Fav10 Ayın Üyeleri | Aralık 2024

bu mesaj içinde barındırdığı övgüyle değerli olsada yinede kendi içinde sanki tuzak bir soruyu çağrıştırıyor bir an @Dosi yi aklıma getirdi :A
hanı ödül mamasını gösterip avın tuzağa doğru hamle yapmasını beklemek gibi? belki bizimkisi hüsnü kuruntu ama bir an öyle bir his uyandırdı bende @MEnes :A
------

ve bu mesajla birlikte kekliğin kafese girmesi kesindir diyorsun şimdi :A

Tuzak mı. Yoook canım biz içi dışı bir insanlarız yoldaşlarımla birlikte. Ne diyorsak odur. Hiç de öyle arkasında başka niyetler aramanıza gerek yoktur bizim mesajlarımızın :A
Yoldaşımın da dediği gibi tuzak falan bunlar olmaz bizde... Diyeceği şeyi yekten söylemek varken neden alengirli cümleler kursun ki insan öyle değil mi... Seni ağımıza çekip her yere tuzaklar yerleştirip keklik gibi avlamak mı... Bunlar ne garip ithamlar öyle... Biz öyle insanlar mıyız... :A @Dosi

Yoldaşımın da dediği gibi tuzak falan bunlar olmaz bizde... Diyeceği şeyi yekten söylemek varken neden alengirli cümleler kursun ki insan öyle değil mi... Seni ağımıza çekip her yere tuzaklar yerleştirip keklik gibi avlamak mı... Bunlar ne garip ithamlar öyle... Biz öyle insanlar mıyız... :A @Dosi
evet tabiki öyle insanlarsınız hani çırak olsakta ben sıvacı meslektaşlarımı tanımaz mıyım? :A
------

Demekki var bir bildiğim :A
Sen beni anladın, bende beni anladığını anladım 😉
bahsettiğim metroydu forum değil :A

Toplu taşımadan forum diye anlamış olma ihtimalim kaç sence? :A
Laf salatası yapma :A
birazdan kaybolurum kurtulursun benden size iyi sohbetler dileyeyim :D
bu arada @MEnes kır saçlı bir ihtiyardı zaten:D
çok üstüne gitme kalpten gider sıvacı ustamız:A
------

Doğru tabi, o ofis rekabetleri, birbirinin kuyusunu kazan insanlar... Ama sıva mala falan diyoruz o moda nasıl geldik biz... :A
doğamızda var çabuk samimiyet kuran insanlarız :D

------

Sen 22’de kaybolurdun. Artık erkenemi çektin? :A
Bak saç rengini bile biliyor. Nasıl bir hisse @MasacRE

------

Gitme be yoldaşım nereye gidiyorsun... Geç bulduk erken kaybetmeyelim, yine gel buralara... :A
Sen 22’de kaybolurdun. Artık erkenemi çektin? :A
Bak saç rengini bile biliyor. Nasıl bir hisse @MasacRE
Hahaha bana kır saçlı diyen başka kim vardı ki zaten... Aaah ah heey gidi günler... :A @MasacRE

konuşmasından anladım kır saçlılar daha felsefik konuşuır yoksa nerden bileyim :A
Senin acilen favori üye olup sonra mod olup yanımıza gelmen gerekiyor.
Öncelikle o bahsettiğim maskeden kurtul ama
------

Gitme be yoldaşım nereye gidiyorsun... Geç bulduk erken kaybetmeyelim, yine gel buralara... :A

Hahaha bana kır saçlı diyen başka kim vardı ki zaten... Aaah ah heey gidi günler... :A @MasacRE
Bu “yeni” üyemiz yazdan bu yana sadece bir kere gececi oldu. 22.00 olmadan kayboluyor. Zamanla alışırsın

------

Bu “yeni” üyemiz yazdan bu yana sadece bir kere gececi oldu. 22.00 olmadan kayboluyor. Zamanla alışırsın

iş güç var o yüzden tabiki yoksa niye kaçayım:D sabahın köründe kalkmak zorunda kalınca mecburen erken terkediyoruz bu diyarlar,ı herkese iyi geceler ama isveç için iyi akşamlar orda tam kararmamıştır :D

------

Evet evet kendisi fazlasıyla 'yeni' bir üye, ben de o hissiyata vardım zaten. 22:00 olmadan kayboluyorsa zaten kesin olarak alışma sürecinde olan yeni bir üyeyi andırıyor demektir... :A @tekin
------

iş güç var o yüzden tabiki yoksa niye kaçayım:D sabahın köründe kalkmak zorunda kalınca mecburen erken terkediyoruz bu diyarlar,ı herkese iyi geceler ama isveç için iyi akşamlar orda tam kararmamıştır :D
Bende de iş güç yaklaşık 7 yıldır var ama zamanında 'gececiler'dik... Şimdi de uzun uzun aralar veren 'Düz Mor Renkli Emekli' olduk işte... :A

İsveç aksine Aralık ve Ocak olarak karanlık aylardır. Güneş pek görmeyiz ama vakit olarak evet daha akşam.
İlerde siz gece uykunuza dalarken bizde güneş daha batmamış olacak :A
Yarına iş var yine demi hatırlattın. Ama ben geç başlayacağım neyseki :Z
Hadi sana şimdiden iyi geceler

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: tekin and 12.Adam
Paslama işlemi gerçekleştiyse iyi, meyvesini illa ki alırsın :A Konuları sen açtığın için coşturma ihtiyacı duyuyoruz o da fazla mesaj yazmalara sebep oluyor :A

Aynen şarkıda senden yük almam iyi oldu her anlamda :A
Köpürt konuyu pakize :A
Bu başka bir konu. O bahsettiğim değil :A bunu açsam sürekli ilgilenmem gerekirdi. Yani yine ilgili bir konu olur benim için ama ziyaret etmem ile ilgilenmem ayrı şeyler :A
Geçerken uğramak ayrı ,
koltuğa yapışmak ayrı. :A
ilk ondan aşağı düşmemişim bu sevindirici , ama bu sefer @12.Adam ı geçememişim işte bu olmadı şimdi moralmanım diplerde sürünüyor :A

benden önceki ve sonraki herkesi kutlarım :D
zirvedeki ilk beş çok tanıdık geliyor bu sefer @Dosi harika bir sonuç almış süper emeklileri eze eze zirvede yer almış :A başarılarının daim olmasını diler, bundan sonra süperlere nefes aldırmaz umarım:A
Benle ne alıp veremediğin var. Tavuk gibi uyuyan insan. :A
Olmaz bu nick benimle mezara gelecek... Anısı var... Bir tarih yatıyor burada, tarih... :A
Evet…. Çöldeki Bedevi… :A

Son düzenleme:
Öncelikle 1111 gibi harika bir sayıyla ayın en çok mesajını yazan Sayın Co-Admin'miz @Dosi'yi, sonrasında 5 mesajla birinciliği kaçıran Süper Emeklimiz @Bully'i ve son olarak da en çok konu açan ve en çok hit kazanan Süper Moderatörümüz @Aserat'ı çok tebrik ediyorum :)

Kendimi de 6.olduğum için tebrik ediyor ve bu başarımın taçlanması adına "Favori Üye" olmayı dört gözle beklediğimi belirtmek istiyorum :A @bazinga @Dosi

• Harika
Reactions: Bully and Dosi
Öncelikle 1111 gibi harika bir sayıyla ayın en çok mesajını yazan Sayın Co-Admin'miz @Dosi'yi, sonrasında 5 mesajla birinciliği kaçıran Süper Emeklimiz @Bully'i ve son olarak da en çok konu açan ve en çok hit kazanan Süper Moderatörümüz @Aserat'ı çok tebrik ediyorum :)

Kendimi de 6.olduğum için tebrik ediyor ve bu başarımın taçlanması adına "Favori Üye" olmayı dört gözle beklediğimi belirtmek istiyorum :A @bazinga @Dosi
Kollarımı sıvadım. Bu ay bir çok şeye el atacağım. Şarkı etkinliği bitsin sonrası arka planda olunan şeyler olacak.

Adımlar atılır ama sonuçlar ortak kararlara bağlıdır.
Beklemede kalın :Z

• Harika
Reactions: Royal_Highness