Fav10, 11 Yaşında!

Daha iyi bir yıl ve özlenenlerin geri dönmesi dileğiyle. :X

Gösterdiğin üye 4 yıl önce aktifmiş.
Site kurucuları neden siteyi terk etti?
Hep öyleydi, sadece kurucu. Hiç aktif oldugunu görmedik. Mesaj sayindan da gorecegim
@şirin de kurucuydu diye duydum.
Kurucular sitede yoksa site nasıl ayakta duruyor ve siteyi kim yönetiyor?
@OzaN kurucu olarak zaten hep buralardaydi, yine dönecektir. Mali islerle hep o ilgilendi, sadece o var o konularla ilgili. Öyle kalacagini umuyoruz.

nice yıllara hep birlikte bu forumu ÇOOOOOK SEVİYORUM:love1::love1:

Ahhhh ah. İlk Ahmed ile sohbet etmiştim. Baya da ediyorduk.:A Tabi o zaman forumda Eşcinsel olduğumu belli etmiyordum ve agresif itici değildim. :F
Zaman geçiyor ve duygular değişiyor valla. Bakalım 12. Yılda nasıl olucam. Travesti bile olabilirim ya da lezbiyen?(b)(b):J

Kimi tebrik ediyoruz şimdi :A Siteyi mi yoksa kuranı mı :A @OzaN nerelerdesin birader iyi ki kurmuşsun :D Nice hep bizli senelere :D

Forumda bulunduğum altıncı yıl dönümü. Daha çok uzun yıllar burada oluruz inşallah. :)

Ozan sitenin kurucu her yetkisi vardır mutlaka onun. :D Kendisini banlandı diye siteye giremeyeceğini düşünmüyorsundur sanırım Halef. :D Muhakkak arada bakıyordur. :A

Öyle birşey demedim zaten Harun :D Madem siteye giriyorsa neden kendisi siteyi terk etmiş gibi göstermesindeki amacı anlayamadım :A

Konuyu öğlen hazırlamıştım zaten ama erken açayım hazır millet forumdayken dedim. :A
Bak işte önceden hazırlamışsın bile, işte bu azim. :A

Keşke çok uzun bir şeyler karalasaydın da, bu kadar beklediğine değseydi. Edebi bir şeyler bekliyor insan. Üyeler hakkında bir şeyler yazardın, nasıl buralara geldi forum onu da eklerdin. :A

Bak işte önceden hazırlamışsın bile, işte bu azim. :A

Keşke çok uzun bir şeyler karalasaydın da, bu kadar beklediğine değseydi. Edebi bir şeyler bekliyor insan. Üyeler hakkında bir şeyler yazardın, nasıl buralara geldi forum onu da eklerdin. :A
Ay bana ne ben miyim forumun kurucusu, Ozan olsaydı da o karalasaydı. Ben sıradan bir süper yönetici olarak kutlama yaptım. :bhr:

Hatta video bile hazırlardın. Bu kadar da basite indirgeme. Yıl kutlaması konusu çok özel olmalı. :A
Video işini düşündük ama ben hazırlamayı bilmiyorum. @Harunnn60 geçen yıl hazırlamış, bu yıl baya geç söyledim o da dışarıdaymış ondan olmadı. :(

Sen niye 11. yıl konusunu karalamaya çalışıyorsun, kıskançlık kokusu seziyorum. :A

Video işini düşündük ama ben hazırlamayı bilmiyorum. @Harunnn60 geçen yıl hazırlamış, bu yıl baya geç söyledim o da dışarıdaymış ondan olmadı. :(

Sen niye 11. yıl konusunu karalamaya çalışıyorsun, kıskançlık kokusu seziyorum. :A
12'den önce açılınca inceden laf sokayım dedim. Öğlen hazırladığın konu özel olmamış hiç, basite indirgemişsin hep. Üşengeç. :A