2023 Fav10 Ailesi Olarak En Favori Yemek Çeşidini Belirledik..Kazanan Yemek Çeşidi.....

Sonuçta o kadar emek veriliyor sarmaya kazanmasa ayıp olurdu😉
Eee ne demişler Emeksiz yemek olmaz

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
sarma yemege bayilirim .
ev isinin yeri cok ayridir , , ,
fakat disarida da kaliteli yenecek yerler vardir elbet.

afiyet olsun.
öncelikle yorumun için teşekkür ederim.

ama sonuç 1 oy ile belirlendi ve sen oy vermedin gene :bilmem:😕. çok kıymetli yorumların var ama birde şu anketleri tıklamaya alışsan :bhr::bhr::bhr::bhr: @Dosi

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Tatlı yarışmasına rezillik çıkmasını son anda baklavamız ile önlemiştik ama bu sefer engel olamadık maalesef :A Yaprak sarması iyidir hoştur ama en favori yemek olacak kadar iyi değil bence.

@The_Erinch eline, emeğine sağlık abi. Senin de gözün aydın, bu sefer istediğin sonucu çıkarttın :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Tatlı yarışmasına rezillik çıkmasını son anda baklavamız ile önlemiştik ama bu sefer engel olamadık maalesef :A Yaprak sarması iyidir hoştur ama en favori yemek olacak kadar iyi değil bence.

@The_Erinch eline, emeğine sağlık abi. Senin de gözün aydın, bu sefer istediğin sonucu çıkarttın :A
Yaprak Sarması eşliğinde cevap yazıyorum :Z:Z:Z. Aynen Utkucum. 1 oy ile kazandık :)

Herzaman olduğu gibi gösterdiğin katılım ve destek için teşekkür ederim.:bhr:

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Abi sarma fabrikanız falan mı var sizin, herkese sarma eşliğinde cevap yazıyorsun maşallah :A
Araya. Çorba ve Reçel ile ilgili hap etkinlikler sokacağım Utku...Ama şimdi gündem kalabalık hem..
Hem Film hemde Yakında başlayacak Şarkı etkinliği var.
Şimdi kenardan izleyeceğim. ve evet sarma eşliğinde. :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Araya. Çorba ve Reçel ile ilgili hap etkinlikler sokacağım Utku...Ama şimdi gündem kalabalık hem..
Hem Film hemde Yakında başlayacak Şarkı etkinliği var.
Şimdi kenardan izleyeceğim. ve evet sarma eşliğinde. :F :F :F
Çorba neyse de reçel baya mini bir etkinlik olur herhalde. Kayda değer kaç tane reçel çeşidi var ki :A

Çorba neyse de reçel baya mini bir etkinlik olur herhalde. Kayda değer kaç tane reçel çeşidi var ki :A

Saymaya başlarsak kayboluruz 😃😃😃😃😃 @Angelica @Zeyno ve @AteşBöceği nenelerine danışalım bu konuyu 🤭🤭

Oo reçel seçeneği çok kayısı vişne şeftali gül mürdüm eriği reçeli erik reçeli patlıcan reçeli incir reçeli ahu dudu reçeli portakal çilek reçeli karadut reçeli böğürtlen reçeli turunç reçeli :A

Saymaya başlarsak kayboluruz 😃😃😃😃😃 @Angelica @Zeyno ve @AteşBöceği nenelerine danışalım bu konuyu 🤭🤭

Oo reçel seçeneği çok kayısı vişne şeftali gül mürdüm eriği reçeli erik reçeli patlıcan reçeli incir reçeli ahu dudu reçeli portakal çilek reçeli karadut reçeli böğürtlen reçeli turunç reçeli :A
En fazla 3-4 tanesini tatmışımdır :A Zaten reçelle aram da yok. Çilek iyidir ama çilek kazansın etkinliği :A