Sonuçta o kadar emek veriliyor sarmaya kazanmasa ayıp olurdu😉
Eee ne demişler Emeksiz yemek olmaz
Eee ne demişler Emeksiz yemek olmaz
öncelikle yorumun için teşekkür ederim.sarma yemege bayilirim .
ev isinin yeri cok ayridir , , ,
fakat disarida da kaliteli yenecek yerler vardir elbet.
afiyet olsun.
Yaprak Sarması eşliğinde cevap yazıyorum . Aynen Utkucum. 1 oy ile kazandıkTatlı yarışmasına rezillik çıkmasını son anda baklavamız ile önlemiştik ama bu sefer engel olamadık maalesef Yaprak sarması iyidir hoştur ama en favori yemek olacak kadar iyi değil bence.
@The_Erinch eline, emeğine sağlık abi. Senin de gözün aydın, bu sefer istediğin sonucu çıkarttın
Abi sarma fabrikanız falan mı var sizin, herkese sarma eşliğinde cevap yazıyorsun maşallahYaprak Sarması eşliğinde cevap yazıyorum . Aynen Utkucum. 1 oy ile kazandık
Herzaman olduğu gibi gösterdiğin katılım ve destek için teşekkür ederim.
Araya. Çorba ve Reçel ile ilgili hap etkinlikler sokacağım Utku...Ama şimdi gündem kalabalık hem..Abi sarma fabrikanız falan mı var sizin, herkese sarma eşliğinde cevap yazıyorsun maşallah
Çorba neyse de reçel baya mini bir etkinlik olur herhalde. Kayda değer kaç tane reçel çeşidi var kiAraya. Çorba ve Reçel ile ilgili hap etkinlikler sokacağım Utku...Ama şimdi gündem kalabalık hem..
Hem Film hemde Yakında başlayacak Şarkı etkinliği var.
Şimdi kenardan izleyeceğim. ve evet sarma eşliğinde.
Saymaya başlarsak kayboluruz 😃😃😃😃😃 @Angelica @Zeyno ve @AteşBöceği nenelerine danışalım bu konuyu 🤭🤭Çorba neyse de reçel baya mini bir etkinlik olur herhalde. Kayda değer kaç tane reçel çeşidi var ki
Çorba neyse de reçel baya mini bir etkinlik olur herhalde. Kayda değer kaç tane reçel çeşidi var ki
Saymaya başlarsak kayboluruz 😃😃😃😃😃 @Angelica @Zeyno ve @AteşBöceği nenelerine danışalım bu konuyu 🤭🤭
Saymaya başlarsak kayboluruz 😃😃😃😃😃 @Angelica @Zeyno ve @AteşBöceği nenelerine danışalım bu konuyu 🤭🤭
En fazla 3-4 tanesini tatmışımdır Zaten reçelle aram da yok. Çilek iyidir ama çilek kazansın etkinliğiOo reçel seçeneği çok kayısı vişne şeftali gül mürdüm eriği reçeli erik reçeli patlıcan reçeli incir reçeli ahu dudu reçeli portakal çilek reçeli karadut reçeli böğürtlen reçeli turunç reçeli
Ooooooherşeyin recelini yapıyorlar saymakla bitmezSaymaya başlarsak kayboluruz 😃😃😃😃😃 @Angelica @Zeyno ve @AteşBöceği nenelerine danışalım bu konuyu 🤭🤭