batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Bir sıralama olmalı o da mesaj sayısına göre sıralama, ben listeyi aldığımda birçok üyeyi çıkardım son giriş tarihine göre. Düzeltecek bir yanlışlık yok yani.Iyi de bu aktiflik sırasına göre değil, mesaj sayısı sırasına göre dizilmiş. Son 3 ay ile bu listenin hiç bir alakası yok. Orayı düzelt bence.
Hangi ülkede yaşadığımı bilmiyorsun yani?@Çiğdem @Harunnn60 @sokak sanati @MayısKralı @xemrexxx @ozmoturk @serhatt @Yiğitt
Ekliyorum ilini söyle.aa ben neden aktif değilim
@Dosi İsveç'te, @Yakamoz-Asi İsviçre'de, (karıştırmadığım için mutluyum.Bir sıralama olmalı o da mesaj sayısına göre sıralama, ben listeyi aldığımda birçok üyeyi çıkardım son giriş tarihine göre. Düzeltecek bir yanlışlık yok yani.
Bilmiyorum.
Demin baktım, dikkatimi çekti, çok hoş bir jest olmuş
Kız bu @serhatt la sokak şeysi İzmit pavyonlarının gülleri değil miydi İstanbul nereden çıktı@xemrexxx @Çiğdem @denizz19 @bazinga @mrt-06 @takas @sokak sanati @destere @Yiğitt @Bully @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Dosi @emreemreu @Arslan Bey @cookies @XanTier @S.G.A.T. @yatutarsa @HeisenBerg @dizi kolik @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @batuhankaralar @Maskeli Fedai @hayret bi şey @ozgur2113 @HachiKo @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @turkuazz @papuleoo @MayısKralı @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @Sherlock @Danger UA! @MEnes @Titanium @Tolstoyevski @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @-potterhead- @ozmoturk @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Gizmen @Jonsnow @ömer karataş @Canol @soo @Emre Ozansoy @12.Adam @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @alperuz @Emin Özaltun
Teşekkürler hepsini ekledim. Fks14 de Hollanda şimdi hatırladım.@Dosi İsveç'te, @Yakamoz-Asi İsviçre'de, (karıştırmadığım için mutluyum.), @HachiKo Bulgaristan'da, ben de Almanya'da yaşıyorum.
Bilmiyorsun ya söyleyeyim dedim, eminim bilmiyorsundur şimdi öğrenmiş oldun.
İzmitte sürtünmediği erkek kalmadığı içindirInstagram'da hep İstanbul'dan paylaşıyor ama @serhatt
Tövbe yarabbim.İzmitte sürtünmediği erkek kalmadığı içindir
Iyi de bu aktiflik sırasına göre değil, mesaj sayısı sırasına göre dizilmiş. Son 3 ay ile bu listenin hiç bir alakası yok. Orayı düzelt bence.
Hangi ülkede yaşadığımı bilmiyorsun yani?@Çiğdem @Harunnn60 @sokak sanati @MayısKralı @xemrexxx @ozmoturk @serhatt @Yiğitt
AlamanyaIyi de bu aktiflik sırasına göre değil, mesaj sayısı sırasına göre dizilmiş. Son 3 ay ile bu listenin hiç bir alakası yok. Orayı düzelt bence.
MS'de yerin dibine sokmuş seni, aferin kuklası olmaya devam et.Bilmek zorunda değiliz@mrt-06
Hefes etmiş söylüyor çocuk kırma.
Hoşttt izmit neymişKız bu @serhatt la sokak şeysi İzmit pavyonlarının gülleri değil miydi İstanbul nereden çıktı
İSTANBUL HAYATIMInstagram'da hep İstanbul'dan paylaşıyor ama @serhatt
kısmen doğruİzmitte sürtünmediği erkek kalmadığı içindir
MS'de yerşn dibine sokmuş seni, aferin kuklası olmaya devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?