Abla yeni bölümde tek yemek yapmayacaksın. Biri sana bir sırrını söyleyecek ve ona yardımcı olacaksın. Bu kişi birini öldürmüş😉😁Yemek yapmazsam rahat edemiyorum kuzular açmı kalsın ya
Abla yeni bölümde tek yemek yapmayacaksın. Biri sana bir sırrını söyleyecek ve ona yardımcı olacaksın. Bu kişi birini öldürmüş😉😁Yemek yapmazsam rahat edemiyorum kuzular açmı kalsın ya
Abla yeni bölümde tek yemek yapmayacaksın. Biri sana bir sırrını söyleyecek ve ona yardımcı olacaksın. Bu kişi birini öldürmüş😉😁
İlla sokacaksın o başını belaya yani @Angelica hikayede olsa rahat durmuyosun ama kuzuuum
Abla zaten iyi bir şey için yardım edeceksin.Öldürdüğü şeyi gizlemesine yardımcı olacaksın. Güzel sahneler var.Yaa iyi birşey için yardım edeydim ya @Zeyno bak kız neler yapacakmışım
Abla zaten iyi bir şey için yardım edeceksin.Öldürdüğü şeyi gizlemesine yardımcı olacaksın. Güzel sahneler var.
Yok polislik bir şey yok abla. Zaten tam da öldürme değil yani. İsteyerek yapmamış.😉😊😄😁Polis yakalamasa bari bizi
Hadi bakalım merakla bekliyorumYok polislik bir şey yok abla. Zaten tam da öldürme değil yani. İsteyerek yapmamış.😉😊😄😁
Senin gibi birine az bileEmeğine sağlık keyifle bir çırpıda okudum oldukça eğlenceliydi @Mircan Saye
@Dosi tekrardan teşekkür ediyorum ama mahçup ettin
@Mircan Saye iyi analiz bizi, önce haşlayıp sonra bir güzel mahçup etmeyi ve pamuk etmeyi çok iyi biliyorsunSenin gibi birine az bile
Yalnız seni hep mahçup etmeyi başarıyorum. Hikayede bile öyle olmuş
Aidatları bir kereliğine karşılarım. Gerisi kendileri haletsinler @Mircan Saye
Evet elimden geldiğince sizi olduğunuz gibi hikayede yansıtmaya çalışıyorum. Beğenmenize seviniyorum. 😊🤗Senin gibi birine az bile
Yalnız seni hep mahçup etmeyi başarıyorum. Hikayede bile öyle olmuş
Aidatları bir kereliğine karşılarım. Gerisi kendileri haletsinler @Mircan Saye
FAV10 APARTMANI
SALI 14.00 | YENİ BÖLÜM
3.BÖLÜM 2. FRAGMAN
The Erınch : Günaydın Tols. Benim erken çıkmam gerek . Birkaç saate işimi bitirir gelirim. Bak ben balıklara yemini verdim siz bir şey vermeyin.
Tolstoyevski : Tamam. Hadi görüşürüz.
The Erınch evden çıkar. Birkaç dakika sonra Dosi kapıyı çalar.
Dosi : Tols arabana ne olmuş gördün mü?
Tolstoyevski : Ne.. Ne olmuş. Daha yeni uyandık ne bileyim. Arabayla mı uyuyorum ki.
Hemen aşağı inerler. Arabanın kapılarının çizildiğini farl ederler.
Tolstoyevski : Lan... Kim yapmış bunu. Daha yeni alınmıştı. Sen gördün mü?
Dosi : Sence görseydim senin yanına mı çıkardım. Yapan kişiyi elimden alamazdınız.İyiki sitenin kameraları var. Şikayetçi oluruz.
Tolstoyevski : Yok bu sefer şikayetçi olmadan önce iyi bir dövecem. Hatta xdragx'ı da çağıracam.
Kamera görüntülerini alıp birlikte polise giderler ve şikayetçi olurlar.İşlemler bittikten sonra eve dönerler.
-
Angelica'nın kapısı çalar.
Angelica : Merhaba canım noldu?
? : Merhaba abla. Ben bir şey yaptım.
Ve ölü balıkların olduğu akvaryumu gösterir.
Angelica : Aaa.. Hepsi mi ölmüş. Sen mi yaptın?
? : Sanırım fazla yem vermişim. Öldüler. The_Erinch gelmeden siz nerden aldıysanız beni götür aynılarını alalım. Yoksa evde harp çıkar.
@Angelica @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @Gerekli24 @BARON男爵 @Zeyno @Doğan @slhttnmtl @AteşBöceği @xemrexxx @xdragxx @Özgür @mesmeso @Maskeli Fedai @12.Adam @EmreCan
Yeni bölümde anket açacağım. Birkaç şüpheli var. Bakalım kim yapmış. 🙂Yapanın canına okurum.. 3 Nemoyuda katleden kimse 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
@Tolstoyevski araban daha yeniydi ama biri çizmiş. Ama yine de kullanılır halde sonuçta.😊FAV10 APARTMANI
SALI 14.00 | YENİ BÖLÜM
3.BÖLÜM 2. FRAGMAN
The Erınch : Günaydın Tols. Benim erken çıkmam gerek . Birkaç saate işimi bitirir gelirim. Bak ben balıklara yemini verdim siz bir şey vermeyin.
Tolstoyevski : Tamam. Hadi görüşürüz.
The Erınch evden çıkar. Birkaç dakika sonra Dosi kapıyı çalar.
Dosi : Tols arabana ne olmuş gördün mü?
Tolstoyevski : Ne.. Ne olmuş. Daha yeni uyandık ne bileyim. Arabayla mı uyuyorum ki.
Hemen aşağı inerler. Arabanın kapılarının çizildiğini farl ederler.
Tolstoyevski : Lan... Kim yapmış bunu. Daha yeni alınmıştı. Sen gördün mü?
Dosi : Sence görseydim senin yanına mı çıkardım. Yapan kişiyi elimden alamazdınız.İyiki sitenin kameraları var. Şikayetçi oluruz.
Tolstoyevski : Yok bu sefer şikayetçi olmadan önce iyi bir dövecem. Hatta xdragx'ı da çağıracam.
Kamera görüntülerini alıp birlikte polise giderler ve şikayetçi olurlar.İşlemler bittikten sonra eve dönerler.
-
Angelica'nın kapısı çalar.
Angelica : Merhaba canım noldu?
? : Merhaba abla. Ben bir şey yaptım.
Ve ölü balıkların olduğu akvaryumu gösterir.
Angelica : Aaa.. Hepsi mi ölmüş. Sen mi yaptın?
? : Sanırım fazla yem vermişim. Öldüler. The_Erinch gelmeden siz nerden aldıysanız beni götür aynılarını alalım. Yoksa evde harp çıkar.
@Angelica @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @Gerekli24 @BARON男爵 @Zeyno @Doğan @slhttnmtl @AteşBöceği @xemrexxx @xdragxx @Özgür @mesmeso @Maskeli Fedai @12.Adam @EmreCan