M TV FAV10 Apartmanı - 4. Sezon 3.Bölüm | Yeni Bölüm "Serhat'ı Neden Kaçırıyorlar? Xemreex'in Hain Planı ne?"

Sizce Kim Vuruldu?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Harka bir bölüm olmuş yine, emeklerine sağlık.
@STAR

Vurulan benim dışımda kim olursa olsun, benim işime gelir.
Çok teşekkürler @serhatt 😊
Bakalım kim vurulmuş yarın fragmanda göreceğiz.
------

Bak ya olacak şey mi bu benim de bu senaryo da rolum kısa Kendime başka dizi bakacam bı ne ya

O hiç belli olmaz o kadar paran varken beni vuracak değiller ya
Seni de haftaya ki senaryoda ekleyeceğim inşallah. 😊

cok pardon, yanlislikla carpmisim

Tom isvec prensi ama galiba isvicre'de egitim görmüs @STAR ?

heyecanli bitmis. Ölen kisi @serhatt 'in tuttugu hizmetcilerden biri olsun bari. Bizim ekibe birsey olmasin

edit, sadece vurulma galiba

------

bahtsiz @Angelica vurulmustur

FAV10 APARTMANI
4.SEZON 4.BÖLÜM FRAGMANI

YENİ BÖLÜM | PAZARTESİ 17.00

Masacre Serhat'a tam silahı sıkacakken Dosi Masacre'nin koluna çarptığı için kurşun The_Erinch'e gelir. The_Erinch o an yere düşer. Herkes şok olur. Angelica ağlamaklı bir şekilde hemen yerden kaldırmaya çalışır.

Zeyno : Melek dur , zarar verebilirsin. Biliyorum çok zor ama inan iyileşecek.

Angelica : Zeyno ben nasıl duraim, baksana abim yerde yatıyor.

O sırada Masacre, Sherlok ve Menes kaçarlar. Dosi bahçenin bir köşesinde oturmuş kendine kızmaktadır. Hemen yanına Serhat gider.

Dosi : Ben yaptım... benim yüzümden oldu..

Serhat : Saçmalama, sen nerden bilebilirdin silahları olduğunu, bak benim hayatımı kurtardın , kız keşke biraz daha sola doğru çarpsaydın da Xemrexx'e gelseydi kurtulurdum..

Xemrexx : Hş.. Ne diyon be asıl sana gelseydi kurtulmuştuk. Dosi kız niye çarptın ki koluna şimdi Serhat yoktu ne güzel.

Serhat : Bak şimdi senin saçını başını yolarım..

Xemrexx ve Serhat birbirine girerler. O sırada Ateşböceği bağırır.

Ateşböceği : Ya arkadaşlar adam burda ölüm kalım savaşı veriyor sizin yaptığınız da iş mi? Lütfen geçin eve siz. Biz bir de hastanede sizinle uğraşmayalım.

12. Adam : Ben ambulansı aradım hemen geliyorlar.

Ambulans birkaç dakika içinde gelir. Herkes ambulansın başında toplanır.Hemen ilk müdahale yaparlar. Ambulans doktorlarının yüzü üzgün bir ifade alır..

Angelica : Yoksa... Abimm....Canım abimm😭😭

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Acaba sonraki bölümde neler olacak?

@Angelica @Dosi @The_Erinch @Zeyno @serhatt @AteşBöceği @Doğan @xemrexxx @Sanalbellek @12.Adam @Yakamoz-Asi @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Billy Kane @Gizmen @Felon @cokiyitvci

Son düzenleme:
OLAYLAR OLAYLAR.

baya komik olmus
bak @serhatt sana iyiligim dokunmus ama olan @The_Erinch 'e olmus.
Başka diziden teklif alan oyuncunun sonu 😂😂😂😂😂😂😂 @Zeyno @Angelica @Dosi
seni öldürecegini sanmiyorum

Reactions: STAR