Sen reklamı beğenmedin sadece. .ssBen beğenmedim.![]()
Sen reklamı beğenmedin sadece. .ssBen beğenmedim.![]()
Sen reklamı beğenmedin sadece. .ss
Neden öyle düşünüyorsun ki. Programımıza karşı yapılan bu algıya karşıyım.İtiraflarda hep iftira gibi olmuş.![]()
Neden öyle düşünüyorsun ki. Programımıza karşı yapılan bu algıya karşıyım.![]()
Niye açıklıyosun?Oha nerden anladın. 😱
Kendi kendine yapabilirsin gelmiyorsa.![]()
Beni ne kadar çok seviyorsunMesela @denizz19 illet biri ama bırak git artık seviyesinde değil. İmajını karalamış yapan kişi.![]()
Beni ne kadar çok seviyorsun![]()
19:00 da görürsünKesinlikle umarım Neslihan'a iyi puan verdin.![]()
19:00 da görürsün![]()
Ekürim kim vadikızı mıBu arada ekürin ile ilgili itirafları ben yapmıyorum şey etmeyin Bana ama çok sevindim o itiraflara.![]()
Ekürim kim vadikızı mıben sen yaptın demedim ki zaten
![]()
Benim bu haftaki itiraflarla ilgim yok.gelen itirafa cevap vereyim bari neyse hayatım 143 bni küsür mesajı kendi kendime konuşarak yazmadım herhalde elbet takan birileri vardır haa @Çiğdem- le @destere yi bilemem onları belediye bile takmaz bence neyse olağan şüphelilere geçelim:
tam @Aserat kaknemliğinde bir itiraf ama en düşük oranı ona veriyorum yine de
@Tolstoyevski olabilir neticede birçok konuya yorum yazamıyor buradan şettirmiştir
destete totoşuyla çikinellas sıskası da arianeye düşük verdiyse sokak totoşu kuvvetle muhtemel adaydır
@denizz19 olması zor onun cırtlak sesini nerede olsa tanırım mesajda göremedim , @Bully de kas yapıp kız tavlama derdinde o da olamaz
@dosimosi olabilir neticede destere totoşundan yüz bulamadı kıskanmıştır bu sapık çifti ee ben de bu çifti ite ite birbirlerine şettiriyorum bana da kızmıştır
ama baş şüpheli tabi ki melek teyzem @vadikızı kendisi anneanne olacak yaşa geldi ama totoş ve çikinella gibi fantezi ve spaıklık içeren bir ilişkisi olmadı ben de bunu her forsatta yüzüne vuruyorum
neyse @mrt-06 ya birkaç duygusal hayat bilgisi videosu izlettirip gerçeği öğrenirim ben bu arada atacan totoşu kendisi de eklemiş olabilir o itrafı neticede biz demek reyting demek o yılandan beklerim![]()
Ağzımdan kaçtı ama belli oluyormuş zaten bak @sokak sanati hemen anlamış. .ssNiye açıklıyosun?
Hiç saygı kalmamış anonimliğe![]()
Ağzımdan kaçtı ama belli oluyormuş zaten bak @sokak sanati hemen anlamış. .ss
Saçmalama insanlar gerçek sanacak. .ssBana özelden söyledin yaa yoksa ilahi güçlerim yok.![]()
Gerçekten bana yapılan itirafları asla ifşa etmem ama seninki kaza kurbanı oldu.Tabii tabii![]()