Seninle az bu işlerle uğraşmadık bir araBen muhasebeciyim unutma. Sayılar ve istatistik severim.![]()
O zamanlar daha kolaydı bakılması
@Bully tahminlerime göre sen bir tık öndesin
Ben dün çok coşmuştum
Seninle az bu işlerle uğraşmadık bir araBen muhasebeciyim unutma. Sayılar ve istatistik severim.![]()
Bir zahmet önde olayım bugünkü coşmamaSeninle az bu işlerle uğraşmadık bir ara
@Bully tahminlerime göre sen bir tık öndesinbakalım kim fazla yazmış olacak.
Ben dün çok coşmuştumsende bugün coştun. O yüzden bilemem. Bugün evde kalsaydım sana çok fark atardım
![]()
Seninle az bu işlerle uğraşmadık bir ara
@Bully tahminlerime göre sen bir tık öndesinbakalım kim fazla yazmış olacak.
Ben dün çok coşmuştumsende bugün coştun. O yüzden bilemem. Bugün evde kalsaydım sana çok fark atardım
![]()
Yaşasın Dosi'yi geçmişimBu hafta takip ettim. Ṣuan 11 sayfa @Bully ve sen 10 sayfa yazmıṣ. Profil mesajlarına dikkat etmedim.![]()
Ben senmiyim frenleme işine geçeyimBir zahmet önde olayım bugünkü coşmama
Ben de frenledin sandım Pazar günleri genelde evde olurdun dışardaymışsın demekBana fark atsan üzülürdün herhalde
![]()
Bendede ben 12 ortası. Bully 13 başlarıBu hafta takip ettim. Ṣuan 11 sayfa @Bully ve sen 10 sayfa yazmıṣ. Profil mesajlarına dikkat etmedim.![]()
Benim frenlediğimi nerden çıkardın?Ben senmiyim frenleme işine geçeyimdolu dolu bir gün geçirdim.
Bendede ben 12 ortası. Bully 13 başları
Benim Dm trafiğim yoğunduprofil mesajım yok galiba yada bir kaç ama yönetimde var birkaç tane
Yani bi en az 30 mesaj fark yemişimdir![]()
Aktif olup sessiz takıldın, görmedik sankiBenim frenlediğimi nerden çıkardın?
Cumartesi işe çağrıldım ve spora gittim akşam anca girebildim foruma![]()
Frenlemek başka, modun düşmesi başkaAktif olup sessiz takıldın, görmedik sanki@Yakamoz-Asi
O dediğim doğru. Modum düştüğü için yazasım gelmedi o dediğim de doğru“Akşam anca girdim foruma” demeyeceksin o zaman@Yakamoz-Asi
Aktif olup sessiz takıldın, görmedik sanki@Yakamoz-Asi
Frenlemek başka, modun düşmesi başka![]()
“Akşam anca girdim foruma” demeyeceksin o zaman@Yakamoz-Asi
Kaan valla yazma dedektif gibi her dakikanı serebilir önüne bak abin dediydi dersin.![]()
Dosi ile uğraşılmaz ve aşık atılmaz
Çok beklersiniz benden yorumBen suskunum, tıp oynuyorum
Zaten ne yaparsam yapayım size yetişemem. Üst sıralardan uzaklaşmalıyım artık
![]()
Modum düşük bu hafta
Öc alınacak bir durum da yok. Mesaj yazmak istemiyorum aaa zorla mı![]()
An itibari ile bende Dm’de tıp oynuyorum![]()
Bu da benim bu konuya son mesajımdı![]()
Dosi ile uğraşılmaz ve aşık atılmazYenilgiyi kabul edip devam etmek gerek
![]()
Bak ilk mesajda isteyerek frenlediğini belli etmişNereden nereye![]()
![]()
Hııı benim uykum geldi ya ben kaçarNereden nereye![]()
![]()
Mod düştüğü için diyorum ama anlamak istemiyorsun işteŞöyle bakındımda @RüzgarGülü rahat bir şekilde zirvede. 25. Buçuk Sayfa var ama 1 sayfası benle DM desek 24 buçuk
@Yakamoz-Asi ise 23 sanki, onunda 1 sayfasını profile atalım yine Rüzgargülü önde
Bak ilk mesajda isteyerek frenlediğini belli etmiş![]()
Yav he heHııı benim uykum geldi ya ben kaçar
------
Mod düştüğü için diyorum ama anlamak istemiyorsun işte![]()
Şöyle bakındımda @RüzgarGülü rahat bir şekilde zirvede. 25. Buçuk Sayfa var ama 1 sayfası benle DM desek 24 buçuk
@Yakamoz-Asi ise 23 sanki, onunda 1 sayfasını profile atalım yine Rüzgargülü önde
Hııı benim uykum geldi ya ben kaçar
------
Mod düştüğü için diyorum ama anlamak istemiyorsun işte![]()
Yav he he
İyi geceler. Bende artık gideyim.
Bu son mesajlar bu haftaya mı yoksa diğer haftayamı işleyecek bilmiyorum. Tam kırılma saati![]()
Suskunum tıp oynuyorum olayı frenleme değildi mod düşük olduğu için söylenilmiş şeylerdiYav he he
İyi geceler. Bende artık gideyim.
Bu son mesajlar bu haftaya mı yoksa diğer haftayamı işleyecek bilmiyorum. Tam kırılma saati![]()
Daha bakmadım zirvede miyim çok bildirim var. Heyecan büyükŞöyle bakındımda @RüzgarGülü rahat bir şekilde zirvede. 25. Buçuk Sayfa var ama 1 sayfası benle DM desek 24 buçuk
Eyvallah kurt reyiz