Oda arkadaşlarım ilk yani kadınları @TolstoyevskiAteşlerin içine atlarsan ilk beni ve @Tolstoyevski kurtaracaksın di mi
Oda arkadaşlarım ilk yani kadınları @TolstoyevskiAteşlerin içine atlarsan ilk beni ve @Tolstoyevski kurtaracaksın di mi
Onlar sayılmaz zaten ilk kattalarOda arkadaşlarım ilk yani kadınları @Tolstoyevski
Çok teşekkürler @Zeyno 😊Allah rahmet eylesin iyi insanlardık gerçi ben ortalarda yoktum inşallah dışarda bir yerlerdeyimdir
Emeğine sağlık @Mircan Saye bakalım bu patlayan apartmanla yaptığın sezon finalinden nasıl bir geri dönüş yapacaksın 😉
Bak bak forumda yılan beslemişiz nasılda sattı hemen kızlarıOnlar sayılmaz zaten ilk kattalar
Tamam biz bir şey demiyoz..😁Spoiler vermeyin , daha ilk bölümünü bile okumadım .
Sizin apartmanın kirası yüksekmiş , bizi aşar .Tamam biz bir şey demiyoz..😁
Yeni sezonda apartmana taşınmak istermisin?😉
Aynen güzel olur.🤗Sizin apartmanın kirası yüksekmiş , bizi aşar .
Şaka bir yana neden olmasın , eğlenceli olabilir .
Akşam bölümleri okuyayım , sana yazarım o zaman . Şu an hikayeye tam hakim olmadan bir şey söylemeyeyim .Aynen güzel olur.🤗
O zaman yeni sezon şimdiden şekillenmeye başladı kafamda. Bu arada hangi katta hangi evde kalmak istersin. Bölüm başlarında var.
Tamam olur. 😊Akşam bölümleri okuyayım , sana yazarım o zaman . Şu an hikayeye tam hakim olmadan bir şey söylemeyeyim .
@xemrexxx mavi takım kaptanı olursam karşıma seni istiyorum 🤭🤭🤭🤭🤭ÖZEL BÖLÜM
FAV10 APARTMANI " MASTERCHEF "
29 EKİM CUMA 20.00 MYD TV'DE.
------
@Angelica @Dosi @Çiğdem @AteşBöceği @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Özgür @mesmeso @Doğan @cookies @xemrexxx @bazinga @xdragxx @EmreCan @12.Adam .
Mavi takım kaptanı için oylama başlatacağım. Eğer seçilirsen abi tabiki karşı takım kaptanını sen istediğin kişiyi yapacaksın ve ilk takm arkadaşını da sen seçeceksin.@xemrexxx mavi takım kaptanı olursam karşıma seni istiyorum 🤭🤭🤭🤭🤭
O zaman kulis başlasın@xemrexxx mavi takım kaptanı olursam karşıma seni istiyorum 🤭🤭🤭🤭🤭