TVen Fav10 İtirafları 47.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumuna harika atip uzunca yazı yazacaktım ama malesef yildizlardaki konusmalarimiz oldu önceden ve yorumlarini gördum orda, sende böyle yetin. düzelirsek yine ozaman bakarım

atacan banada demişti itiraf etseydin keşke dğerlendirme yazını diye burada diyerek atacanın gelecek hafta reytinglerini biraz düşürmüş olduk şimdiden @destere
her itirafı biz şimdiden yapalım ankaralı turguta malzeme kalmasın
öyle sap gibi kalsın beklesin

her itirafı biz şimdiden yapalım ankaralı turguta malzeme kalmasın
öyle sap gibi kalsın beklesin
Eğer senaryoma bakmazsan bütün güzel kızları her bölümde 1 tanesini öldürürüm senaryomda sende oy verirken dış görünüşe değil şarkıya oy ver

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Programımızın 11. bölüm çekimleri başladı büyük ara sezon finaline 3 kala itiraf göndermeyi unutmayın, sonra pişman olursunuz.
Bana özel mesaj yoluyla "İtiraf" başlığıyla itiraflarınızı bekliyorum.

nekadar ara verilecek sezon finalinde ?

Her hafta göndercem diyorum ama yapacağım bir itiraf yok diye kalıyor, yapmıyorum.

Forumda pek dikkatimi çeken birşeyler olmuyor galiba o yüzden.
Bu hafta bi göz atayım bakalım ne yazıyoruz.

senden önce davrandım itirafımı yollamıstım cnm

düşünüyorum üç beş tane çok pis itirafım var ama anonim yollama şansım yok ne yazıkki
nede olsa itiraf yapacağımız kazma bu proğramı sunuyor, hiçbir esprisi kalmadı olayın

ben en iyisi itirafımı @dosimosi ye yollayayım anonim olarak o da buraya ulaştırsın

beni niye karıştırıyorsun ?
ama hakkımda değil demekki ozaman yolla. bende ekleme yapıp yollarım yanlız bende anonim yapmıyorum. Başıma iş açma