Fav10 - 2017 (Şimdi Daha Renkli!)

@Harunnn60 emeğine sağlık çok güzel olmuş ablam 2017 yılında hem forumda
hem türkiyeye sağlık huzur mutluluk ve en önemlisi tüm dünyaya BARIŞ getirsin
fav10 forumu ailesinin bir üye olmaktan mutluluk duyuyorum 2017 yılı hepimize uğur
getirsin vadikızı nickinide kullandığın için ayrıca çok tşkler çok mutlu oldum tekrar emeğine sağlık :D

Eline sağlık @Harunnn60 adım görünmeseydi bozulurdum :X Telefonunu iphone aldın sanırım:X (eğer öyleyse hayırlı olsun :F)

BA-YIL2017-DIM !! 😉 emellerine pardon ne Emel i umutsuz ev kadını Emel :) :) @ bi de yasemin vardı bayılıyorum ona da neyse ellerine emeğine sağlık olsun mutlu yıllar da olsun tâbi ki de : )

aaa çok hoşş benim tabirimle cicili bicili olmuş :A :A :A

Emeğine sağlık @Harunnn60 kavgasız gürültüsüz siyasetten uzak bir forum yılı olsun :F

Ekli dosyayı görüntüle 53320
Yeni yönetim, yeni editörler ve yeni üyelerimizle Fav10, 2017 yılına daha renkli giriyor!:sunglasses:

Burası sadece bir haber yada dizi forumu değil, hayata dair her şey dost, sevgi, arkadaşlık!:menholdinghands::holdinghands:

Fav10 Yeni Yılda Şimdi Daha Renkli!:hearteyes:

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @Bully @denizz19 @OzaN @Ahmad @MasacRE- @vadikızı @mrt-06
@sokak sanati @Yakamoz-Asi @eskici @dosimosi @Forumdash @RüzgarGülü @yatutarsa @Amoureux
@MayısKralı @ozmoturk @papuleoo @HeisenBerg @Aserat @EFE UYSAL @tolgab @Tolstoyevski
@beyazsoy @pompy @halukerogluFOX @cevaa @Billy Kane @BesaleT @MEnes @yigit_00 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Mr.At @cookies @soo @dreamy @turkuazz @yader unuttuğum varsa diğer üyeler :sunglasses:
Çok güzel olmuş özellikle sonu çok hoşuma gitti. Eline sağlık. :D

Hangi program bu ya Revan da aynısını yapardı, bende indiriyim. :F @Forumdash

Harika! benimde nickim var :A
çok ünlüyüm artık :Z
yanlız şu online listesi nezamana ait ? 58.saniyede @Bully de var ve onu orda görmek hiç nasip olmadı:A
favoriüye olmanin dezavantajı galiba :A
Eskiden gösterirdim aslında kendimi, sana gizli zamanlarım denk geldi sağlık olsun diyelim. :A