TVen Fav10 İtirafları 50.Bölüm (4.Sezon Finali)

@mrt-06 yabancı diziler gibi mini sezon arası veriyorsun demek
ölçülü güzel bir sunum yaptın gerçekten tekrardan emeğine sağlık

@sokak sanati aaa çok teşekkürler umut bey
ben 3 yıl önce forumada bu halimle gelmiştim renkli kişiliğimden forum yadırgamıstı beni ama huyu değiştirmedim nasılsam öyleyim her zaman bunuda eski üyeler olarak sen ve diğerleri biliyorlar arada art niyetli kişiler çıkınca asla prim vermiyorum ben onlara benim üstümden prim sağlamasına kimsenin izin vermem siz beni biliyorsunuz bana yetiyor sende önemlisin forum için tekrar gelmene sevindim

Son günlerde forumda bir tek senle çok konuşmak istiyorum nedense o yüzden içimden geldi yazayım dedim.

1 gün çektin gitti hemen yokluğun belli oldu vlla

Aman konuşmaya gerek yok artık meseleyi.

Dibe doğru çöküyorum. Valla rahat battı bana nereye gidecek şu hayatım bilmiyorum. Çok karmaşık yine her şey. Düze çıkmak istiyorum artık.

Off neyse yaa. İlk kez bu haldeyim forumda bile yazıyorum valla.

Üçü de olmuş. Eskiden hiç olmuyordu tiresiz bir Çiğdem vardı o sorun düzeldi ama şimdi de iki tireli oluyor. Forumun etiket sistemine bir şeyler oldu.
Özellikle @Çiğdem- de oluyor yönetici beyimiz

Geçmiş olsun

@cookies sanada geçmiş olsun hastalığını bilmiyordum seviliyorsun

@batuhankaralat sanada geçmiş olsun.
Saolun şu aralar iyiyim aniden geliveriyor atak halinde

Sağol cnm benim tşk ederim itirafı yapan arkadaş düşünmeden yapmış itirafını bir kere mantıklı bir insan düşünür bu kızlar çiğdemin neyini kıskanacak bende hayatımda kimseyi kıskanmadım kıskanmamda o kadar çok sorunla uğraşıyoruz ki eğlenme adına girdiğimiz şu forumda kimseyi kıskanacak durumda değilim açıkcası dediğin gibi keşke neyini kıskandığımızıda söyleseymiş

Son düzenleme:
Evet bu sefer sayısı artmış güzel de olmuş itiraflar. İlk 10 itiraf çok sıva doluydu pek tatlı değildi ama sonlara doğru tempo artmış hararetli olmuş.
Eline sağlık @mrt-06.

Senin amacını ben de çözemedim kardo ama iyi iyi banlanmadığın sürece bu şekilde devam etmende bir sakınca görmüyorum, tarzın bu artık belli.
Bir de mesajda yöneticilikle ilgili ince göndermeler sezdim söylemeden de edemiyciim.

Ha bir de aşık olan kişi için aman haa sakın diyorum. Yalnızlığımla mutluyum kalsın böyle.