Hep öyleydi, sadece kurucu. Hiç aktif oldugunu görmedik. Mesaj sayindan da gorecegimGösterdiğin üye 4 yıl önce aktifmiş.
Site kurucuları neden siteyi terk etti?
@OzaN kurucu olarak zaten hep buralardaydi, yine dönecektir. Mali islerle hep o ilgilendi, sadece o var o konularla ilgili. Öyle kalacagini umuyoruz.@şirin de kurucuydu diye duydum.
Kurucular sitede yoksa site nasıl ayakta duruyor ve siteyi kim yönetiyor?
Türkiye'nin saat önemli olan. Sendeki konu açma azmi bize de geçmeli. Her şeyi ilk sen açmaya çalışıyorsun.Fav10 saatinde göre şu an 1 Şubat'tayız zaten.
Konuyu öğlen hazırlamıştım zaten ama erken açayım hazır millet forumdayken dedim.Türkiye'nin saat önemli olan. Sendeki konu açma azmi bize de geçmeli. Her şeyi ilk sen açmaya çalışıyorsun.
Ozan sitenin kurucu her yetkisi vardır mutlaka onun. Kendisini banlandı diye siteye giremeyeceğini düşünmüyorsundur sanırım Halef. Muhakkak arada bakıyordur.
daha kaoslu, daha yılanlı çıyanla, nice hadsizlere haddini bildireceğimiz yıllara ..
Bak işte önceden hazırlamışsın bile, işte bu azim.Konuyu öğlen hazırlamıştım zaten ama erken açayım hazır millet forumdayken dedim.
Ay bana ne ben miyim forumun kurucusu, Ozan olsaydı da o karalasaydı. Ben sıradan bir süper yönetici olarak kutlama yaptım.Bak işte önceden hazırlamışsın bile, işte bu azim.
Keşke çok uzun bir şeyler karalasaydın da, bu kadar beklediğine değseydi. Edebi bir şeyler bekliyor insan. Üyeler hakkında bir şeyler yazardın, nasıl buralara geldi forum onu da eklerdin.
Hatta video bile hazırlardın. Bu kadar da basite indirgeme. Yıl kutlaması konusu çok özel olmalı.Ay bana ne ben miyim forumun kurucusu, Ozan olsaydı da o karalasaydı. Ben sıradan bir süper yönetici olarak kutlama yaptım.
Video işini düşündük ama ben hazırlamayı bilmiyorum. @Harunnn60 geçen yıl hazırlamış, bu yıl baya geç söyledim o da dışarıdaymış ondan olmadı.Hatta video bile hazırlardın. Bu kadar da basite indirgeme. Yıl kutlaması konusu çok özel olmalı.
12'den önce açılınca inceden laf sokayım dedim. Öğlen hazırladığın konu özel olmamış hiç, basite indirgemişsin hep. Üşengeç.Video işini düşündük ama ben hazırlamayı bilmiyorum. @Harunnn60 geçen yıl hazırlamış, bu yıl baya geç söyledim o da dışarıdaymış ondan olmadı.
Sen niye 11. yıl konusunu karalamaya çalışıyorsun, kıskançlık kokusu seziyorum.