Daha tam teşhis edilemedi abla. Doktor stresten ve yorgunluktan olabilir dedi ama tomografi sonuçlarından sonra netleşecek.
Hımm tomografi sonucu ne zaman inşallah kötü birşey yoktur ablam bozma moralini
Daha tam teşhis edilemedi abla. Doktor stresten ve yorgunluktan olabilir dedi ama tomografi sonuçlarından sonra netleşecek.
Anladım yanlış ilaç mağduru olmuş. Geçmiş olsun tekrardan.
Açıklama yaparlar haftaya, bakalım ne diyecek.Bilmiyorum bakmadım zaten çirkin bir şey. Gelir gelmez ilişkisi olan birine yürüdü ben dedim kendi kendime bu kız kesin yollu.
Birkaç güne çıkar, ben birşey çıkmaz diyorum da tedbir olsun diye çektirdik işte bakalımHımm tomografi sonucu ne zaman inşallah kötü birşey yoktur ablam bozma moralini
Mutlu musun kaç bölümdür itiraf gelmiyor diyordun.Birkaç güne çıkar, ben birşey çıkmaz diyorum da tedbir olsun diye çektirdik işte bakalım
Üçü de olmuş. Eskiden hiç olmuyordu tiresiz bir Çiğdem vardı o sorun düzeldi ama şimdi de iki tireli oluyor. Forumun etiket sistemine bir şeyler oldu.
Birkaç güne çıkar, ben birşey çıkmaz diyorum da tedbir olsun diye çektirdik işte bakalım
Mutlu musun kaç bölümdür itiraf gelmiyor diyordun.
Yoo ben yapmadım. Ben itiraf yapmıyorum, yaparsam da bir gün o da isimli olur. 😉Bu arada itiraf 11'e çok güldüm eğer @takas agam biraz daha gelmezse vadistan'a darbe yapıp yönetimi ele geçireceğim. Daha sonra ilk icraatım adını edhoistan'a çevirmek olacak
Aman sanki itirafı senin yaptığını bilmiyoruz
Biraz babam rahatsızlandı da o yüzden keyfim yok biraz
İtirafına yorum yap da bari gelince @dosimosi görsün.Geçmiş olsun
@cookies sanada geçmiş olsun hastalığını bilmiyordum seviliyorsun
@batuhankaralat sanada geçmiş olsun.
Teşekkürler aga.@vadikızı ablamız hakkında yapılan yok Çiğdem yolunda gibi doğruluğu olmayan yorumu yapan her kimse kesinlikle çok yanılıyor veya ablayı tanımıyor.
@cookies in hastalığını bilmiyordum Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Beni yönetimde görmek isteyen arkadaşa çok teşekkür ederim ama güven duymadığım bir sistemde yönetici olarak bulunmak istemem. (Bully ve mrt-06 hariç)
@Doğu halen dört dörtlük bir insan ama kendi himayelerine anlamadıkları için iftira atayım izi kalsın mantığıyla hareket ediliyor ama boşu kürek sallamalar...
@Çiğdem- in @Bully ve @mrt-06 için yaptığı yorumun altına imzamı atarım.
Halen Vadiye saydırmaya çalışanın maksadını bir türlü anlamıyorum. Dizi bitti halen olumsuz eleştiri yapılıyor bu da dizinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Takas konusuna gelirsek Vadicilerin her zaman sevdiği ve seveceği bir insan bazıları gibi bir öyle bir böyle değil.
Şimdiden locada vip yer istiyorum. Kaosu severim, gerekirse suni kavga çıkarırım, hatta göbek atarım Bu arada taliplerimi bekliyorumFormatı gelecek sezon izdivaça çevireceğim.