- Reaksiyon puanı
- 115,800
- Puanı
- 1,060
kısmet işteEskiden gösterirdim aslında kendimi, sana gizli zamanlarım denk geldi sağlık olsun diyelim.
kısmet işteEskiden gösterirdim aslında kendimi, sana gizli zamanlarım denk geldi sağlık olsun diyelim.
cok kibariz bugun sen bu degildin yaramamis 2017 sanakapat ceneni
bundan sonra böyle şekerim.cok kibariz bugun sen bu degildin yaramamis 2017 sana
bundan sonra böyle şekerim.
kibar olunca eziliyoruz.
bitti o devir 😉
değer verdiklerim.yaa seni kim kızdırdı böylee
değer verdiklerim.
değer vermediklerime zerre kadar alinmam zaten
dün sana kizmistim ama geçtiBende kızdırdımmı seni yoksa ben dosiciğimi çok seviyorum kıyamam
üzmem onu
dün sana kizmistim ama geçti
bugün kizdiğim kişide anlikti zaten
Ley ley ley Smiley eklemeyi unutmuş olmalı : )cok kibariz bugun sen bu degildin yaramamis 2017 sana
??? o yazi banaydida ne demek istedin ??Ley ley ley Smiley eklemeyi unutmuş olmalı : )
Ekli dosyayı görüntüle 53320
Yeni yönetim, yeni editörler ve yeni üyelerimizle Fav10, 2017 yılına daha renkli giriyor!
Burası sadece bir haber yada dizi forumu değil, hayata dair her şey dost, sevgi, arkadaşlık!
Fav10 Yeni Yılda Şimdi Daha Renkli!
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @Bully @denizz19 @OzaN @Ahmad @MasacRE- @vadikızı @mrt-06
@sokak sanati @Yakamoz-Asi @eskici @dosimosi @Forumdash @RüzgarGülü @yatutarsa @Amoureux
@MayısKralı @ozmoturk @papuleoo @HeisenBerg @Aserat @EFE UYSAL @tolgab @Tolstoyevski
@beyazsoy @pompy @halukerogluFOX @cevaa @Billy Kane @BesaleT @MEnes @yigit_00 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Mr.At @cookies @soo @dreamy @turkuazz @yader unuttuğum varsa diğer üyeler
ellinize saglik guzel olmus
baska bir detay yakalayamadinmi
Aha @MEnes daha saatler önce seni bir kez daha şahit etmiştim.ay onun içi fesat güzel şeyleri yakalamaz zaten gitmiş listenin içindeki en berbat codmini görmüş
orda gizli özne kullanmışım bir kere bu sayılmaz hem mesajda senden bahsettiğime dair tek iz yokAha @MEnes daha saatler önce seni bir kez daha şahit etmiştim.
bak içine etmiş.
tum hayallerim yıkıldı
@yader in bana cevabini alıntı yapmışsın üstelik o eylemi yapanda ben olduğum için hiç boşuna kıvırmaorda gizli özne kullanmışım bir kere bu sayılmaz hem mesajda senden bahsettiğime dair tek iz yok
ben bu mesajını alıntı yapacaktım yanlışlıkla @yader in mesajı elimdeydi onu almışım alıntılamışım ufak tefek hataları niye büyütüyorsunki artniyetli bişey olsa anlıycamda bu şekilde olmuyor sanki benden nefret etmek için bahane arıyormuşsun gibi??? o yazi banaydida ne demek istedin ??
seni sevmek icin bahane arıyorum aslında.ben bu mesajını alıntı yapacaktım yanlışlıkla @yader in mesajı elimdeydi onu almışım alıntılamışım ufak tefek hataları niye büyütüyorsunki artniyetli bişey olsa anlıycamda bu şekilde olmuyor sanki benden nefret etmek için bahane arıyormuşsun gibi
seni sevmek icin bahane arıyorum aslında.
en ufak bir iyi niyet ariyorum ama mahfediyorsun.
bu konuda inanilmaz başarilisin
@Çiğdem- övmüş beni.bir harikada benden aldın @Harunnn60 , video muhteşem olmuş bu gidişle forumdaki harika rekoru sana geçmiş olacak
@Çiğdem- övmüş beni.
hhahaha ahh şimdide ben sizi kıskandım vllabir harikada benden aldın @Harunnn60 , video muhteşem olmuş bu gidişle forumdaki harika rekoru sana geçmiş olacak