TVen Fav10 İtirafları 47.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
itiraf 9 kimin yaptığını biliyorum çünkü bu yorumun bi benzerine rastlamıştım ve hangi konu ile ilgili olduğunu biliyorum.

Vadikizi hakkindaki gereksiz itiraflar sıkmaya başladı artık.
erkekler birbiriyle fotbol kız hakkında konuşuyorsa bayanlarinda yemek hakkında sorması gayet doğal.
biz hergun ne pisirsek diye kafa yoruyoruz. yemek yapmaktan daha zor çünkü.

itiraf 10 tebrikler @mrt-06 e böyle itiraf yolladığın için ve @mrt-06 sanada tebrikler yayınladığın için :A

@denizz19 hakkındaki itirafın şaka olduğunu düşünuyorum ve kendisini seven biri demiştir kesin. Deniz harika biri. yeni gözdem :A

Bence bu forumun en populeri @xemrexxx ve belgelide yani katılmıyorum o yoruma.

@destere destoş hakkındaki 2 itirafım yayınlanmamış. zaten bu hafta 4 tane yapılmış. artik haftayı bekleyeceksin.

@mrt-06 emeğine sağlık !

Teşekkür ederim aşkım benim dediğim gibi kuş gibi ötüyorlar ötmeye devam etsinler:D

itirafımı direk muhatabına yollarım sana malzeme vermem asla :) sen öyle şiş burda :)

ay sen yeterki iste direk sana kendimi postalayayım fındık bahçesinde itiraflaşırız :)
Şişe şişe patlarsam vebali sensin. :))

@Harunnn60 hazır seni yakalamışken söyliyeyim, özeldeki oylamada oyunu ver. :A

hhhaha aaaa detaylı değinemedim dün o itirafa yarışmadan dolayı şimdi değerlendiricem ama eğer trol değilse geçerlidir sözlerim :A

dünde dediğim gibi önce kendisi takıyorki yorum yapıyor sanırım forumda keyif aldığı için değil en popüler ben olmaalıyım diye takılıp millete rol kesen emre destere ben bizimde karşımızd popüllelik olarak ezildiğini düşünen birisi yazmış bunu 😵 bizim burada bulunma amacımız keyif aldığımız için oyüzdn sağlık dısında 3 yıldır ara vermedim keyif alıyorum sende popüler ben olmalıyım diye bu amaçta forumda takılma kendi kendine gelin güvey olup karşımızda ezildiğini düşünme öyle amacımız yok 2 samimi sohbet et neyine yetmiyor ayoll gerisinin önemi yok 3 yıl aralıksız kaldıysam benimde tek yetindiğim buydu :bhr:

aslında ben o arkadaşa kızmıyorum her insan her insanı sevmek zorunda değil ama bir şeyle suçlarken karşı tarafı böyle ele avuca gelir deliller sunmak lazım:) yoksa itiraf işte iftiraya dönüşüyor :)

Keşke bunları yazacağına itiraf olarak gönderseydin ablacım. :A
herşeyi nasıl kendine yontuyor pis codmin :)
sen kendine malzeme çıkarmaya çalışıyon ama inadına sana göndermeyeceğiz:)

aslında ben o arkadaşa kızmıyorum her insan her insanı sevmek zorunda değil ama bir şeyle suçlarken karşı tarafı böyle ele avuca gelir deliller sunmak lazım:) yoksa itiraf işte iftiraya dönüşüyor :)

Sen öyle san ablam her hafta 3, 5 tane gönderiyor çatla. :)

kabul etmiş zaten ayoll bak sana n cevap vermiş :A :A :A

jensen mi? yumurta gibi çocuktur kendileri yani bu yoklukta niye olmasın :))

Görmemişim bunu. :F Sonunda @destere'nin gerçek kimliğini kanıtladım. :A @sokak sanati @xemrexxx

yoklukta dedim işe yarar :) yoksa normal şartlarda tabiki yumurtalarla ilgilenmem ama düşün savaş şartları seferberlik ilanı falan filan elde avuçta bişey kalmazsa ne bulursan onu şekillendirip kullanmak lazım:)

yoklukta dedim işe yarar :) yoksa normal şartlarda tabiki yumurtalarla ilgilenmem ama düşün savaş şartları seferberlik ilanı falan filan elde avuçta bişey kalmazsa ne bulursan onu şekillendirip kullanmak lazım:)
Lafı çeviremedin. :) Saklamana gerek yok bence, ortaya çıkardım artık. :)

Şişe şişe patlarsam vebali sensin. :))

@Harunnn60 hazır seni yakalamışken söyliyeyim, özeldeki oylamada oyunu ver. :A
senin karizman karşısında ezilmiş ayoll oda haklı sen forumun markası ödülünü almıştın en çok takip edilen ezik hissetmekle haklı :A :A :A

@mrt-06 iyi yakaladı ayoll @Harunnn60 yarışma işin bitti yine bizi unuttun ayoll ne olacak senin bu halin sana kızmaya baslıyoruz haberin olsun :A

senin karizman karşısında ezilmiş ayoll oda haklı sen forumun markası ödülünü almıştın en çok takip edilen ezik hissetmekle haklı :A :A :A

@mrt-06 iyi yakaladı ayoll @Harunnn60 yarışma işin bitti yine bizi unuttun ayoll ne olacak senin bu halin sana kızmaya baslıyoruz haberin olsun :A
Sizi beğenmemişler yine ben olmayınca saldırıya geçtiler yine :A

Hakikkaten varlığıyla yokluğu bir. 😱