ben hala takıyorum toplu taşıma araçlarındaBelki maskeden kastım pandemi zamanı takılı olan maskedir
ben hala takıyorum toplu taşıma araçlarındaBelki maskeden kastım pandemi zamanı takılı olan maskedir
bu mesaj içinde barındırdığı övgüyle değerli olsada yinede kendi içinde sanki tuzak bir soruyu çağrıştırıyor bir an @Dosi yi aklıma getirdi
hanı ödül mamasını gösterip avın tuzağa doğru hamle yapmasını beklemek gibi? belki bizimkisi hüsnü kuruntu ama bir an öyle bir his uyandırdı bende @MEnes
------
ve bu mesajla birlikte kekliğin kafese girmesi kesindir diyorsun şimdi
Yoldaşımın da dediği gibi tuzak falan bunlar olmaz bizde... Diyeceği şeyi yekten söylemek varken neden alengirli cümleler kursun ki insan öyle değil mi... Seni ağımıza çekip her yere tuzaklar yerleştirip keklik gibi avlamak mı... Bunlar ne garip ithamlar öyle... Biz öyle insanlar mıyız... @DosiTuzak mı. Yoook canım biz içi dışı bir insanlarız yoldaşlarımla birlikte. Ne diyorsak odur. Hiç de öyle arkasında başka niyetler aramanıza gerek yoktur bizim mesajlarımızın
Demekki var bir bildiğimben hala takıyorum toplu taşıma araçlarında
evet tabiki öyle insanlarsınız hani çırak olsakta ben sıvacı meslektaşlarımı tanımaz mıyım?Yoldaşımın da dediği gibi tuzak falan bunlar olmaz bizde... Diyeceği şeyi yekten söylemek varken neden alengirli cümleler kursun ki insan öyle değil mi... Seni ağımıza çekip her yere tuzaklar yerleştirip keklik gibi avlamak mı... Bunlar ne garip ithamlar öyle... Biz öyle insanlar mıyız... @Dosi
bahsettiğim metroydu forum değilDemekki var bir bildiğim
Sen beni anladın, bende beni anladığını anladım 😉
Bu kadar açıksözlü olman da iyiymiş sayın meslektaşım...evet tabiki öyle insanlarsınız hani çırak olsakta ben sıvacı meslektaşlarımı tanımaz mıyım?
------
bahsettiğim metroydu forum değil
hanı meslektaş meslektaşın açığını sever derlerBu kadar açıksözlü olman da iyiymiş sayın meslektaşım...
Toplu taşımadan forum diye anlamış olma ihtimalim kaç sence?evet tabiki öyle insanlarsınız hani çırak olsakta ben sıvacı meslektaşlarımı tanımaz mıyım?
------
bahsettiğim metroydu forum değil
Doğru tabi, o ofis rekabetleri, birbirinin kuyusunu kazan insanlar... Ama sıva mala falan diyoruz o moda nasıl geldik biz...hanı meslektaş meslektaşın açığını sever derler
birazdan kaybolurum kurtulursun benden size iyi sohbetler dileyeyimToplu taşımadan forum diye anlamış olma ihtimalim kaç sence?
Laf salatası yapma
doğamızda var çabuk samimiyet kuran insanlarızDoğru tabi, o ofis rekabetleri, birbirinin kuyusunu kazan insanlar... Ama sıva mala falan diyoruz o moda nasıl geldik biz...
Sen 22’de kaybolurdun. Artık erkenemi çektin?birazdan kaybolurum kurtulursun benden size iyi sohbetler dileyeyim
bu arada @MEnes kır saçlı bir ihtiyardı zaten
çok üstüne gitme kalpten gider sıvacı ustamız
------
doğamızda var çabuk samimiyet kuran insanlarız
konuşmasından anladım kır saçlılar daha felsefik konuşuır yoksa nerden bileyimSen 22’de kaybolurdun. Artık erkenemi çektin?
Bak saç rengini bile biliyor. Nasıl bir hisse @MasacRE
Gitme be yoldaşım nereye gidiyorsun... Geç bulduk erken kaybetmeyelim, yine gel buralara...birazdan kaybolurum kurtulursun benden size iyi sohbetler dileyeyim
bu arada @MEnes kır saçlı bir ihtiyardı zaten
çok üstüne gitme kalpten gider sıvacı ustamız
------
doğamızda var çabuk samimiyet kuran insanlarız
Hahaha bana kır saçlı diyen başka kim vardı ki zaten... Aaah ah heey gidi günler... @MasacRESen 22’de kaybolurdun. Artık erkenemi çektin?
Bak saç rengini bile biliyor. Nasıl bir hisse @MasacRE
Senin acilen favori üye olup sonra mod olup yanımıza gelmen gerekiyor.konuşmasından anladım kır saçlılar daha felsefik konuşuır yoksa nerden bileyim
Bu “yeni” üyemiz yazdan bu yana sadece bir kere gececi oldu. 22.00 olmadan kayboluyor. Zamanla alışırsınGitme be yoldaşım nereye gidiyorsun... Geç bulduk erken kaybetmeyelim, yine gel buralara...
Hahaha bana kır saçlı diyen başka kim vardı ki zaten... Aaah ah heey gidi günler... @MasacRE
Senin acilen favori üye olup sonra mod olup yanımıza gelmen gerekiyor.
Öncelikle o bahsettiğim maskeden kurtul ama
------
Bu “yeni” üyemiz yazdan bu yana sadece bir kere gececi oldu. 22.00 olmadan kayboluyor. Zamanla alışırsın
iş güç var o yüzden tabiki yoksa niye kaçayım sabahın köründe kalkmak zorunda kalınca mecburen erken terkediyoruz bu diyarlar,ı herkese iyi geceler ama isveç için iyi akşamlar orda tam kararmamıştırGitme be yoldaşım nereye gidiyorsun... Geç bulduk erken kaybetmeyelim, yine gel buralara...
Hahaha bana kır saçlı diyen başka kim vardı ki zaten... Aaah ah heey gidi günler... @MasacRE
Evet evet kendisi fazlasıyla 'yeni' bir üye, ben de o hissiyata vardım zaten. 22:00 olmadan kayboluyorsa zaten kesin olarak alışma sürecinde olan yeni bir üyeyi andırıyor demektir... @tekinSenin acilen favori üye olup sonra mod olup yanımıza gelmen gerekiyor.
Öncelikle o bahsettiğim maskeden kurtul ama
------
Bu “yeni” üyemiz yazdan bu yana sadece bir kere gececi oldu. 22.00 olmadan kayboluyor. Zamanla alışırsın
Bende de iş güç yaklaşık 7 yıldır var ama zamanında 'gececiler'dik... Şimdi de uzun uzun aralar veren 'Düz Mor Renkli Emekli' olduk işte...iş güç var o yüzden tabiki yoksa niye kaçayım sabahın köründe kalkmak zorunda kalınca mecburen erken terkediyoruz bu diyarlar,ı herkese iyi geceler ama isveç için iyi akşamlar orda tam kararmamıştır
İsveç aksine Aralık ve Ocak olarak karanlık aylardır. Güneş pek görmeyiz ama vakit olarak evet daha akşam.iş güç var o yüzden tabiki yoksa niye kaçayım sabahın köründe kalkmak zorunda kalınca mecburen erken terkediyoruz bu diyarlar,ı herkese iyi geceler ama isveç için iyi akşamlar orda tam kararmamıştır
demekki iki hafta ara verip yazmazsa @RüzgarGülü nü geçiyormuşum her türlü
benide kutlaman lazım
Köpürt konuyu pakizePaslama işlemi gerçekleştiyse iyi, meyvesini illa ki alırsın Konuları sen açtığın için coşturma ihtiyacı duyuyoruz o da fazla mesaj yazmalara sebep oluyor
Aynen şarkıda senden yük almam iyi oldu her anlamda
Geçerken uğramak ayrı ,Bu başka bir konu. O bahsettiğim değil bunu açsam sürekli ilgilenmem gerekirdi. Yani yine ilgili bir konu olur benim için ama ziyaret etmem ile ilgilenmem ayrı şeyler
Benle ne alıp veremediğin var. Tavuk gibi uyuyan insan.ilk ondan aşağı düşmemişim bu sevindirici , ama bu sefer @12.Adam ı geçememişim işte bu olmadı şimdi moralmanım diplerde sürünüyor
benden önceki ve sonraki herkesi kutlarım
zirvedeki ilk beş çok tanıdık geliyor bu sefer @Dosi harika bir sonuç almış süper emeklileri eze eze zirvede yer almış başarılarının daim olmasını diler, bundan sonra süperlere nefes aldırmaz umarım
Evet…. Çöldeki Bedevi…Olmaz bu nick benimle mezara gelecek... Anısı var... Bir tarih yatıyor burada, tarih...
Kollarımı sıvadım. Bu ay bir çok şeye el atacağım. Şarkı etkinliği bitsin sonrası arka planda olunan şeyler olacak.Öncelikle 1111 gibi harika bir sayıyla ayın en çok mesajını yazan Sayın Co-Admin'miz @Dosi'yi, sonrasında 5 mesajla birinciliği kaçıran Süper Emeklimiz @Bully'i ve son olarak da en çok konu açan ve en çok hit kazanan Süper Moderatörümüz @Aserat'ı çok tebrik ediyorum
Kendimi de 6.olduğum için tebrik ediyor ve bu başarımın taçlanması adına "Favori Üye" olmayı dört gözle beklediğimi belirtmek istiyorum @bazinga @Dosi