TVen Fav10 İtirafları 49.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değişik itiraflar olmuş bazıları sert, bazıları sıva dolu.
Genel olarak fena değildi eline sağlık @mrt-06 kardeşim.

@Doğu kardeşime söylenen yapmacık ve samimiyetsiz itirafına ise sadece gülerim.
Çok başka yere gelmiş bunu diyen.

@Bully haftaya itiraf yapacak, sezon finaline özel.
Yani söz almadım ama hatrım için yapmalı keza @Amoureux de sağda solda bana saldırıp laf atacağına itiraf göndermeli.

Moralsiz olduğunu bildiğim için şarkı önerdim ağlattım galiba öyle bir mesaj hatırlıyorum ne kadar iyiyim.
ertesi gün araba turu yaptım o şarkiyida usb ye aktardım. Sen @denizz19 ve @Bully aklimda oldunuz yolculuk esansinda çünkü sizin sevdiğiniz şarkılardan oluşan karışık bir liste yaptim

ertesi gün araba turu yaptım o şarkiyida usb ye aktardım. Sen @denizz19 ve @Bully aklimda oldunuz yolculuk esansinda çünkü sizin sevdiğiniz şarkılardan oluşan karışık bir liste yaptim

Ben ile Kaan neysede Deniz'in sevdiği şarkılar iğrenç.s.s Kendisi tam bir aşiftedir hiç sevmem.

Hangisi geçen hafta yaptığın mı?

1 tane var zaten.
) Niye algı yapıyorsun.

Aynen hani gömdün resmen falan konuşmuştuk o kişi ile ilgili olan olaaayy itirafım.

Sıla harika 😉 dünde birinci oldu zaten

Zaten 40 yılın başında itiraf gönderiyon nasıl hatırlıyım hangi neydi diye.

Itiraf 10
kesin sevdiğim birisindir ama ben yinede cevap vereyim.
Vadikizinin senin itirafini takmamasi zoruna gitti galiba ? amacın belliki ezip inciltmek ve başaramayincada tekrar saldırıya geçiyorsun. Sen uğraşacak başka birilerini bul bence. @vadikızı eski vadikizi değil oyüzden sen anca çirkin imalarınla kalakalırsın.

itiraf7
bu konuyu daha önce başka konudada @vadikızı na demiştiniz.
smile burda kişilere özelde bizmi bilmiyoruz???
<--- bu benim en fazla kulandığım smile ee ne yani başkası kullanınca benimi taklit ediyor?
bu itiraf en saçma itiraf olmuş