TVen Fav10 İtirafları 50.Bölüm (4.Sezon Finali)

OHA HEPSİ OLMUŞ 😱

Formatı gelecek sezon izdivaça çevireceğim.

Bu arada içimde kalmasın şu 25. itirafı bir yorumlayayım

Benim için flu demişsin ama içim dışım bir canım. Öyle kimsenin arkasından iş çevirmem neyi eleştireceksem takır takır söylerim. Sürü psikolojisini sevmediğim için bir kişi müthiş harika dedi diye gerçekleri görmezden gelemem. Ama efsane Vadi benim için ayrıdır kimseye eleştirme hakkı vermem.

İtiraf 11'i yapan üye bu ne cesaret yiğidim seninle tanışmak isterim mutlaka özel mesaj yaz

Bu arada itiraf 11'e çok güldüm eğer @takas agam biraz daha gelmezse vadistan'a darbe yapıp yönetimi ele geçireceğim. Daha sonra ilk icraatım adını edhoistan'a çevirmek olacak

Mutlu musun kaç bölümdür itiraf gelmiyor diyordun.

Aman sanki itirafı senin yaptığını bilmiyoruz

Yoo ben yapmadım.
Ben itiraf yapmıyorum, yaparsam da bir gün o da isimli olur. 😉

@vadikızı ablamız hakkında yapılan yok Çiğdem yolunda gibi doğruluğu olmayan yorumu yapan her kimse kesinlikle çok yanılıyor veya ablayı tanımıyor.

@cookies in hastalığını bilmiyordum Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir.

Beni yönetimde görmek isteyen arkadaşa çok teşekkür ederim ama güven duymadığım bir sistemde yönetici olarak bulunmak istemem. (Bully ve mrt-06 hariç)

@Doğu halen dört dörtlük bir insan ama kendi himayelerine anlamadıkları için iftira atayım izi kalsın mantığıyla hareket ediliyor ama boşu kürek sallamalar...

@Çiğdem- in @Bully ve @mrt-06 için yaptığı yorumun altına imzamı atarım.

Halen Vadiye saydırmaya çalışanın maksadını bir türlü anlamıyorum. Dizi bitti halen olumsuz eleştiri yapılıyor bu da dizinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Takas konusuna gelirsek Vadicilerin her zaman sevdiği ve seveceği bir insan bazıları gibi bir öyle bir böyle değil.

Teşekkürler aga.

@Amoureux 10 saattir neyi inceliyorsun.