Türkçe yazmayı öğrenelim önce. 'Hefes' etmişim.Heves etmiş söylüyor çocuk kırma.
Türkçe yazmayı öğrenelim önce. 'Hefes' etmişim.Heves etmiş söylüyor çocuk kırma.
Her bölüm 7,8 kere tecavüze uğrarsın o zaman.Şimdi farkettim. Artık TVEN'de hiç bir diziye yorun yapmacağım ve diss like atacağım.
Doğru yazıyor. 😱Türkçe yazmayı öğrenelim önce. 'Hefes' etmişim.
Niye kendi mesajını ve alıntıladığım mesajını düzenledin? 'Hefes' mi ettin?Doğru yazıyor. 😱
Her bölüm 7,8 kere tecavüze uğrarsın o zaman.
İsmi de FarukForumdash İstanbul’da mı yaşıyormuş. 😱 Reel hayatıyla ilgili bir şey öğrenmek güzel
Yanlış tuşa basmışım neden bu kadar abarttınNiye kendi mesajını ve alıntıladığım mesajını düzenledin? 'Hefes' mi ettin?
Çok havalandın sen.Ekibimle beraber diziyi 0 reytinge düşürür yayından kaldırtırıs.
Genelde emek verilerek yapılan tablolara çok burun kıvıranlar oluyor@Dosi İsveç'te, @Yakamoz-Asi İsviçre'de, (karıştırmadığım için mutluyum.), @HachiKo Bulgaristan'da, ben de Almanya'da yaşıyorum.
Bilmiyorsun ya söyleyeyim dedim, eminim bilmiyorsundur şimdi öğrenmiş oldun.
Çok havalandın sen.
İzmirYaşadığınız şehirleri söylerseniz eklerim.@tolgab @yigit_00 @Gizmen @Jonsnow @Canol @soo @anniegrant @offensive @alperuz @Emin Özaltun
O duysa ne olur beDuy @mrt-06 bunu
Hem sinirimi boşalttığıma hem de banlanmadığıma göre bu konuyu kapatabiliriz.Suçunu nasıl da biliyor.
Bir ceza daha aldığında banlanacaksın.Hem sinirimi boşalttığıma hem de banlanmadığıma göre bu konuyu kapatabiliriz.
İstanbul ne alaka?Taşındığımdan benim niye haberim yok?
İyiymiş. Özelden soru soracağım sana yoksa banlanır giderim.Bir ceza daha aldığında banlanacaksın.
Zaten sende Denizli yazıyor ne İstanbul'u
Sor bekliyorum.İyiymiş. Özelden soru soracağım sana yoksa banlanır giderim.
İstanbul olarak görmüştüm ama neyse.Deprem çantası hazırlamaktan kurtuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?