Seni gebertmek için geldim.Gebermediler mi üzdü bu
Türkiye’de İrlandanın kullandığı aşılar yok Biontech 11-15 yaş arasına oluyor İrlandadaSeni gebertmek için geldim.
Menfaatim için, yoksa kimseden çekinecek değilim.
Sinek vızıltısı.emrecan uyarıyı vermiş serhat
bardağı taşıran son damla yapacaklarımdan kork @Mircan Saye sende bunları senaryoya güzel kurgula sana zahmetSinek vızıltısı.
evet uyarı verdim ama anlayacak biri değil @serhattemrecan uyarıyı vermiş serhat
evet uyarı verdim ama anlayacak biri değil @serhattemrecan uyarıyı vermiş serhat
SENDEN KORKMUYORUM!!!bardağı taşıran son damla yapacaklarımdan kork @Mircan Saye sende bunları senaryoya güzel kurgula sana zahmet
------
evet uyarı verdim ama anlayacak biri değil @serhatt
------
BUNU DİYEN ÇOK OLDU BİLİYOR MUSUNSENDEN KORKMUYORUM!!!
Dahil olduğum her yere renk katma gibi bir özelliğim vardır.Fitne fesatı bol bir bölüm. @serhatt renk katmış.
Yok yaşıyorlar ama bak sen hala onların yanındasın demek seni çok seviyorlar.😁Gebermediler mi üzdü bu
Evet baya renk kattı. 😊Fitne fesatı bol bir bölüm. @serhatt renk katmış.
Evet ben bunlardan ilham alıp yazıyorum zaten. İyi oluyor bunlar.😁bardağı taşıran son damla yapacaklarımdan kork @Mircan Saye sende bunları senaryoya güzel kurgula sana zahmet
------
------
Çok olur tabi, korkulacak bir yanın yok çünkü.BUNU DİYEN ÇOK OLDU BİLİYOR MUSUN
İlham lazım olduğunda bana söyle sana yardım ederim seve seveYok yaşıyorlar ama bak sen hala onların yanındasın demek seni çok seviyorlar.😁
------
Evet baya renk kattı. 😊
------
Evet ben bunlardan ilham alıp yazıyorum zaten. İyi oluyor bunlar.😁
Korkuyorsun belli etmiyorsun yeme beniÇok olur tabi, korkulacak bir yanın yok çünkü.
Allah'tan başka kimseden korkmam ben.İlham lazım olduğunda bana söyle sana yardım ederim seve seve
Korkuyorsun belli etmiyorsun yeme beni
Bende öyle Allah'a can kurbanAllah'tan başka kimseden korkmam ben.
Kesinlikle.Bende öyle Allah'a can kurban
hadi yürü camiye gidiyoruzKesinlikle.