Sen reklamı beğenmedin sadece. .ssBen beğenmedim.
Sen reklamı beğenmedin sadece. .ssBen beğenmedim.
Sen reklamı beğenmedin sadece. .ss
Neden öyle düşünüyorsun ki. Programımıza karşı yapılan bu algıya karşıyım.İtiraflarda hep iftira gibi olmuş.
Neden öyle düşünüyorsun ki. Programımıza karşı yapılan bu algıya karşıyım.
Niye açıklıyosun?Oha nerden anladın. 😱
Kendi kendine yapabilirsin gelmiyorsa.
Beni ne kadar çok seviyorsunMesela @denizz19 illet biri ama bırak git artık seviyesinde değil. İmajını karalamış yapan kişi.
Beni ne kadar çok seviyorsun
19:00 da görürsünKesinlikle umarım Neslihan'a iyi puan verdin.
19:00 da görürsün
Ekürim kim vadikızı mıBu arada ekürin ile ilgili itirafları ben yapmıyorum şey etmeyin Bana ama çok sevindim o itiraflara.
Ekürim kim vadikızı mıben sen yaptın demedim ki zaten
Benim bu haftaki itiraflarla ilgim yok.gelen itirafa cevap vereyim bari neyse hayatım 143 bni küsür mesajı kendi kendime konuşarak yazmadım herhalde elbet takan birileri vardır haa @Çiğdem- le @destere yi bilemem onları belediye bile takmaz bence neyse olağan şüphelilere geçelim:
tam @Aserat kaknemliğinde bir itiraf ama en düşük oranı ona veriyorum yine de
@Tolstoyevski olabilir neticede birçok konuya yorum yazamıyor buradan şettirmiştir
destete totoşuyla çikinellas sıskası da arianeye düşük verdiyse sokak totoşu kuvvetle muhtemel adaydır
@denizz19 olması zor onun cırtlak sesini nerede olsa tanırım mesajda göremedim , @Bully de kas yapıp kız tavlama derdinde o da olamaz
@dosimosi olabilir neticede destere totoşundan yüz bulamadı kıskanmıştır bu sapık çifti ee ben de bu çifti ite ite birbirlerine şettiriyorum bana da kızmıştır
ama baş şüpheli tabi ki melek teyzem @vadikızı kendisi anneanne olacak yaşa geldi ama totoş ve çikinella gibi fantezi ve spaıklık içeren bir ilişkisi olmadı ben de bunu her forsatta yüzüne vuruyorum
neyse @mrt-06 ya birkaç duygusal hayat bilgisi videosu izlettirip gerçeği öğrenirim ben bu arada atacan totoşu kendisi de eklemiş olabilir o itrafı neticede biz demek reyting demek o yılandan beklerim
Ağzımdan kaçtı ama belli oluyormuş zaten bak @sokak sanati hemen anlamış. .ssNiye açıklıyosun?
Hiç saygı kalmamış anonimliğe
Ağzımdan kaçtı ama belli oluyormuş zaten bak @sokak sanati hemen anlamış. .ss
Saçmalama insanlar gerçek sanacak. .ssBana özelden söyledin yaa yoksa ilahi güçlerim yok.
Gerçekten bana yapılan itirafları asla ifşa etmem ama seninki kaza kurbanı oldu.Tabii tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?