TVen Fav10 İtirafları 47.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gelen itirafa cevap vereyim bari neyse hayatım 143 bni küsür mesajı kendi kendime konuşarak yazmadım herhalde elbet takan birileri vardır haa @Çiğdem- le @destere yi bilemem onları belediye bile takmaz bence neyse olağan şüphelilere geçelim:

tam @Aserat kaknemliğinde bir itiraf ama en düşük oranı ona veriyorum yine de
@Tolstoyevski olabilir neticede birçok konuya yorum yazamıyor buradan şettirmiştir

destete totoşuyla çikinellas sıskası da arianeye düşük verdiyse sokak totoşu kuvvetle muhtemel adaydır
@denizz19 olması zor onun cırtlak sesini nerede olsa tanırım mesajda göremedim , @Bully de kas yapıp kız tavlama derdinde o da olamaz
@dosimosi olabilir neticede destere totoşundan yüz bulamadı kıskanmıştır bu sapık çifti ee ben de bu çifti ite ite birbirlerine şettiriyorum bana da kızmıştır
ama baş şüpheli tabi ki melek teyzem @vadikızı kendisi anneanne olacak yaşa geldi ama totoş ve çikinella gibi fantezi ve spaıklık içeren bir ilişkisi olmadı ben de bunu her forsatta yüzüne vuruyorum

neyse @mrt-06 ya birkaç duygusal hayat bilgisi videosu izlettirip gerçeği öğrenirim ben bu arada atacan totoşu kendisi de eklemiş olabilir o itrafı neticede biz demek reyting demek o yılandan beklerim

Benim bu haftaki itiraflarla ilgim yok.

Geçen haftaya göre iyi fakat hala umduğum kaosu bulamadım
Dışarda işlerim var gece gelip yorumlarım detaylı