler tatil zaten![]()
Hepsi pislik çıktı Rıza Baba. Bu neymiş ya. Bir resim atılmasını bekliyormuşsunuz hepiniz. 😅Son dönemde hep gececisin evet
------
Beni rahatsız eden bir şey yok.Tüm sırlar bozulmuş. Benimki mi göze battı?![]()
Ufak bir kıvılcım yetti ortalığı yakmamızaHepsi pislik çıktı Rıza Baba. Bu neymiş ya. Bir resim atılmasını bekliyormuşsunuz hepiniz. 😅