2023 Fav10 Ailesi Olarak En Favori Yemek Çeşidini Belirledik..Kazanan Yemek Çeşidi.....

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
35,073
Puanı
1,060
Değerli Fav10 sakinleri;

Sizlerin desteği ile yola çıktığımız En Favori Yemek Çeşidi etkinliğimizde sona geldik.

Finalinde Lahmacun ve Yaprak Sarmasının yarıştığı; geniş katılım sonucunda,kıran kırana geçen bir eşleşme sonucunda kazananımız belli oldu.

Toplam 35 Kişinin katılım gösterdiği Final Etabında;

Oyların;

%51.4. alarak yani sadece 1 oy farkla rakibini geçerek En Favori Yemek Çeşidi Olan

!!!YAPRAK SARMASI!!!

Göstermiş olduğunuz katılım ve destek adına

Bir sonraki etkinlik ve projelerde

Harika bir etkinlikti bu sefer istediğim oldu çok şükür
@The_Erinc abicim emeğine sağlık çok eğlendiğim bir etkinlik oldu

Reactions: The_Erinch
Eline sağlık @The_Erinch
İyi bir katılım oldu. Oy verebilecek en az 3 kişi daha vardı.

1 oy ile kazandı, oyunun be kadar önemli olduğunun farkındasındır?
Kesinlikle, 5 oy daha gelirdi... Etkinlik başladığından beri forumda olup, oy vermeyenler oldu ama gerçekten iyi bir katılım oldu, sanada teşekkürler adam toplamada desteğin oldu 👍🤗
------

Harika bir etkinlikti bu sefer istediğim oldu çok şükür
@The_Erinc abicim emeğine sağlık çok eğlendiğim bir etkinlik oldu

Hak eden kazanmış.
Emeklerine sağlık @The_Erinch
Desteğiniz için ben teşekkür ederim ❤️🤗

Tam da istediğim bir sonuç oldu yaprak sarmasının birinciliği, lahmacun sanki daha önceki bir etkinlikte birinci olarak kendini ispatlamıştı ya da ben öyle hatırlıyorum bilemiycem şimdi

Emeğine sağlık @The_Erinch eğlenceli ve keyifli bir etkinlik sundun bizlere yine
Sıradaki etkinlik planın ne çıtlat bakalım bize

Çorba 🤭🤭🤭🤭

Teşekkür ederim canım ❤️

Reactions: Zeyno
Çorba 🤭🤭🤭🤭

Teşekkür ederim canım ❤️
Çorbanı şarkı etkinlik öncesi veya sonrası yap. Aşamalı gidecek etkinliğim. Senin etkinlikler, mesmessonun etkinliklerini bekledim start için

Bir anda iki etkinlik yerine artık tek sürdürelim. Sonra forum birden sessizleşiyor bitince

Çorba dediğin mevsimler gibi olur da ben şuan köşeden izleyeceğim biraz mesmeso koşsun 🤭🤭🤭

Reactions: Dosi