Fav10 Ayın Üyeleri | Aralık 2024

Konu acmamisim. Konu açmaya özen gostermem lazım. Bununla beraber mesaj sayım da artar.

Listeye girenleri tebrik ederim :D

Konu açan üye sayısının daha çok olması dileğiyle. :)
------

demekki iki hafta ara verip yazmazsa @RüzgarGülü nü geçiyormuşum her türlü :A
benide kutlaman lazım :D
Zalım Kader sen bile gecmissin beni. ,ss

Neyse ki geçebilirsin zaten beni gayet normaldir :)

• Güldürdün
Reactions: tekin
Sen önce dün ki biten süreni dikkate alıp, kim olduğunu millete söyle, ondan sonra bakarız. :D RüzgarGülü de bu durumdan ṣikayetciydi en son. 😉
daha çok beklersin süper emekli :A
------

Konu acmamisim. Konu açmaya özen gostermem lazım. Bununla beraber mesaj sayım da artar.

Listeye girenleri tebrik ederim :D

Konu açan üye sayısının daha çok olması dileğiyle. :)
------

Zalım Kader sen bile gecmissin beni. ,ss

Neyse ki geçebilirsin zaten beni gayet normaldir :)
işte böyleyken böyle fazla ara verirsen ben bile geçiyorum :A

bu arada tekrar hoşgeldin
------

Evet evet kendisi fazlasıyla 'yeni' bir üye, ben de o hissiyata vardım zaten. 22:00 olmadan kayboluyorsa zaten kesin olarak alışma sürecinde olan yeni bir üyeyi andırıyor demektir... :A @tekin
------

Bende de iş güç yaklaşık 7 yıldır var ama zamanında 'gececiler'dik... Şimdi de uzun uzun aralar veren 'Düz Mor Renkli Emekli' olduk işte... :A
sen erken hayata atıldın:D biz geç atıldık ama çok derinlere atıldık günyüzü göremiyoruz:A
------

Köpürt konuyu pakize :A

Geçerken uğramak ayrı ,
koltuğa yapışmak ayrı. :A

Benle ne alıp veremediğin var. Tavuk gibi uyuyan insan. :A

Evet…. Çöldeki Bedevi… :A
geçtiğim için mutluluğumu dile getirdim:D hem insan zorlu bir rakibi geçince mutlu olur sıradan bir rakip olsan hiç bahsetmezdim bile :A

Son düzenleme:
------

------

sen erken hayata atıldın:D biz geç atıldık ama çok derinlere atıldık günyüzü göremiyoruz:A
------

geçtiğim için mutluluğumu dile getirdim:D hem insan zorlu bir rakibi geçince mutlu olur sıradan bir rakip olsan hiç bahsetmezdim bile :A
Bana bu kadar değer verdiğini bilmiyordum, şımartıyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
------

------

------

Öyle mi ..s...e :) :)