M TV Fav10 Apartmanı - Yeni Bölüm | 2. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Bazinga Kaç lira Aidat İstemiştir ?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
:AYemek yapmazsam rahat edemiyorum kuzular açmı kalsın ya
Abla yeni bölümde tek yemek yapmayacaksın. Biri sana bir sırrını söyleyecek ve ona yardımcı olacaksın. Bu kişi birini öldürmüş😉😁

• İlginç
Reactions: Angelica
Senin gibi birine az bile :bhr:
Yalnız seni hep mahçup etmeyi başarıyorum. Hikayede bile öyle olmuş :A
Aidatları bir kereliğine karşılarım. Gerisi kendileri haletsinler @Mircan Saye :A
@Mircan Saye iyi analiz bizi, önce haşlayıp sonra bir güzel mahçup etmeyi ve pamuk etmeyi çok iyi biliyorsun :bhr: :bilmem: :A

Senin gibi birine az bile :bhr:
Yalnız seni hep mahçup etmeyi başarıyorum. Hikayede bile öyle olmuş :A
Aidatları bir kereliğine karşılarım. Gerisi kendileri haletsinler @Mircan Saye :A
Evet elimden geldiğince sizi olduğunuz gibi hikayede yansıtmaya çalışıyorum. Beğenmenize seviniyorum. 😊🤗

Aidatları karşıladığını yeni bölümde yazarım ev arkadaşların sevinir. Bizim evde de @BARON男爵 ve @Gerekli24 kardeş payı bölüşüp öderler. Gelecek ayda benle @slhttnmtl öderiz.😁

FAV10 APARTMANI
SALI 14.00 | YENİ BÖLÜM

3.BÖLÜM 2. FRAGMAN

The Erınch : Günaydın Tols. Benim erken çıkmam gerek . Birkaç saate işimi bitirir gelirim. Bak ben balıklara yemini verdim siz bir şey vermeyin.

Tolstoyevski : Tamam. Hadi görüşürüz.

The Erınch evden çıkar. Birkaç dakika sonra Dosi kapıyı çalar.

Dosi : Tols arabana ne olmuş gördün mü?

Tolstoyevski : Ne.. Ne olmuş. Daha yeni uyandık ne bileyim. Arabayla mı uyuyorum ki.

Hemen aşağı inerler. Arabanın kapılarının çizildiğini farl ederler.

Tolstoyevski : Lan... Kim yapmış bunu. Daha yeni alınmıştı. Sen gördün mü?

Dosi : Sence görseydim senin yanına mı çıkardım. Yapan kişiyi elimden alamazdınız.İyiki sitenin kameraları var. Şikayetçi oluruz.

Tolstoyevski : Yok bu sefer şikayetçi olmadan önce iyi bir dövecem. Hatta xdragx'ı da çağıracam.

Kamera görüntülerini alıp birlikte polise giderler ve şikayetçi olurlar.İşlemler bittikten sonra eve dönerler.

-

Angelica'nın kapısı çalar.

Angelica : Merhaba canım noldu?

? : Merhaba abla. Ben bir şey yaptım.

Ve ölü balıkların olduğu akvaryumu gösterir.

Angelica : Aaa.. Hepsi mi ölmüş. Sen mi yaptın?

? : Sanırım fazla yem vermişim. Öldüler. The_Erinch gelmeden siz nerden aldıysanız beni götür aynılarını alalım. Yoksa evde harp çıkar.

@Angelica @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @Gerekli24 @BARON男爵 @Zeyno @Doğan @slhttnmtl @AteşBöceği @xemrexxx @xdragxx @Özgür @mesmeso @Maskeli Fedai @12.Adam @EmreCan

FAV10 APARTMANI
SALI 14.00 | YENİ BÖLÜM

3.BÖLÜM 2. FRAGMAN

The Erınch : Günaydın Tols. Benim erken çıkmam gerek . Birkaç saate işimi bitirir gelirim. Bak ben balıklara yemini verdim siz bir şey vermeyin.

Tolstoyevski : Ne.. Ne olmuş. Daha yeni uyandık ne bileyim. Arabayla mı uyuyorum ki.

Dosi : Sence görseydim senin yanına mı çıkardım. Yapan kişiyi elimden alamazdınız.İyiki sitenin kameraları var. Şikayetçi oluruz.

Tolstoyevski : Yok bu sefer şikayetçi olmadan önce iyi bir dövecem. Hatta xdragx'ı da çağıracam.

Kamera görüntülerini alıp birlikte polise giderler ve şikayetçi olurlar.İşlemler bittikten sonra eve dönerler.

-

? : Sanırım fazla yem vermişim. Öldüler. The_Erinch gelmeden siz nerden aldıysanız beni götür aynılarını alalım. Yoksa evde harp çıkar.

@Angelica @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @Gerekli24 @BARON男爵 @Zeyno @Doğan @slhttnmtl @AteşBöceği @xemrexxx @xdragxx @Özgür @mesmeso @Maskeli Fedai @12.Adam @EmreCan

Eyvahh @The_Erinch abim bizi kesecek :A @Zeyno

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: The_Erinch and STAR
FAV10 APARTMANI
SALI 14.00 | YENİ BÖLÜM

3.BÖLÜM 2. FRAGMAN

-

@Tolstoyevski araban daha yeniydi ama biri çizmiş. Ama yine de kullanılır halde sonuçta.😊