kiralık aşkın finaliyle star sizimi aldı cumaya ayollCuma ablacım, artık her Cuma sizlerleyiz.
kiralık aşkın finaliyle star sizimi aldı cumaya ayollCuma ablacım, artık her Cuma sizlerleyiz.
Star ve ben ne alaka. 😡kiralık aşkın finaliyle star sizimi aldı cumaya ayoll
pazartesi içerdeden önce yayınlanıyordun ayoll cumakiralık aşkfinal yapar yapmaz cuma gününe geçtinStar ve ben ne alaka. 😡
Eskiden de Cuma yayınlanıyordu eski günümüze döndük aslında.pazartesi içerdeden önce yayınlanıyordun ayoll cumakiralık aşkfinal yapar yapmaz cuma gününe geçtin
iyi cnm daha erken kavusucaz demek yeni bölümeEskiden de Cuma yayınlanıyordu eski günümüze döndük aslında.
Cansın.iyi cnm daha erken kavusucaz demek yeni bölüme
yarın gönderirim itirafımı cnm
Yorumuna harika atip uzunca yazı yazacaktım ama malesef yildizlardaki konusmalarimiz oldu önceden ve yorumlarini gördum orda, sende böyle yetin. düzelirsek yine ozaman bakarımİtiraf 2
kasım itibariyle Menes ile güzel sohbetlerimiz başladi, Doğuda eskiden beri tanidigim yorumlarini zevkle takip ettiğim birisi. Sonrasindada destere girdi hayatima ve sonradan bu üyelerin 4 kisilikten olusan bir sıvaci grubu olduğunu ögrendim ama ben öyle bir grup olduğunu düşünmüyorum yada benim gelişimle dağıldılardestere kendisi itiraf etti zaten günlük yarim saat takiliyormus foruma ve zaten o zamaninida gündüz Ciğdeme gecede bana asılarak geçiriyorDoğu ve Menes sizi çok samimi bulduğumu tekrardan belirteyim. (Şener Şene destek)
----------------
destere girdi hayatımaözellikle cümlenin o kısmı harika @dosimosi ama devamında aynı istikrarı koruyamamışsın@MEnes ile @doğu yu samimi bulurken beni niye samimi bulmadın ki ? ama doğru yani bendede akıl yok, insan aşık olduğu kişiye sana samimiyet besliyorum diyemezkiayy o zaman sevdim seni dosiyalnız beklediğim itiraflar bunlar değildi ben daha özel şeyler bekliyordum
destere'nin avukatları çoğaldı şimdi de ÇiğdemTatlım sana ne ?? sen ne karışıyorsun ? destere'nin kendi ağzı yok mu ??? gerçi varda ne oluyor komiklik itirafıma halen cevap veremedi ... destere hayatım seni de anlıyorum yüksekten düşmek zor tatlım
---------------
bu itirafı yapan gizli sapığım beni @Çiğdem- den kıskanıyor sanırımkıskanmana gerek yok tontoşum senide seviyorum
İtiraf 13
xemrexxx, Çiğdem-, destere üçü de havaya girmişler, kendilerini forumun en popülerleri sanıyorlar kimse sizi takmıyor, farkında değilsiniz
----------------
böyle bir kanıya nasıl vardığını bir örnekle netleştirseydin keşke anonim tosbağamböylece bizde aydınlanıp en azından kendimize çeki düzen verip yere inerdik)
İtiraf 15
destere benden itiraf bekliyor kaç haftadır ayoll onu kırmayayım dedim ama istedi diye değil gerçek bir düşüncemi söyleyecem , yolum istanbula düşse tanışmak isterdim belkide bir gün olur kim bilir en çok merak ettiğim kişilerden tabi korumasızda olmaz ama neyse
- Çiğdem- -
itiraf çok güzel teşekürler , ama beklediğim itiraf bu değildi @Çiğdem-
@xemrexxx nin de dediği gibi? bizim artık seninle bu kısımları geçip daha derin mevzulara girmemiz lazım hogatha
her itirafı biz şimdiden yapalım ankaralı turguta malzeme kalmasınatacan banada demişti itiraf etseydin keşke dğerlendirme yazını diye burada diyerek atacanın gelecek hafta reytinglerini biraz düşürmüş olduk şimdiden @destere
Eğer senaryoma bakmazsan bütün güzel kızları her bölümde 1 tanesini öldürürüm senaryomda sende oy verirken dış görünüşe değil şarkıya oy verher itirafı biz şimdiden yapalım ankaralı turguta malzeme kalmasınöyle sap gibi kalsın beklesin
Müşterilerimi çalma. 😡her itirafı biz şimdiden yapalım ankaralı turguta malzeme kalmasınöyle sap gibi kalsın beklesin
nekadar ara verilecek sezon finalinde ?Programımızın 11. bölüm çekimleri başladı büyük ara sezon finaline 3 kala itiraf göndermeyi unutmayın, sonra pişman olursunuz.Bana özel mesaj yoluyla "İtiraf" başlığıyla itiraflarınızı bekliyorum.
@Doğu @dosimosi @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @cookies @Polat Şaşmaz @vadikızı @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @Forumdash @Ahmad @batuhankaralar @eskici @Tolstoyevski @MayısKralı @RüzgarGülü @Amoureux @Since2011 @sokak sanati @Yakamoz-Asi @ozmoturk
Birkaç aycık.nekadar ara verilecek sezon finalinde ?
Programımızın 11. bölüm çekimleri başladı büyük ara sezon finaline 3 kala itiraf göndermeyi unutmayın, sonra pişman olursunuz.Bana özel mesaj yoluyla "İtiraf" başlığıyla itiraflarınızı bekliyorum.
@Doğu @dosimosi @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @cookies @Polat Şaşmaz @vadikızı @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @Forumdash @Ahmad @batuhankaralar @eskici @Tolstoyevski @MayısKralı @RüzgarGülü @Amoureux @Since2011 @sokak sanati @Yakamoz-Asi @ozmoturk
Programımızın 11. bölüm çekimleri başladı büyük ara sezon finaline 3 kala itiraf göndermeyi unutmayın, sonra pişman olursunuz.Bana özel mesaj yoluyla "İtiraf" başlığıyla itiraflarınızı bekliyorum.
bir kaç ay :O bende yaza doğru bir kaç ay mola verecem, artik itirafda beni cok özlediklerini yazarlarBirkaç aycık.
13'de bitirsem mi yoksa düz 20'de mi bitirsem kararsızım açıkcası.bir kaç ay :O bende yaza doğru bir kaç ay mola verecem, artik itirafda beni cok özlediklerini yazarlar
bölüm sayısımı?13'de bitirsem mi yoksa düz 20'de mi bitirsem kararsızım açıkcası.
beni niye karıştırıyorsun ?düşünüyorum üç beş tane çok pis itirafım var ama anonim yollama şansım yok ne yazıkkinede olsa itiraf yapacağımız kazma bu proğramı sunuyor, hiçbir esprisi kalmadı olayın
ben en iyisi itirafımı @dosimosi ye yollayayım anonim olarak o da buraya ulaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?