Ben ölmem canım çelik yelekle geziyorum.Bak ya olacak şey mi bu benim de bu senaryo da rolum kısa Kendime başka dizi bakacam bı ne ya
O hiç belli olmaz o kadar paran varken beni vuracak değiller ya
Ben ölmem canım çelik yelekle geziyorum.Bak ya olacak şey mi bu benim de bu senaryo da rolum kısa Kendime başka dizi bakacam bı ne ya
Çok teşekkürler @serhatt 😊Harka bir bölüm olmuş yine, emeklerine sağlık. @STAR
Vurulan benim dışımda kim olursa olsun, benim işime gelir.
Seni de haftaya ki senaryoda ekleyeceğim inşallah. 😊Bak ya olacak şey mi bu benim de bu senaryo da rolum kısa Kendime başka dizi bakacam bı ne ya
Temkini ni de aliyor ya akıllıBen ölmem canım çelik yelekle geziyorum.
E hayata bir kez geliyoruz.Temkini ni de aliyor ya akıllı
cok pardon, yanlislikla carpmisimBak işte bee kardişiiim benim nasılda beni düşünüp Kıvanç ile iş bağlamış bana @Angelica
@serhatt resmen bela mıknatısı gibisin bir haftada başımıza bişey gelmesin ya bi uslu dur abii artık @Dosi cim umarım ecelimiz dirseğinden olmaz laa
Vurulan da @xemrexxx olabilir ya da üvey evlatlarının elinden kurtulan Serhat onu yolabilir
Emeğine kalemine sağlık @STAR her hafta eğlenerek takip ediyorum hikayeni bu arada son derece dikkatli bir yazarsın Kıvanç detayını atlamaman ve kullanman güzeldi
OLAYLAR OLAYLAR.FAV10 APARTMANIMasacre Serhat'a tam silahı sıkacakken Dosi Masacre'nin koluna çarptığı için kurşun The_Erinch'e gelir. The_Erinch o an yere düşer. Herkes şok olur. Angelica ağlamaklı bir şekilde hemen yerden kaldırmaya çalışır.
4.SEZON 4.BÖLÜM FRAGMANI
YENİ BÖLÜM | PAZARTESİ 17.00
Zeyno : Melek dur , zarar verebilirsin. Biliyorum çok zor ama inan iyileşecek.
Angelica : Zeyno ben nasıl duraim, baksana abim yerde yatıyor.
O sırada Masacre, Sherlok ve Menes kaçarlar. Dosi bahçenin bir köşesinde oturmuş kendine kızmaktadır. Hemen yanına Serhat gider.
Dosi : Ben yaptım... benim yüzümden oldu..
Serhat : Saçmalama, sen nerden bilebilirdin silahları olduğunu, bak benim hayatımı kurtardın , kız keşke biraz daha sola doğru çarpsaydın da Xemrexx'e gelseydi kurtulurdum..
Xemrexx : Hş.. Ne diyon be asıl sana gelseydi kurtulmuştuk. Dosi kız niye çarptın ki koluna şimdi Serhat yoktu ne güzel.
Serhat : Bak şimdi senin saçını başını yolarım..
Xemrexx ve Serhat birbirine girerler. O sırada Ateşböceği bağırır.
Ateşböceği : Ya arkadaşlar adam burda ölüm kalım savaşı veriyor sizin yaptığınız da iş mi? Lütfen geçin eve siz. Biz bir de hastanede sizinle uğraşmayalım.
12. Adam : Ben ambulansı aradım hemen geliyorlar.
Ambulans birkaç dakika içinde gelir. Herkes ambulansın başında toplanır.Hemen ilk müdahale yaparlar. Ambulans doktorlarının yüzü üzgün bir ifade alır..
Angelica : Yoksa... Abimm....Canım abimm😭😭
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Acaba sonraki bölümde neler olacak?
@Angelica @Dosi @The_Erinch @Zeyno @serhatt @AteşBöceği @Doğan @xemrexxx @Sanalbellek @12.Adam @Yakamoz-Asi @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Billy Kane @Gizmen @Felon @cokiyitvci
baya komik olmus bak @serhatt sana iyiligim dokunmus ama olan @The_Erinch 'e olmus.FAV10 APARTMANI
4.SEZON 4.BÖLÜM FRAGMANI
YENİ BÖLÜM | PAZARTESİ 17.00
Masacre Serhat'a tam silahı sıkacakken Dosi Masacre'nin koluna çarptığı için kurşun The_Erinch'e gelir. The_Erinch o an yere düşer. Herkes şok olur. Angelica ağlamaklı bir şekilde hemen yerden kaldırmaya çalışır.
Zeyno : Melek dur , zarar verebilirsin. Biliyorum çok zor ama inan iyileşecek.
Angelica : Zeyno ben nasıl duraim, baksana abim yerde yatıyor.
O sırada Masacre, Sherlok ve Menes kaçarlar. Dosi bahçenin bir köşesinde oturmuş kendine kızmaktadır. Hemen yanına Serhat gider.
Dosi : Ben yaptım... benim yüzümden oldu..
Serhat : Saçmalama, sen nerden bilebilirdin silahları olduğunu, bak benim hayatımı kurtardın , kız keşke biraz daha sola doğru çarpsaydın da Xemrexx'e gelseydi kurtulurdum..
Xemrexx : Hş.. Ne diyon be asıl sana gelseydi kurtulmuştuk. Dosi kız niye çarptın ki koluna şimdi Serhat yoktu ne güzel.
Serhat : Bak şimdi senin saçını başını yolarım..
Xemrexx ve Serhat birbirine girerler. O sırada Ateşböceği bağırır.
Ateşböceği : Ya arkadaşlar adam burda ölüm kalım savaşı veriyor sizin yaptığınız da iş mi? Lütfen geçin eve siz. Biz bir de hastanede sizinle uğraşmayalım.
12. Adam : Ben ambulansı aradım hemen geliyorlar.
Ambulans birkaç dakika içinde gelir. Herkes ambulansın başında toplanır.Hemen ilk müdahale yaparlar. Ambulans doktorlarının yüzü üzgün bir ifade alır..
Angelica : Yoksa... Abimm....Canım abimm😭😭
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Acaba sonraki bölümde neler olacak?
@Angelica @Dosi @The_Erinch @Zeyno @serhatt @AteşBöceği @Doğan @xemrexxx @Sanalbellek @12.Adam @Yakamoz-Asi @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Billy Kane @Gizmen @Felon @cokiyitvci
seni öldürecegini sanmiyorum
Yok abi ya sen bir kurşunla ölecek adam mısın?😊
Teşekkürler @Dosibaya komik olmus bak @serhatt sana iyiligim dokunmus ama olan @The_Erinch 'e olmus.
Dokuz canlı oyunculardansın sen tek kurşunla sana bişey olmaz sen asıl @Angelica ya dikkat et "abiii iyimisin abiiim" diye sarsarken öldürmesin seni
Dokuz canlı oyunculardansın sen tek kurşunla sana bişey olmaz sen asıl @Angelica ya dikkat et "abiii iyimisin abiiim" diye sarsarken öldürmesin seni
Finalde hepinizi geberttireceğim.
4 Hafta sonra Sezon finali bakalım Sezon finalinde neler yapacaksın🤔Finalde hepinizi geberttireceğim.
Ortalığı yangın yerine döndüreyim.4 Hafta sonra Sezon finali bakalım Sezon finalinde neler yapacaksın🤔
Altın değerindeyim de ondan.
Kader... Bir bir eksileceksiniz işte böyle. .Zbaya komik olmus bak @serhatt sana iyiligim dokunmus ama olan @The_Erinch 'e olmus.