TVen Fav10 İtirafları 47.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin karizman karşısında ezilmiş ayoll oda haklı sen forumun markası ödülünü almıştın en çok takip edilen ezik hissetmekle haklı :A :A :A

@mrt-06 iyi yakaladı ayoll @Harunnn60 yarışma işin bitti yine bizi unuttun ayoll ne olacak senin bu halin sana kızmaya baslıyoruz haberin olsun :A

@Harunnn60 kendisine çırpı bacaklı bir kız bulmuş aynı temel reisin karısı safinaza benziyor kız :) tabi görmemişin şeyi olmuş tutmuş bamyasını koparmış derler ya aynı o misal çırpı bacaklının esiri olmuş lady gaga foruma girince fırça atıyor kız sanırım o yüzden gece yarısı gizlice giriyor bazen :)

@Harunnn60 kendisine çırpı bacaklı bir kız bulmuş aynı temel reisin karısı safinaza benziyor kız :) tabi görmemişin şeyi olmuş tutmuş bamyasını koparmış derler ya aynı o misal çırpı bacaklının esiri olmuş lady gaga foruma girince fırça atıyor kız sanırım o yüzden gece yarısı gizlice giriyor bazen :)

Hakikkaten varlığıyla yokluğu bir. 😱

demek kılıbık oldun @Harunnn60 :A :A :A

Hemen silip özelden gönder. :Z
atacan banada demişti itiraf etseydin keşke dğerlendirme yazını diye burada diyerek atacanın gelecek hafta reytinglerini biraz düşürmüş olduk şimdiden @destere :A :A :A

atacan banada demişti itiraf etseydin keşke dğerlendirme yazını diye burada diyerek atacanın gelecek hafta reytinglerini biraz düşürmüş olduk şimdiden @destere :A :A :A
Zaten hep ben size destek olayım sizden hiç destek yok. :T:

seni yanıma almadan kolay kolay patlamam giderken kötüleride götürmek şart :))
Desene aşkımız aman dostluğumuz ölümsüzleşecek. :)))))

özel mesajına bak
Baktım. :A

hhahaha aa olurmu cnm her etkinliğine her derdine her zaman bakmısım destek vermişimdir :A

zaten o söylediğime benzer o konuyla alakalı bir itirafım olucak merak etme :A :A :A

senaryomda öyle gönderme yapıcamki yer yerinden oynayacak en son harunda protesto etti bende senaryomda beşiktaşın tüm stadyumunu havaya uçurmuştum @Çiğdem- hatırlar