Fav10 Ayın Üyeleri | Aralık 2024

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
116,916
Puanı
1,060

Ayın En Çok Konu Açanları​

Ayın En Çok Mesaj Yazanları​

Ayın En Çok Hit Kazananları​

@Dosi en son aylık mesajda ne zaman zirvede olmuş, o tarihi ben bile bulamam :A Baya oluyordur :A Rekorlar kırmaya devam :A

Dün akşam ben de aktif olsaydım veya sen aktif olmasaydın zirvede ben olabilirdim :A

Ayın en çok hit kazananı @Aserat 'ı tebrik ederim :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu artık benim son zirvem olur gibi :A zirvede olmak şaşırttı onuda belirteyim :A
Tatilinde vesilesi ile iyi çoşmuşuz :A
Etkinlik özel bir etkinlik ve etkisini göstermiş. 1111 nasıl tutturmuşum öyle :A
Sürekli @Bully son atak ile öne geçerdi. Bu kez ben öyle yaptım :A
@Dosi en son aylık mesajda ne zaman zirvede olmuş, o tarihi ben bile bulamam :A Baya oluyordur :A Rekorlar kırmaya devam :A

Dün akşam ben de aktif olsaydım veya sen aktif olmasaydın zirvede ben olabilirdim :A

Ayın en çok hit kazananı @Aserat 'ı tebrik ederim :A
Bende hatırlamıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Bu artık benim son zirvem olur gibi :A zirvede olmak şaşırttı onuda belirteyim :A
Tatilinde vesilesi ile iyi çoşmuşuz :A
Etkinlik özel bir etkinlik ve etkisini göstermiş. 1111 nasıl tutturmuşum öyle :A
Sürekli @Bully son atak ile öne geçerdi. Bu kez ben öyle yaptım :A

Bende hatırlamıyorum :A
Dün akşam sen çeneni tutsaydın veya ben de aktif olsaydım birinci ben olurdum :A Ama böyle olması gerekiyormuş, bu rekoru da kırman gerekiyormuş demek ki :A

Milattan önceki tarihtir :A Arasak da bulamayız :A

Bakalım son zirven olacak mı :A

• Güldürdün
Dün akşam sen çeneni tutsaydın veya ben de aktif olsaydım birinci ben olurdum :A Ama böyle olması gerekiyormuş, bu rekoru da kırman gerekiyormuş demek ki :A

Milattan önceki tarihtir :A Arasak da bulamayız :A

Bakalım son zirven olacak mı :A
Ben baya konular pasladım sağa sola. Zamanla etkisini göreceğiz :A
Önem verdiğim bir konuyu açacak bir arkadaşımız. Böyle böyle açacağım konuları açmayınca mesaj sayımda haliyle azalma olur.
Sende şarkıda yardımcım olduğun için yüzlerce mesaj daha eksik olmuş oluyor bende :A

• Güldürdün
Ben baya konular pasladım sağa sola. Zamanla etkisini göreceğiz :A
Önem verdiğim bir konuyu açacak bir arkadaşımız. Böyle böyle açacağım konuları açmayınca mesaj sayımda haliyle azalma olur.
Sende şarkıda yardımcım olduğun için yüzlerce mesaj daha eksik olmuş oluyor bende :A
Paslama işlemi gerçekleştiyse iyi, meyvesini illa ki alırsın :A Konuları sen açtığın için coşturma ihtiyacı duyuyoruz o da fazla mesaj yazmalara sebep oluyor :A

Aynen şarkıda senden yük almam iyi oldu her anlamda :A

• Güldürdün
Paslama işlemi gerçekleştiyse iyi, meyvesini illa ki alırsın :A Konuları sen açtığın için coşturma ihtiyacı duyuyoruz o da fazla mesaj yazmalara sebep oluyor :A

Aynen şarkıda senden yük almam iyi oldu her anlamda :A
Bu başka bir konu. O bahsettiğim değil :A bunu açsam sürekli ilgilenmem gerekirdi. Yani yine ilgili bir konu olur benim için ama ziyaret etmem ile ilgilenmem ayrı şeyler :A

• Güldürdün
ilk ondan aşağı düşmemişim bu sevindirici , ama bu sefer @12.Adam ı geçememişim işte bu olmadı şimdi moralmanım diplerde sürünüyor :A

benden önceki ve sonraki herkesi kutlarım :D
zirvedeki ilk beş çok tanıdık geliyor bu sefer @Dosi harika bir sonuç almış süper emeklileri eze eze zirvede yer almış :A başarılarının daim olmasını diler, bundan sonra süperlere nefes aldırmaz umarım:A

ilk ondan aşağı düşmemişim bu sevindirici , ama bu sefer @12.Adam ı geçememişim işte bu olmadı şimdi moralmanım diplerde sürünüyor :A

benden önceki ve sonraki herkesi kutlarım :D
zirvedeki ilk beş çok tanıdık geliyor bu sefer @Dosi harika bir sonuç almış süper emeklileri eze eze zirvede yer almış :A başarılarının daim olmasını diler, bundan sonra süperlere nefes aldırmaz umarım:A
Teşekkür ederim. Bak bu sıva daha içten olmuş :A @MasacRE (diğer konu eskidi salın onu :A )

@MEnesle @MasacRE nin bahsettiği teesüf iletmek neyin nesi onu anlamadım:D hem zey kim zey sanamı diyorlar :A

@MEnes beni kırmıştı en son ve yok oldu. Bende kendisine teessüf mesajını ilettim. Olay bu.

Evet Zey diyor kendisi bana. İsimlerimden birinin kısaltılışı.

@MEnes şu ismindeki ilk iki büyük harfi bir türlü teke düşüremedin seni etiketlemek eziyet olmuyor bir türlü :A
------

@MEnes beni kırmıştı en son ve yok oldu. Bende kendisine teessüf mesajını ilettim. Olay bu.

Evet Zey diyor kendisi bana. İsimlerimden birinin kısaltılışı.
forumda o isimle başlayan biri daha vardıda dedim arada karıştımı mesajlar noldu acaba :A

@MEnes şu ismindeki ilk iki büyük harfi bir türlü teke düşüremedin seni etiketlemek eziyet olmuyor bir türlü :A
------

forumda o isimle başlayan biri daha vardıda dedim arada karıştımı mesajlar noldu acaba :A
Onu etiket ederken büyük harflerle uğraştını söyleme? :A @ şundan sonra me diye yazsan geliyor ismi :A

Zeyno’yu diyorsan onunkisi sadece kullanıcı adı.

Onu etiket ederken büyük harflerle uğraştını söyleme? :A @ şundan sonra me diye yazsan geliyor ismi :A

Zeyno’yu diyorsan onunkisi sadece kullanıcı adı.
dur deniyim @MEnes tamam oluyormuş küçük me de işe yaradı insan çaylak olunca böyle karıştırıyor işte :A eminim üç aylık üyeyken sizde karıştırıyordunuz :D