Fav10 - 2017 (Şimdi Daha Renkli!)

Ekli dosyayı görüntüle 53320
Yeni yönetim, yeni editörler ve yeni üyelerimizle Fav10, 2017 yılına daha renkli giriyor!:sunglasses:

Burası sadece bir haber yada dizi forumu değil, hayata dair her şey dost, sevgi, arkadaşlık!:menholdinghands::holdinghands:

Fav10 Yeni Yılda Şimdi Daha Renkli!:hearteyes:

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @Bully @denizz19 @OzaN @Ahmad @MasacRE- @vadikızı @mrt-06
@sokak sanati @Yakamoz-Asi @eskici @dosimosi @Forumdash @RüzgarGülü @yatutarsa @Amoureux
@MayısKralı @ozmoturk @papuleoo @HeisenBerg @Aserat @EFE UYSAL @tolgab @Tolstoyevski
@beyazsoy @pompy @halukerogluFOX @cevaa @Billy Kane @BesaleT @MEnes @yigit_00 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Mr.At @cookies @soo @dreamy @turkuazz @yader unuttuğum varsa diğer üyeler :sunglasses:

bir harikada benden aldın @Harunnn60 , video muhteşem olmuş :) bu gidişle forumdaki harika rekoru sana geçmiş olacak :)

Son düzenleme:
??? o yazi banaydida ne demek istedin ??
ben bu mesajını alıntı yapacaktım yanlışlıkla @yader in mesajı elimdeydi onu almışım alıntılamışım :) ufak tefek hataları niye büyütüyorsunki artniyetli bişey olsa anlıycamda bu şekilde olmuyor sanki benden nefret etmek için bahane arıyormuşsun gibi :)

ben bu mesajını alıntı yapacaktım yanlışlıkla @yader in mesajı elimdeydi onu almışım alıntılamışım :) ufak tefek hataları niye büyütüyorsunki artniyetli bişey olsa anlıycamda bu şekilde olmuyor sanki benden nefret etmek için bahane arıyormuşsun gibi :)
seni sevmek icin bahane arıyorum aslında.
en ufak bir iyi niyet ariyorum ama mahfediyorsun.
bu konuda inanilmaz başarilisin