Yok da en son 2 ay vardı nikahına daha yazmadı ama belki @Angelica ve ismi lazım değillerden birine yazmıştırAnaaaaa..... iletisim var mi senin? Allah bagislasin dersin benden![]()
Yok da en son 2 ay vardı nikahına daha yazmadı ama belki @Angelica ve ismi lazım değillerden birine yazmıştırAnaaaaa..... iletisim var mi senin? Allah bagislasin dersin benden![]()
Fark 200 küsür hadi bakalım.Yakamoz-Asi yine sürprizi bozdu@Dosi
Benim zirve derdim yok, olsa daha önceden zorlardımYerimi koruyayım yeter
![]()
Hadi bakalım çeneler çalışsınFark 200 küsür hadi bakalım.![]()
Gel kapışalım cadde pisti mi ? Otoban mı ? Sen seç.Hadi bakalım çeneler çalışsın![]()
Ben sana fark atmışım zaten genelde, muhattabım değilsinGel kapışalım cadde pisti mi ? Otoban mı ? Sen seç.![]()
Cevabın biraz ukalaca olmadı mı ?Ben sana fark atmışım zaten genelde, muhattabım değilsin
Ama destek veririm elbet sana![]()
Oldu, bozuldun mu şaşkın?Cevabın biraz ukalaca olmadı mı ?
Desteğin için teşekkürler.
Yok be ne bozulacağım şapşik takılıyorum sana.Oldu, bozuldun mu şaşkın?
Ne demek yoldaşım her zaman![]()
Zamanında ben de iki ay yoktum, bu kimsenin bahanesi olamaz bu yüzden hak eden kazansın.![]()
Ben sana fark atmışım zaten genelde, muhattabım değilsin
Ama destek veririm elbet sana![]()
Cevabın biraz ukalaca olmadı mı ?
Desteğin için teşekkürler.
Biz çarpığı yesek olmaz mı? Tatlı kaos bu hayatta papaz olmam ben @Bully beyciğimle o ne derse he derim. Di mi lan ?Bir tablo paylaṣtım direk kaos![]()
Yiyin birbirinizi son 10 gün![]()
![]()
Biz çarpığı yesek olmaz mı? Tatlı kaos bu hayatta papaz olmam ben @Bully beyciğimle o ne derse he derim. Di mi lan ?![]()
Tek öğün bitiremem , hep birlikte yeriz.Tatlı olacak tabi kaos, papaz olmaya gerek yok.çarpığı ye bitir
![]()
Resimi attın ortaya. Milleti birbirine kırdırıyorsun. Sende az değilsin. 😅😅😄Tatlı olacak tabi kaos, papaz olmaya gerek yok.çarpığı ye bitir
![]()
Bir tablo paylaṣtım direk kaos![]()
Yiyin birbirinizi son 10 gün![]()
![]()
Ortalığı ateşe verdi Yakamoz-AsiBiz çarpığı yesek olmaz mı? Tatlı kaos bu hayatta papaz olmam ben @Bully beyciğimle o ne derse he derim. Di mi lan ?![]()

@serhatt atmadı mı görseli ?Resimi attın ortaya. Milleti birbirine kırdırıyorsun. Sende az değilsin. 😅😅😄
Resimi attın ortaya. Milleti birbirine kırdırıyorsun. Sende az değilsin. 😅😅😄